Senhøstes ekspedisjonscruise fra Tromsø til Hamburg

Senhøstes ekspedisjonscruise fra Tromsø til Hamburg

Senhøstes ekspedisjonscruise fra Tromsø til Hamburg

Senhøstes ekspedisjonscruise fra Tromsø til Hamburg

Reiseinformasjon 11 dager MS Spitsbergen
Avgang
22. oktober 2022
Pris fra
kr 34 101
Frokost, lunsj og middag inkludert

Nyt et høsteventyr langs den fantastiske norskekysten og videre til Hamburg, og lær om den livlige historien til denne delen av Nord-Europa.

Vakre landskap og norske fjorder

Vi seiler sørover fra Tromsø der du får se den ikoniske skjønnheten til Lofoten og vi besøker den tradisjonelle fiskebyen Svolvær. Nyt den spesielle atmosfæren i denne regionen når du lærer om vikinghistorie og tar inn den herlige høsten. Lenger sør venter flere naturopplevelser når vi tar sikte på å besøke Torghattens unike hullede fjellformasjon og utforske den sjarmerende byen Brønnøysund.

Nyt høstfargene, frisk luft og fjelltopper med nysnø mens vi utforsker Norges sørkyst. Lær mer om isbreer, tradisjonelt jordbruk og liv i bildevakre beboelser dypt inne i fjordene.

Historiske byer og vakre øyer

En hel dag i Bergen gir deg tid til å utforske sentrum, eller oppleve en tur med kabelbanen Fløibanen med storstilt panoramautsikt. Bergen er en bildevakker by der kan se de gamle bryggene i det UNESCO-beskyttede Bryggen-området. Vi besøker også Egersund, med sine fargerike trehus.

Etter å ha seilt inn i Nordsjøen ankommer vi den lille tyske ferieøyen Helgoland, en øy der biler er bannlyst og der turgåere dominerer. Til slutt ender reisen i Hamburg, noen ganger kalt «Det nordlige Venezia» på grunn av kanalsystemet. Nyt de mange severdighetene i Tysklands nest største by på en tid der løvet i de mange parkene har blitt rødt og gult.

Med oss på cruiset har vi et ekspedisjonsteam som holder foredrag om historie, kultur og dyreliv om bord, blant annet om stedene vi seiler til. Ta med deg godfølelsen av at du skal på eventyr, og forvent det uventede når vi utforsker denne forlokkende regionen om bord på vårt komfortable og stilige skip MS Spitsbergen.

Senhøstes ekspedisjonscruise fra Tromsø til Hamburg Senhøstes ekspedisjonscruise fra Tromsø til Hamburg
 • Dag 1
  Tromsø i Norge

  Eventyret starter

  22. oktober 2022
  Estimert tid for avreise er 21:00

  Historisk sett har Tromsø vært utgangspunktet for mange ekspedisjoner i Arktis, og det gjør byen til det ideelle startstedet for reisen vår. Tromsø kalles ofte ‘Nordens Paris’ på grunn av den kosmopolitiske og sofistikerte atmosfæren – du vil snart se hvorfor.

  Tromsø tilbyr en rekke historiske, kulturelle og arkitektoniske severdigheter. Den lille byen har mange kaféer, en avslappet atmosfære og en rekke restauranter som spesialiserer seg på å bruke råvarene fra regionen. I sentrum finner du interessante butikker og spesialforretninger som tilbyr et bredt spekter av lokallagede produkter.

  Det viktigste landemerket i Tromsø er Ishavskatedralen. Den ble bygget i 1965 og har et enormt glassmaleri. For frisk luft og et episk panorama kan du ta Fjellheisen opp til toppen av fjellet Fløya. Herfra får du fantastisk utsikt over byen, fjellene og fjordene.

  Opplevelsessenteret Polaria ligger ikke langt fra sentrum. Senteret har en spennende arkitektur som ser ut som isblokker. Her finner du et arktisk akvarium, utstillinger og panoramakino. Besøk Norges arktiske universitetsmuseum som viser norsk natur og kultur. Museet har blant annet fokus på samisk kultur, og gir også informasjon om Norges arkeologiske arv, geologi og nordlyset.

  Etter at du har utforsket Tromsø venter det komfortable og stilfulle ekspedisjonsskipet MS Spitsbergen i havnen. Når du har kommet deg om bord kan du hente den inkluderte ekspedisjonsjakken din og finne deg til rette i lugaren. Etterpå kan du gjøre deg kjent med skipet, og delta på den obligatoriske sikkerhetsdemonstrasjonen. Om kvelden er det klart for den første av mange deilige middager om bord, og kapteinen utbringer en skål og ønsker alle en fornøyelig reise.

  Førprogram

  Det er mye å se og gjøre i Tromsø, så hvis du har lyst til å bli bedre kjent med denne sjarmerende byen i nord før ombordstigning, anbefaler vi at du bestiller det valgfrie førprogrammet vårt. Da får du en tur med gondol til et nærliggende fjell og en overnatting på et flott, sentralt beliggende hotell.

  Dag 1
  Tromsø i Norge

  Eventyret starter

 • Dag 2
  Svolvær, Norge

  Majestetisk natur i Lofoten

  23. oktober 2022

  Naturen i Lofoten tar pusten fra en. Øyene har kulturelle røtter som er sterkt knyttet til vikingene. Kombinasjonen av dramatiske tinder, lune viker og uberørt farvann er virkelig en vinner. Lofoten er også kjent for å ha sjarmerende tettsteder og fredelige sandstrender.

  Fiskerier har alltid vært viktig her, og du vil se mange fiskevær med vakre rorbuer langs vannet. Rorbuene var opprinnelig sesongbolig for fiskerne, og er nå populære overnattingssteder for turistene.

  Fiskehjellene langs kysten er populære fotomotiver. Her henges torsken til tørk, uten tilførsel av salt, og blir til tørrfisk – den høyt skattede lokale delikatessen. Selve fisket og tørkeprosessen er en livsstil i Lofoten, og den stolte fiskerarven ses overalt.

  Svolvær er den største byen i Lofoten, og ligger nær Lofotens mange severdigheter. Herfra har du enkel adgang til aktiviteter som kajakkpadling og turer ute i naturen. Du finner også interessante butikker, gallerier, kaféer og restauranter rundt i byen.

  • Inkludert Spasertur i fiskevær
  Dag 2
  Svolvær, Norge

  Majestetisk natur i Lofoten

 • Dag 3
  Svartisen, Norge

  Svartisen

  24. oktober 2022

  Vi seiler inn i Holandsfjorden ved Helgelandskysten i dag for å komme oss til Svartisen. Svartisen dekker et areal på rundt 370 kvadratkilometer og har 60 bretunger. Dette gjør den til Norges nest største isbre etter Jostedalsbreen. Den består av to isbreer, Vestisen og Østisen som er adskilt av en bred dal. Du kommer til å huske den første gangen du ser denne spektakulære isbreen for alltid!

  Fargen på isbreen er ikke svart slik navnet foreslår, men har fargetoner fra turkis til mørk blå. Det er dype tunneler under den 200 meter tykke isen som går helt ned til foten av fjellene. Her ligger et uavhengig forskningslaboratorium for glasiologi som hjelper forskere med bedre å forstå prosessene rundt smeltevann fra isbreene.

  Målet vårt for dagen er å lande på den lokale kaia og få en nærmere titt på denne spektakulære isbreen til fots. Vi tilbringer dagen med å utforske Engenbreen, en brearm som strekker seg hele veien ned til vannet. Det er ellers kalksteinsgruver i fjellene mot øst langs merkede stier.

  Om ettermiddagen er du tilbake på MS Spitsbergen, og kan få varmen i kroppen og kanskje nyte noe varmt å drikke etter morgenens iseventyr. Du kan også få varmen i den flotte panoramabadstuen vår som gir fantastisk utsikt over naturen rundt oss mens du slapper av. Vi har ellers deilige boblebad ute på dekk.

  Dag 3
  Svartisen, Norge

  Svartisen

 • Dag 4
  Torghatten, Norge

  Torghatten

  25. oktober 2022

  Om morgenen seiler vi forbi mange små øyer som ligger utenfor Helgelandskysten. Fra skipet vil du kunne se fjelltoppene i fjellkjeden De syv søstre, som ifølge sagnet er syv forsteinede trollsøstre.

  Målet vårt i dag er å utforske Torghatten, det lille fjellet utenfor Brønnøysund. Med 258 meters høyde er det ikke et spesielt høyt fjell, men det er hullet tvers gjennom som gjør det så spesielt. Det har faktisk gjort det til en av de mest fotograferte severdighetene i Norge.

  Vi planlegger å ankre opp i nærheten, og bruke småbåtene våre for å komme oss inn til kysten, med mindre været ikke tillater det og vi må legge til kai i en nærliggende havn og kjøre til Torghatten med buss. Geologer er stort sett enige om at den vitenskapelige forklaringen bak det 35 meter høye hullet kommer av erosjon i siste istid. Det er imidlertid ikke den eneste forklaringen.

  Norske sagn forteller om trollet Hestmannen som var forelsket i den vakre trollkvinna Lekamøya. Da Hestmannen ble avvist ble han så sint at han prøvde å skyte henne med pil og bue, og pila gikk rett gjennom fjellet og etterlot seg et svært hull. Trollkongen i Sømnafjellet så dette, og kastet hatten sin i retning av pilen akkurat i tide for å redde Lekamøya.

  Men det er en tvist til historien. Akkurat idet kongen kastet hatten kom dagens første solstråler over horisonten, og gjorde alle trollene til stein. Lekamøya er udødeliggjort som et lite fjell sør for Torghatten.

  Hvis du har lyst, kan du bli med ekspedisjonsteamet på en fottur opp til hullet i fjellet. For en litt mindre anstrengende aktivitet kan du ta en alternativ spasertur rundt fjellet.

  Dag 4
  Torghatten, Norge

  Torghatten

 • Dag 5
  Åndalsnes, Norge

  Fantastisk fjellandskap

  26. oktober 2022

  I dag seiler vi langs Romsdalsfjorden mot den lille bygda Åndalsnes dypt inne i Romsdalen. Underveis ser vi kanskje årets første snø på fjelltoppene, som bare gjør landskapet enda vakrere.

  Åndalsnes anses for å være den perfekte basen for å utforske Romsdalsfjorden. Herfra kan du også besøke Trollveggen, Europas høyeste loddrette stup, som ruver majestetisk over dalen. For å få den beste utsikten kan du ta en tur med Romsdalsgondolen til fjellstasjonen på Nesaksla, rundt 690 meter over fjorden. Herfra har du fantastisk utsikt ned til Åndalsnes og Romsdalsfjorden.

  Landskapet her er intet mindre enn spektakulært. I krimromanen Flaggermusmannen skildrer Jo Nesbø denne regionen, blant annet ved å si «Det var der Gud hadde begynt da han skapte verden, og at han hadde brukt så lang tid på naturen i Romsdalen at resten av verden måtte gjøres i hui og hast for å bli ferdig til søndag.»

  Du kan oppleve dalen fra forskjellige utgangspunkter. Hvis du ønsker å nyte naturen fra bakkenivå, kan du følge en av de lokale turstiene. Hvis du ønsker en større utfordring, anbefaler vi en fottur til Romsdalseggen eller opp til utsiktspunktet Rampestreken som ligger 565 meter over Åndalsnes.

  Norsk Tindesenter ligger også i Åndalsnes, og imponerer både som bygning og museum. Her får du et innblikk i historien rundt fjellklatring i Norge, og kan også selv prøve noe av utstyret.

  Rett før middag setter vi seil igjen mot den lengste og dypeste fjorden i Norge – Sognefjorden.

  • Inkludert Norsk Tindesenter
  Dag 5
  Åndalsnes, Norge

  Fantastisk fjellandskap

 • Dag 6
  Fjærland, Norge

  Den lengste fjorden i Norge

  27. oktober 2022

  Rundt lunsjtid seiler vi inn i Sognefjorden, som også kalles ‘Kongen av fjordene’ siden det er den lengste og dypeste av dem alle. Fjorden er hele 204 km lang, og vi planlegger å seile langt inn i fjorden for å besøke det lille tettstedet Fjærland.

  Det bor kun rundt 300 personer i idylliske Fjærland, og du vil snart se hvor sjarmerende dette gamle tettstedet er når du går i land. Fjærland er en av Norges to bokbyer, og det er billedskjønne og originale bruktbokutsalg overalt. Det er rundt fire kilometer med bokhyller totalt i lille Fjærland, så det er det perfekte stedet å finne neste bok.

  Det er også her Sognefjorden møter Jostedalsbreen. Jostedalsbreen er den største isbreen på det Europeiske kontinentet, med flere mindre brearmer som strekker seg ut i mange retninger, for eksempel Bøyabreen og Supphellebreen.

  Besøk Norsk Bremuseum, og lær mer om prosessene for hvordan isbreene dannes. Dette prisbelønte museet ble designet av den kjente arkitekten Sverre Fehn, og forklarer ting som hvorfor isen er blå og hvordan fjordene oppstod. Du kan til og med gjøre noen eksperimenter med 1000 år gammel breis her.

  • Inkludert Fjærland: Forstå Norges isbreer
  Dag 6
  Fjærland, Norge

  Den lengste fjorden i Norge

 • Dag 7
  Bergen

  Norges tidligere hovedstad sjarmerer stort

  28. oktober 2022

  Vi ankommer Bergen om morgenen, og du kan glede deg til å utforske en av de vakreste byene i landet vårt. Bergen er omgitt av syv fjell og et vakkert fjordlandskap. Det er imidlertid den unike sjarmen til byen som har gjort den så kjent.

  Bergen ble grunnlagt i 1070 etter vår tidsregning, og er kjent som inngangsporten til fjordene. Byen var Norges hovedstad i mange år. Her finner du mye karakter, historie og sjarm. Ta en spasertur rundt de gamle gatene og smugene der folk har bodd i flere århundrer.

  En inkludert aktivitet i Bergen er en utflukt opp til Fløyen. Fløibanen har fraktet besøkende opp til toppen av fjellet i over 100 år, og i dag er det vår tur. Vel oppe får vi en fantastisk utsikt over byen, fjellandskapet og vannet. Hvis vi har tid kan det hende vi også tar en kort fottur i skogen her oppe.

  Vel tilbake i sentrum kan du ta en spasertur på de brosteinsbelagte gatene og smugene, og utforske denne spennende, kompakte byen. Husk å legge turen innom historiske Bryggen, som står på UNESCOs verdensarvliste. Området daterer tilbake til 1300-tallet, og huser nå forskjellige butikker som selger kunst og håndverk. Overfor Bryggen ligger det berømte fiskemarkedet som er fullt av ting å se, høre, lukte og smake.

  Dag 7
  Bergen

  Norges tidligere hovedstad sjarmerer stort

 • Dag 8
  Eidfjord, Norge

  Spektakulære fossefall

  29. oktober 2022

  I dag seiler vi inn i Hardangerfjorden, den nest største fjorden i Norge. Denne imponerende fjorden skjærer seg innover i Norge i hele 178 kilometer. Underveis passerer vi mange vakre tettsteder, som Rosendal, Sunndal og Ulvik. I denne delen av Norge er klimaet vanligvis mildt om høsten.

  Det tar flere timer å nå dagens destinasjon i den innerste delen av fjorden – Eidfjord. Dette er en gammel bygd – det har vært menneskelig aktivitet her i over et årtusen. Ikke langt fra bygda ligger levningene etter en gammel gravhaug fra vikingtiden. Gamle Eidfjord kirke ble bygget i 1309, og ligger midt mot bakteppet av de vakre fjellene som omgir den.

  Eidfjord er et perfekt utgangspunkt for å utforske Hardangervidda nasjonalpark eller et av de mange fossefallene i regionen. Et av de mest kjente er Vøringsfossen som sender vann ned gjennom Måbødalen fra en høyde på 182 meter. Det er flere utsiktspunkter der du kan se dette spektakulære fossefallet, blant annet den nybygde utsiktsplattformen på Fossli Hotel.

  Ekspedisjonsteamet er tilgjengelig for å gi råd om de beste rutene for en spasertur inn i sentrum, og du vil også ha muligheten til å bli med dem på fotturer og kajakkpadling. Eidfjord har ellers et par kaféer, restauranter og butikker der du kan kjøpe en suvenir eller bare nyte utsikten og en kopp kaffe.

  Når solen går ned tar vi farvel med Eidfjord og seiler ut av Hardangerfjorden mot neste stoppested.

  Dag 8
  Eidfjord, Norge

  Spektakulære fossefall

 • Dag 9
  Egersund, Norge

  En by med vakker trehusbebyggelse

  30. oktober 2022

  Egersund har en koselig atmosfære. Byen er kjent for den fargerike trehusbebyggelsen, og er et vakkert syn når vi nærmer oss havna. Avhengig av værforholdene sikter vi mot å ankomme Egersund tidlig om morgenen.

  Det har bodd folk rundt Egersund siden steinalderen. Flere steder nær byen finner vi ruiner av bosettinger som går helt tilbake til de tidlige folkevandringene rundt 400–600 år før vår tidsregning, og i nærheten har man funnet gamle runer hugget inn i stein. Det er også en av de beste naturlige havnene i Norge, og det var tidligere den største i landet med tanke på mengde fisk fanget hvert år.

  Gå på oppdagelse i det koselige sentrumsområdet som har bevart noen av de gamle trehusene, noen av dem hele 160 år gamle. Det varierte, vakre landskapet rundt byen er perfekt for en spasertur, og det er mange stier å velge mellom.

  For panoramautsikt over byen og kysten anbefaler vi en fottur til utsiktspunktet Varberg, rundt 15 minutter fra sentrum. Du får flott utsikt over byen herfra, og kan se de fargerike husene nede i dalen, omgitt av trær kledd i høstfarger.

  En valgfri fottur med ekspedisjonsteamet tilbys om morgenen. Etter lunsj setter vi seil inn i Nordsjøen mot øya Heligoland, det første stoppestedet vårt i Tyskland.

  Dag 9
  Egersund, Norge

  En by med vakker trehusbebyggelse

 • Dag 10
  Heligoland, Tyskland

  En rolig oase

  31. oktober 2022

  Etter lunsj ankommer vi Heligoland, som ligger rundt 48 kilometer fra fastlandet i Tyskland.

  I Tysklands eneste øygruppe ligger Heligoland, et rødt sandsteinsfrembrudd som er kjent for å ha en avslappet feriefølelse og et rikt hummerfiske. Heligoland ble opprinnelig bebodd av frisere i middelalderen, og ble en base for pirater. Siden den gang har øyene vært i hendene til både Danmark, Storbritannia og Tyskland. Faktisk byttet britene Heligoland mot den tropiske, afrikanske øya Zanzibar i 1891, som den gang var under tysk styre.

  Det er lite folk her på denne tiden av året, og høstfargene er fantastiske. Nyt en spasertur i de sjarmerende gatene, og se de fargerike fiskerhyttene langs havnepromenaden. De ble opprinnelig brukt til oppbevaring, og huser nå restauranter og suvenirbutikker. Med unntak av noen få taxier, er det ingen biler på øya, noe som bidrar til den rolige atmosfæren.

  Det er noen interessante museer hvis du ønsker å lære mer om øyas fargerike historie. Hvis du heller ønsker å være i aktivitet, er det flere turstier på øya, og noen av dem går langs klippene. En fottur langs kysten tar deg til steinformasjonene Lange Anna. Lange Anna sammen med hennes ‘lillesøster‘ er to staurer som står opp av havet.

  Etter en deilig dag på denne behagelige og nokså karakteristiske ferieøya er det tid for å vende tilbake til skipet og sette kurs for Hamburg.

  Dag 10
  Heligoland, Tyskland

  En rolig oase

 • Dag 11
  Hamburg, Tyskland

  Siste stopp, «Venezia i nord»

  1. november 2022
  Estimert ankomsttid er 06:00

  Ekspedisjonscruiset kommer til veis ende i Hamburg. Etter at du har tatt farvel med besetningen, ekspedisjonsteamet og dine nye venner og gått i land, har du forhåpentligvis noe tid til å utforske denne flotte tyske byen.

  Hamburg er den nest største byen i Tyskland, og et av de grønneste urbane områdene i hele Europa.

  Byen kalles også ‘Venezia i nord’ på grunn av de mange kanalene, og du kan bli med på en båttur for å utforske byens skipsleier. Du kan også enkelt utforske byen til fots, fra sykkelsetet eller via en hopp på/hopp av-buss.

  Besøk de gamle flytebryggene Landungsbrücken, se gamle skip og skipsverft, bygninger langs vannkanten og Elbetunnelen. Gå opp i det 132 meter høye klokketårnet i St. Michaelis-kirken for fantastisk utsikt over byen.

  Mange interessepunkter er konsentrert rundt Altstadt, gamlebyen. Ta en nærmere titt på St. Katarina-kirken og Nikolaikirken, opplev bindingsverkshusene i Deichstraße og se det imponerende rådhuset på Rathausmarkt.

  Besøk verdens største havnelagerkompleks på Kontorhausviertel og Speicherstadt, som sammen med Chilehaus står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Hvis du må velge deg ut bare ett museum, er Hamburg Kunsthalle regnet som et av landets beste kunstmuseer. Du kan ta en pause fra sightseeingen med litt shopping på Mönckebergstraße, eller nyte et klassisk Hamburg-måltid som Aalsuppe, en skinkesuppe med tørket frukt, eller Labskaus med saltet oksekjøtt, poteter og sylteagurk.

  Uansett hva du velger å gjøre, håper vi å se deg igjen snart på et annet eventyr!

  Etterprogram

  Hamburg er vel verdt å bli bedre kjent med hvis du har tid. Vi anbefaler at du bestiller det valgfrie etterprogrammet vårt, som inkluderer en bytur med de viktigste severdighetene og et besøk på observasjonsdekket til Elbphilharmonie konserthall.

  Dag 11
  Hamburg, Tyskland

  Siste stopp, «Venezia i nord»

Avganger

2022

 • januar
 • februar
 • mars
 • april
 • mai
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • desember
Oktober:
22.

Hva er inkludert

Inkludert

Ekspedisjonscruise

 • Ekspedisjonscruise i valgfri lugarkategori
 • Frokost, lunsj og middag, inkludert drikke (skipets øl og vin, brus og mineralvann) i restauranten
 • Kaffe og te uten kostnad
 • WiFi om bord uten kostnad. Vær oppmerksom på at vi seiler i fjerntliggende områder med begrenset tilkobling. Strømmetjenester kan ikke brukes.
 • Gjenbrukbar vannflaske uten kostnad, som kan fylles opp på vannstasjonene om bord
 • Engelskspråklig ekspedisjonsteam som organiserer og blir med på aktiviteter om bord og på land
 • Et utvalg av inkluderte aktiviteter

Aktiviteter om bord

 • Ekspertene i ekspedisjonsteamet holder dyptgående foredrag om en rekke temaer
 • Bruk av skipets vitenskapssenter som har et omfattende bibliotek og avanserte mikroskoper for biologi og geologi
 • Vitenskapsprogram som lar gjestene bidra med vitenskapelig forskning
 • Profesjonell fotograf om bord som gir gode tips og triks til hvordan ta de beste bildene av landskap og dyreliv
 • Bruk av skipets boblebad, panoramabadstue og innendørs treningsrom
 • Uformelle samlinger med mannskapet, som daglige oppsummeringer og forberedelser til neste dag

Landingsaktiviteter

 • Landinger med små ekspedisjonsbåter med ekspedisjonsteamet
 • En vind- og vannavstøtende ekspedisjonsjakke som du kan beholde
 • Ekspedisjonsfotografer kan hjelpe deg med kamerainnstillingene

Ikke inkludert

 • Flyreise
 • Reiseforsikring
 • Bagasjehåndtering
 • Valgfrie utflukter på land med våre lokale partnere
 • Valgfrie aktiviteter i små grupper med ekspedisjonsteamet

Merk

 • Alle planlagte aktiviteter avhenger av værforhold
 • Utflukter og aktiviteter kan bli endret
 • Sørg for at du innfrir alle krav til innreise og ombordstigning
 • Tips er ikke forventet
Longyearbyen, Svalbard - MS Spitsbergen
Bilde: Genna Roland
Et stort skip i vannet
En stor seng i et rom
Ditt skip

MS Spitsbergen

Byggeår 2009
Renovert 2016
Skipsverft Estaleiro Navais de Viana do Castelo (POR)
Passasjerkapasitet 180
Senger 243
Bilkapasitet 0
Bruttotonnasje 7,344
Lengde 100,54 m
Skipsbredde 18 m
Fart 14,5 knop
Longyearbyen, Svalbard - MS Spitsbergen
Bilde: Genna Roland

MS Spitsbergen tar deg med på en helt unik sjøreise. Hun seiler langs norskekysten fra september til mai, og er en del av de globale ekspedisjonsreisene våre resten av året.

Les mer om MS Spitsbergen

A group of people posing for the camera
Bilde: Stefan Dall / Hurtigruten
Sjekk priser og tilgjengelighet

Utforsk andre destinasjoner: