Black Week 2023

Black Friday er den 24. november i år, men hos oss strekker tilbudet seg over mer enn bare én uke.

Black Week hos Hurtigruten

Hos oss varer Black Week mer enn bare én uke. Tilbudet starter allerede den 17. november, og vi har  startet nedtellingen. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få årets Black Friday-tilbud rett i innboksen, og bruk tiden frem mot Black Week til å utforske våre eksisterende tilbud og lære mer om verdens vakreste sjøreise.

 

Aktuelle tilbud

Opplev Norges majestetiske kyst

Helt siden 1893 har vi stolt seilt langs vår langstrakte kyst og trofast knyttet sammen lokalsamfunn og delt vårt unike hjem med gjester fra nær og fjern. Vårt dedikerte team - fra sjømenn til servitører - har i generasjoner skapt en livline for kystens innbyggere, og du vil reise sammen med lokale passasjerer som i flere generasjoner har sett skipene våre ta seg av transport, post og last langs ruta.

Røde norske hytter på kysten
Norge, Lofoten, Hamnoy
Bilde: ©Krcil

Den originale kystruten

Vår 12-dagers signaturreise langs kysten starter i Bergen, krysser polarsirkelen og fortsetter til Kirkenes før retur. På turen vil du oppleve Norges imponerende fjorder, sjarmerende fiskevær, mytiske Helgeland og de idylliske skjærgårdene Lofoten og Vesterålen.

Skipet anløper hele 34 kystsamfunn dag og natt, med både korte og lengre stopp. Vi tilbyr også kortere turer og spesifikke havn-til-havn-turer.

Les mer Les mer
Røde norske hytter på kysten
Norge, Lofoten, Hamnoy
Bilde: ©Krcil
The Northern Lights over Vesterålen
Bilde: Shutterstock

Nordkappekspressen og Svalbardekspressen

Bli med på en magisk reise med Nordkappekspressen. Her seiler vi for første gang fra Oslo, på et unikt vintereventyr mellom det sørligste og det nordligste punktet i Norge.

Drømmer du om å oppleve Svalbard og midnattssolen? Bli med når vi setter ny kurs langt inn i den nordlige polarsirkelen og midnattssolens rike med Svalbardekspressen.

Les mer Les mer
The Northern Lights over Vesterålen
Bilde: Shutterstock

Klassiske reiser (6-12 dager)

Spørsmål og svar om Black Friday

Black Friday er en årlig handledag som finner sted dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. Den markerer ofte starten på julehandelen. På denne dagen tilbyr butikker og nettbutikker store rabatter på en rekke varer.

Black Friday faller alltid på dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, som er den fjerde torsdagen i november. I 2023 er Black Friday 24. november.

Navnet "Black Friday" refererer opprinnelig til at mange butikker først begynte å se overskudd (gå "svart" regnskapsmessig) etter Thanksgiving, takket være de mange kundene og det store salget.

Selv om konseptet har røtter i USA, har Black Friday spredt seg til mange land over hele verden. I USA kan opprinnelsen spores tilbake til 1960-tallet i Philadelphia, hvor den ble brukt til å beskrive den store trafikken og folkemengdene dagen etter Thanksgiving. Men det var først på 1980-tallet at forklaringen om at butikkene «gikk i svart» ble populær.

5 grunner til å reise med oss

Hos oss får du ikke bare en tur, men en uforglemmelig opplevelse. Her er 5 grunner til å reise med oss.

5 grunner til å reise med oss

Hos oss får du ikke bare en tur, men en uforglemmelig opplevelse. Her er 5 grunner til å reise med oss.

Artikkel

1. Seiling under midnattssolen

Artikkel

2. Orkesterplass til nordlyset

Skip

3. Bo godt på sjøen

Artikkel

4. Smakfulle kortreiste delikatesser

5. Vi tar vare på kysten