Portugals skatter

Lisboa – Ponta Delgada – Horta – Angra do Heroismo – Funchal – Porto Santo - Lisboa

Utforsk Portugal, fra det historiske fastlandet til de grønne, vulkanske øyene og UNESCO-områder. Vi tar deg med til vakre Madeira og de isolerte, gylne sandstrendene på Porto Santo. På denne reisen får du den perfekte kombinasjonen av byer, landsbyer og vakker natur – flotte opplevelser som blir ytterligere forsterket av det kunnskapsrike og vennlige ekspedisjonsteamet om bord.

 • Utforsk de grønne, vulkanske øyene i Azorene
 • Opplev sjarmerende Lisboa, Funchal og Porto Santo
 • Velg blant en rekke spennende utflukter
 • Få innblikk i den rike historien til stedene vi besøker

Oversikt

Portugal har så mangt å by på, fra spennende historie og vakker arkitektur til skjulte naturperler i Azorene. På denne rundreisen får du oppleve det beste av både Lisboa og de avsidesliggende øyene.

Historiske Lisboa

Utforsk de bratte gatene og sjarmerende nabolagene i Portugals hovedstad.

Fargerike Azorene

Kallenavn som de grønne, lilla og sorte øyene, gir deg en anelse om hvilke unike destinasjoner som venter deg i Azorene.

São Miguel byr på innsjøer, åser, fjell og grønne sletter. Øyas hovedstad er den sjarmerende universitetsbyen Ponto Delgada.

Landskapet på Ilha do Faial er fullt av liv som har sprunget ut fra det siste vulkanutbruddet (1950-tallet). Den ”blå” øya er kjent for sine fargerike hortensiaer og den vulkanske kalderaen.

Vakre og historiske Angra ble grunnlagt på 1400-tallet, da det var et ideelt stoppested for handelsmenn fra "Den nye verdenen".

Madeira, også kjent som "Atlanterhavets perle", er en flytende hage i havet, som huser sjeldne, frodige planter og dyreliv. Funchal er en moderne by med koselige kafeer, spennende butikker, brosteingater og fantastisk natur.

Det sies at den vulkanske sanden på Porto Santo har helbredende krefter, noe som trekker besøkende fra hele verden til den avsidesliggende øya. Vi tar deg med til øyas gylne sandstrender så du får se de med dine egne øyne.

 

Prisen inkluderer: 

 • Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
 • Vind- og vanntett jakke
 • Ilandstigninger med småbåter med aktiviteter om bord og på land
 • Profesjonelt ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
 • Gratis kaffe og te

Ikke inkludert: 

 • Reise- og avbestillingsforsikringer
 • Internasjonale flyreiser
 • Bagasjeservice
 • Valgfrie utflukter og tips

Relaterte reiser

Reisen dag for dag

Reiseplan

Ekspedisjonene våre går til steder der elementene rår. Sikkerhet er viktig, derfor kan vær-, vind-, sjø- og isforhold endre reiseruten. Kapteinen bestemmer den endelige reiseruten underveis ut i fra forholdene. Derfor er hver eneste ekspedisjon med Hurtigruten unik, og beskrivelsen på denne siden er kun en indikasjon på hva du kan oppleve.

Utreise 31. mars og 17. september 2018

Avreisehavn Lisboa
Dag 1
day01_lisbon_belem_tower_lisbon_shutterstock_295186196.jpg

Legendariske Lisboa


Sted: Lisboa

Lisboa er en spennende by med flere hundre år gammel historie, og er bygget på de syv åsene langs elvebredden av Tejo. Besøk verdenskjente severdigheter som Belémtårnet før du går om bord MS Midnatsol.

Dag 2-3
day02-03_at_sea__adp1907.jpg

Vakkert og vulkansk


Sted: Til havs

Vi seiler vestover mot den vulkanske øygruppen Azorene. De ni øyene utgjør den vestlige europeiske grensen, og har alle hver sin unike karakter. Forelesningene om bord vil forberede deg på de flotte stedene vi skal besøke. Ta deg tid til å bli kjent med de andre gjestene om bord eller bare nyt den avslappende atmosfæren på havet.

Dag 4
day04_sao_miguel_azores_azores_shutterstock_514185586.jpg

Den grønne øya


Sted: São Miguel

São Miguel, også kjent som ”den grønne øya”, er den største av Azorenes ni øyer. Her finner du innsjøer, åser, fjell og selvfølgelig, grønne sletter. Øyas hovedstad er den sjarmerende universitetsbyen Ponta Delgada. Bli med på en utflukt til Sete Cidades Massif for å se et vulkankrater og kaldera med en innsjø, og bli med på en omvisning rundt om i det utenomjordiske landskapet. Den vakre innsjøen Lagoa das Sete Cidades er et av høydepunktene i dette vernede landskapet, og anses som et av Portugals syv underverker.

Dag 5
1200x600_Ilha-do-Faial_Francesco-Bonino_shutterstock_599854952.jpg

Den blå øya


Sted: Ilha do Faial

Faial er kjent som “Ilha Azul” – eller den blå øya – på grunn av de mange fargerike hortensiaene. Øya byr på vakre, rolige omgivelser – et paradis for naturelskere.

Utforsk landskapet som et resultat av et vulkanutbrudd i 1957 er en vakker blanding av lavastein og eksotisk vegetasjon. Med andre ord, Faial er et ideelt sted for turgåing og fuglekikking.

På en klar dag kan du se den 2351 meter høye vulkanen Ponta de Pico, Portugals høyeste fjell på naboøya Pico.  

Horta er Ihlas kjerne, og ligger sjarmerende til i en naturlig havn på østkysten. Her bor det rundt 7000 mennesker. 

Dag 6
day06_angra_do_heroismo_azores_angra_do_heroismo_shutterstock_172214399.jpg

Den lilla øya


Sted: Angra do Heroismo, Ilha de Terceira

Besøk øygruppens vakre og historiske hovedstad. Angra ble grunnlagt på 1400-tallet, da dette var et foretrukkent stoppested for handelsmenn fra ”Den nye verdenen”. Her kan du se den historiske festningen São João Baptista fra 1500-tallet. Når vi drar til utkanten av byen og enda lenger utover, åpner det seg et vilt og vakkert landskap. I vest kan du se fjellet Serra de Santa Barbara.

Dag 7
day07_atsea_at_sea.jpg

Bergtatt av Madeira


Sted: Til havs

Nyt en ny idyllisk dag på havet. Trekk inn den friske sjøluften, slapp av med en drink eller en god bok, og se etter spennende dyreliv fra dekk.

Dag 8
day08_funchal_funchal_shutterstock_377009491.jpg

Den flytende hagen


Sted: Funchal, Madeira

Madeira, også kjent som ”Atlanterhavets perle”, er en flytende hage i Atlanterhavet og huser sjeldne, frodige planter og dyreliv. Laurissilva-skogen, med røtter tilbake i tertiærtiden, består av eviggrønne arter som dominerte Europa for 20 millioner år siden. I dag finnes de bare her og noen få andre isolerte steder. Funchal er en moderne by med koselige kafeer, spennende butikker, brosteingater og fantastisk vakker natur.

Dag 9
day09_porto_santo_porto_santo_madeira_shutterstock_515682247.jpg

Magisk sand


Sted: Porto Santo

Dette stedet har blitt kalt ”en lang strand med en liten bit av land”. Det sies at den vulkanske sanden på Porto Santo har helbredende krefter, som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Se de gylne strendene med dine egne øyne. Porto Santo egner seg også godt for utflukter, turer og byr på interessant historie. Det kan jo tenkes at du har hørt om oppdageren Christopher Columbus… Han bosatte seg faktisk på øyas hovedstad, Vila Baleira!

Dag 10
day10_fram-baltics-(day-8)-11.jpg

Ro ned og reflekter


Sted: Til havs

Dagen er din. Slapp av på dekk eller innendørs, lær mer i forelesningene våre og del de fine opplevelsene du har hatt hittil på reisen mens vi seiler mot fastlandet.

Dag 11
day11_lisbon_shutterstock_104620271.jpg

Vi cruiser opp Tejo-elven


Sted: Lisboa

De som står opp tidlig denne dagen vil bli belønnet med en fantastisk utsikt over Lisboa når vi cruiser opp Tejo-elven. Eventyret avsluttes i den vakre hovedstaden.

Ankomst 10. april eller 27. september 2017

Sted Lisboa
Om bord Opplevelser

Utflukter på reisen

Utforsk alt Europa har å by på med våre valgfrie utflukter. Dersom du ønsker å bli med på en av utfluktene i løpet av din reise, anbefaler vi å forhåndsbestille. Utfluktene kan også kjøpes om bord dersom det fortsatt er ledig kapasitet.

Hurtigruten Land Adventures

Velg blant våre land adventures der du legger til tre eller fire ekstra dager før eller etter sjøreisen din, slik at du får enda mer ut av ferien din med oss. På mange av våre destinasjoner kan du bli med på spennende og unike aktiviteter der transport, hotellopphold og god mat er inkludert i prisen. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å legge land adventures til reisen din.

Fly og hotell

Fly og hotell

På alle våre reiser kan du forlenge oppholdet ditt enten før eller etter Hurtigrutereisen. Alle hotellene er spesielt valgt ut for å tilby deg den beste og mest sentrale beliggenheten. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av fly, transport og hotell. Mandag - Fredag: 08:00-18:00 Lørdag: 10:00-14:00. Telefon: 81003030