Antarktis og Falklandsøyene - Eventyr på den sørlige halvkule - Nordgående

På dette eventyret får du oppleve Sør-Amerika, Falklandsøyene - og Antarktis. Du får se pingviner, sel og hval, du kan ta fotturer på isen og dra på kajakkpadling blant isfjellene. Det omfattende programmet med utflukter og aktiviteter gjør turen til en drøm for enhver eventyrer, uansett alder.

 • Opplev Antarktis, Falklandsøyene og Sør-Amerika på samme ekspedisjon
 • Se det fantastiske dyrelivet på den sørlige halvkule - noe av det på nært hold
 • Gå i land i Antarktis og ta en kajakktur på det mest avsidesliggende stedet i verden
 • Omfattende vitenskapsprogram

Reisen dag for dag

Reiseplan

Ekspedisjonene våre går til steder der elementene råder. Sikkerhet er viktig, derfor kan vær-, vind-, sjø- og isforhold endre reiseruten. Kapteinen bestemmer den endelige reiseruten underveis ut fra forholdene. Derfor er hver eneste ekspedisjon med Hurtigruten unik, og beskrivelsen på denne siden er kun en indikasjon på hva du kan oppleve.

Utreise 14. mars 2020

Avreisehavn Buenos Aires
Oversikt

Denne resien er også tilgjengelig i 2019. Les mer her.

Fra urbane eventyr til verdens mest avsidesliggende sted

Denne ekspedisjonen til Antarktis inkluderer høydepunktene på den sørlige halvkule.Start reisen med å nyte storbylivet i Buenos Aires, før vi går ombord på MS Midnatsol i Ushuaia.

Overveldende Antarktis

Vi krysser Drakestredet for å utforske det mest fjerntliggende stedet på planeten. Den antarktiske iskappen dekker 98 % av kontinentet, og er verdens største ismasse.

Bli med ekspedisjonsteamet for å utforske den iskalde kysten av Antarktis. Villmarken er full av dyreliv. Du kan nyte rolige kajakkturer og besøke fascinerende og fantastiske naturperler. Vel tilbake på MS Midnatsol kan vi by spennende foredrag, aktiviteter og foto-workshops - rett og slett alt som trengs for å ta oppdagerevnene dine til et nytt nivå.

Fantastiske Falklandsøyene

En helt annen natur og kultur venter på Falklandsøyene. Her kan du oppleve alt fra sauebeiting ved pingvinkoloniene til koselige landsbypuber og røde, engelske busser.

Vi runder av reisen med å tilbringe tre fantastiske døgn på å krysse havet til Montevideo.

Dag 1
Day 1_Buenos Aires.jpg

Argentinas pulserende hovedstad

Buenos Aires

Eventyret starter med en natt på hotell i Buenos Aires, Argentinas pulserende hovedstad. Vi tilbyr en valgfri byvandring på ettermiddagen. Tilbring kvelden her og oppdag "Sør-Amerikas Paris" for deg selv.

Dag 2
Ushuaia_MG_2785.jpg

Tierra del Fuego

Buenos Aires/Ushuaia

Tidlig fly til Ushuaia hvor MS Fridtjof Nansen venter og er klar til å ta deg videre. Om bord starter vi turen med velkomstmiddag. 

Dag 3-4
_R7D5249---2013-01-08-at-16-44-57_HDR.jpg

Vi krysser Drakestredet

Drakestredet

Forbered deg på Antarktis når vi krysser det beryktede Drakestredet. Stol på oss når vi sier at det som ligger foran oss er overveldende! MS Fridtjof Nansen er spesialdesignet for å gi både barn og voksne den ultimate ekspedisjonsopplevelsen. Forelesninger og filmer om Antarktis vil bli presentert og aktivitetssenteret har den nyeste teknologien som skal bevare minnene dine. Dette senteret er hjertet av ekspedisjonssamfunnet om bord - et flott sted å samles for samtaler, oppsummeringer og spontane events, det ideelle stedet å dele historier.

Dag 5-9
Nnn013.jpg

Pingviner, isfjell, sel and hval

Antarktis

Det skal godt gjøres å ikke bli overveldet av Antarktis med sine glitrende isfjell og hvite, endeløse horisonter. På toppen av det hele kommer møtene med de enorme pingvin-koloniene. Her kan du glede deg til ekte nærkontakt med pingvinene, for de er langt fra folkesky. Når vi kommer i land, kan du utforske den imponerende arktiske naturen, og fra dekk er det store sjanser for å se hval. Nyt nærkontakten med dyreliv, isbreer og gamle hvalfangststasjoner - du befinner deg tross alt på et av planetens mest isolerte steder, og inntrykkene er ganske spektakulære. I løpet av turen kommer vi til å stoppe flere ganger for å høste uforglemmelige opplevelser. Blant stedene vi kan besøke er Half Moon Island og Cuverville Island, som huser en stor koloni med bøylepingviner. Neko Harbour ligger vakkert til i den innerste delen av Andvord Bay, og Paradise Harbour har fått sitt navn fra hvalfangerne som kom hit for å søke ly fra de verste stormene. I Wilhelmina Bay får du se alt fra kalvende isbreer til flytende isfjell.

Dag 10
Lecture-Exped_trip_Hurtigruten_Foto_Ørjan_Bertelsen_163.jpg

Se etter dyreliv og bli med på forelesninger

Til havs

Ekspedisjosteamet vil fortsette forelesningene, som inkluderer historie og de store oppdagerne, marienebiologi, dyreliv, oseanografi og klimaforandringer. Tilbring tid på dekk hvor du kan speide etter dyreliv når vi seiler mot Falklandsøyene. 

Dag 11-13
2500x1250_AASG228_-®Franz-Gingele.jpg

Puber, pingviner og perfekt villmark

Falklandsøyene

Når vi kommer til Falklandsøyene, vil du oppleve alt fra røde busser og engelske puber i hovedstaden Stanley, til pingviner, kajakkpadling og fotturer i åsene rundt. Et høydepunkt er New Island, en liten bukt med kritthvite strender og turkis vann. Den kunne lett blitt forvekslet med en karibisk øy dersom sola hadde vært litt sterkere. På vei til land passerer vi også et gammelt skipsvrak, og tilbringer dagen blant pingviner og sel. Under vårt opphold på Falklandsøyene, kan du delta på flere typer utflukter, blant annet fugletitting, historiske turer, fotturer i naturen eller en naturskjønn flytur som lar deg utforske øyene fra lufta.

Dag 14-16
Lecture_shutterstock_390594247_manipulert.jpg

Nyt aktivitetene om bord

Til havs

Dagene på sjøen er fulle av aktiviteter. Nå har nok ekspedisjonsteamet klart å overbevise alle om bord at naturvitenskap er ikke bare fasinerende, men også morsomt! Vi kan love førsteklasses "edutainment".

 

Dag 17
Montevideo-shutterstock_230867338.jpg

En fasinerende hovedstad

Montevideo

Montevideo kan skryte av et fargerikt kulturelt mangfold, med en pittoresk blanding av koloniale spansk-, italiensk- og Art Deco-arkitektktur. Lenge betraktet som en av Sør-Amerikas mest interessante byer, her kan du besøke Ciudad Vieja (gamlebyen) med sine 18. århundre bygninger, den pulserende Mercado del Puerto, den livlige Avenida 18 de Julio med sine mange teatre, museer og kunstgallerier og strekning av hvite sandstrender etter å ha ankommet byen med MS Fridtjof Nansen.

 

 Dersom du har tid, er dette en flott anledning til å besøke Ciudad Vieja (gamlebyen) med sine vakre 1800-talls bygninger, det levende Mercado del Puerto, den travle Avenida 18 de Julio med sine mange teatre, museer og kunstgallerier eller de hvite sandstrendene rundt byen før du flyr hjem igjen.

Ankomst 30. mars 2020

Sted Montevideo
Oversikt

INKLUDERT :

 • Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori, inkludert helpensjon
 • Overnatting i Buenos Aires før reisen, inkludert frokost
 • Transfer fra hotell til flyplass i Buenos Aires
 • Fly (økonomiklasse) fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transfer fra flyplass til båt i Ushuaia
 • Vind - og vanntett jakke
 • Turer med småbåter til land
 • Aktiviteter om bord og på land
 • Profesjonelt ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter/aktiviteter 
 • Kaffe og te om bord

IKKE INKLUDERT:

 • Internasjonale flyreiser
 • Reise og avbestillingsforsikring
 • Bagasjeservice
 • Valgfrie utflukter og tips
Om bord

Skip som seiler denne ruten

Seil langs Sør Amerikas kyst og ned til Antarktis om bord MS Midnatsol, Hurtigrutens oppdagelsesskip med uslåelig panoramautsikt.

Opplevelser

Utflukter på reisen

Kom nærmere naturen og lær mer om destinasjonen med våre valgfrie utflukter. Utfluktene kan forhåndsbestilles når du bestiller din reise på nett. Utfluktene kan også kjøpes om bord dersom det fortsatt er ledig kapasitet.

Bildegalleri

Få et glimt av denne reisens høydepunkter i Syd-Amerika og Antarktis.

Video

Lurer du på hva som venter om bord dette eventyret?

Kontakt oss