Utforsk naturen og kulturen langs Stillehavskysten i Mellom-Amerika

Utforsk naturen og kulturen langs Stillehavskysten i Mellom-Amerika

Utforsk naturen og kulturen langs Stillehavskysten i Mellom-Amerika

Utforsk naturen og kulturen langs Stillehavskysten i Mellom-Amerika

Reiseinformasjon 14 dager MS Roald Amundsen
Avgang
25. april 2023
Pris fra
kr 36 803
Frokost, lunsj og middag inkludert

Opplev natur, kultur, strender og byer langs Stillehavskysten i Mellom-Amerika på et cruise fra Costa Rica til El Salvador, Nicaragua og Mexico.

Vakre strender og et utrolig biologisk mangfold

Mellom-Amerikas kystlinje byr på mil etter mil med uberørte strender, bukter og viker. Det klare vannet og de vernede økosystemene gir et trygt habitat for tusenvis av dyr, fugler og marint liv.

I Puntarenas vil du bli med på en spennende utflukt på elva Tárcoles til mangroveskogen ved elvemunningen Guacalillo. Derfra tilbys valgfrie utflukter for å se vulkaner i frodige nasjonalparker med et rikt dyreliv i San Juan del Sur og Acajutla. Eller du kan ta en tur med katamaran til de vakre buktene i Huatulco, og beundre orkideer, palmer og kaktus i Puerto Vallarta botaniske hage. Cabo San Lucas er en favoritt blant kjendiser, og her finnes noen av områdets beste strender.

Pulserende byer og kulinariske nytelser

Vi starter i Costa Ricas hovedstad San José, og seiler til Puerto Corinto for å besøke den tidligere nicaraguanske hovedstaden Léon. Fra San Juan del Sur drar vi på en omvisning i kolonibyen Granada. Fra Acajutla i El Salvador kan det være mulighet for valgfrie utflukter til byene Sonsonate eller Nahuizalco og Ataco. Det samme gjelder Tapachula – en kulturelt mangfoldig by nær Puerto Chiapas, der kinesisk og meksikansk mat lever side om side.

Underveis kan det hende du får muligheten til å prøve lokale delikatesser, fra tamales til tejuino. Nyt en Churchill-iskrem i Puntarenas, eller prøv Baja California-maten i San Diego. Det kan også være mulighet for valgfrie utflukter til et lokalt kjøkken i Huatulco og matlagingskurs i Puerto Vallarta. Eller hva med et besøk til byen med det fristende navnet Chocolate City nær Puerto Chiapas?

Utforsk naturen og kulturen langs Stillehavskysten i Mellom-Amerika Utforsk naturen og kulturen langs Stillehavskysten i Mellom-Amerika
 • Dag 1
  San José, Costa Rica

  Sjarmerende ‘Chepe’

  25. april 2023

  Costa Ricas hovedstad San José er liten og kompakt, og du rekker mye på en dag med utforsking av ‘Chepe’, som byen ofte kalles, før du tilbringer natten på hotell.

  I senere år har sentrum av San José gått gjennom en slags renessanse. Bygningene fra 1800-tallet i Barrio Escalante har blitt et attraktivt nabolag og arnested for kreative oppstartbedrifter, designbutikker, et livlig kunstmiljø, mikrobryggerier og en kulinarisk revolusjon.

  Utforsk Edificio Steinvorth, Mercado Escalante og Calle 33, der du finner et kaleidoskop av butikker, restauranter, gallerier og matboder for enhver smak, enten det er eksklusivt og chic eller laidback og bohemsk.

  Ta en spasertur gjennom Barrio Amón, et populært område nordvest for Plaza España med mye historie og spennende arkitektur. Se de gamle viktorianske herregårdene til Costa Ricas cafetaleros (kaffebaroner). Noen av dem har blitt omgjort til hoteller, kaféer, barer og kontorer. Nyt en kald Libertas eller Segua – lokale håndverksøl.

  I San José finner du også mange av Costa Ricas beste museer. Lær mer om landets prekolombianske og moderne kultur med et besøk på Museo de Jade, Museo de Arte Contemporaneo y Diseño (MADC), Museo de Oro og TEOR/ética Gallery.

  Legg turen innom Mercado Central, et innendørs marked fullt av butikker, suvenirer og sodas som selger rimelig tradisjonell mat. Selv om mye av handelsvarene er importert, har stedet en gammeldags, autentisk atmosfære. Prøv en lokal batido (smoothie), tamales, casados eller iskrem.

  Dag 1
  San José, Costa Rica

  Sjarmerende ‘Chepe’

 • Dag 2
  Puntarenas, Costa Rica

  Se dyreliv langs elva Tárcoles

  26. april 2023
  Estimert tid for avreise er 18:00

  Etter frokost drar vi ut på en båttur på elva Tárcoles til mangroveskogen ved elvemunningen Guacalillo, som er kjent for sitt biologiske mangfold. Mangroveskogen er hjem til rundt 300 stedegne fuglearter og trekkfugler, så ha kikkerten og kameraet klart for fargerike karakaraer, isfugl, egrett, skjestork, gule sangfugler, hegre, potu og gulvingerødara.

  Langs kysten kan det hende du får se hjelmbasilisk, iguan og ape. Mangrovetrærne er også habitat for den største bestanden av amerikansk krokodille i verden. Med opptil 25 krokodiller per kvadratkilometer er det gode sjanser for å se dem langs elvebredden. Noen av dem er opptil 4,5 meter lange.

  Etter båtturen drar vi til Puntarenas der MS Roald Amundsen venter på oss. Puntarenas var en gang den største og mest fremgangsrike havnebyen i Costa Rica, men fungerer nå mer som et knutepunkt for folk som reiser rundt i regionen. For ticos (kallenavnet på innbyggerne i San José) er Puntarenas en populær destinasjon for en helgetur.

  Ta en spasertur langs strandpromenaden, og prøv noe av den ferskeste og mest smakfulle sjømaten som øya har å tilby. Hva med hummer eller ceviche? Hvis du liker søte saker, anbefaler vi at du prøver en Churchill – Puntarenas’ offisielle dessert, som er en kombinasjon av shave ice, frukt, sirup og iskrem.

  Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord på det førsteklasses hybriddrevne ekspedisjonsskipet vårt, MS Roald Amundsen. Etter innsjekking blir du med på en obligatorisk sikkerhetsdemonstrasjon, før du kan glede deg til det første av mange deilige måltider, etterfulgt av kapteinens velkomsttale. Kapteinen vil deretter introdusere ekspedisjonsteamet, som vil være foredragsholdere og guider under reisen, både på og utenfor skipet.

  Dag 2
  Puntarenas, Costa Rica

  Se dyreliv langs elva Tárcoles

 • Dag 3
  San Juan del Sur, Nicaragua

  Nicaraguas beste surfestrender

  27. april 2023

  Første stopp er den sørlige strandbyen ved Stillehavet, San Juan del Sur, en vakker hesteskobukt som har blitt populær som Nicaraguas store surfedestinasjon. Denne en gang søvnige fiskerlandsbyen er kjent for mørke sandstrender, grønne åser, fargerike hus i viktoriansk stil, restauranter med fersk sjømat og en livlig surferlivsstil.

  Len deg tilbake og slapp av på stranden mens du nyter solen og titter på folkelivet. En kort spasertur fra byen tar deg til en spektakulær 1500 år gammel helleristning av et jaktmotiv på en stor stein. Bli med på en timelang fottur opp til Cristo de la Misericordia, en 25 meter høy Jesus-statue, der du blir belønnet med vakker utsikt over byen og stranden.

  Den inkluderte utflukten denne dagen er en busstur til byen Granada. Byen ligger ved Nicaraguasjøen med utsikt mot vulkanen Mombacho, og her finnes noe av landets flotteste arkitektur fra kolonitiden på 1500-tallet. Du vil besøke hovedtorget ved Parque Central, og beundre den utsmykkede katedralen og klosteret San Francisco. Turen avsluttes med et besøk på en lokal skole der vi leverer donerte skolesaker.

  Alternativt kan du bli med på en valgfri utflukt til vulkanen Masaya. Bussen tar deg nær krateret til den aktive vulkanen. Her stiger damp jevnlig opp fra åpningen i jordskorpen. Vi stopper også i Catarina for panoramautsikt over Apoyo-lagunen og Nicaraguasjøen, samt et håndverksmarked.

  • Inkludert Opplev fargerike Granada
  Dag 3
  San Juan del Sur, Nicaragua

  Nicaraguas beste surfestrender

 • Dag 4
  Puerto Corinto, Nicaragua

  León: en by med en fascinerende revolusjonshistorie

  28. april 2023

  León, den tidligere hovedstaden i Nicaragua, ligger en times busstur fra Puerto Corinto. Dette er en kosmopolitisk og pulserende studentby, som anses for å være landets intellektuelle og liberale sentrum. Gå gjennom gatene og ta inn atmosfæren fra livet i de lokale kaffehusene og barene.

  León byr på noen av de mest elegante eksemplene på arkitektur fra kolonitiden i Nicaragua, spesielt de mange kirkene og plazaene. For eksempel Basílica de la Asunción, som er den største katedralen i Mellom-Amerika, eller kunstmuseet som huser en av de beste kunstsamlingene i Latin-Amerika.

  Leóns gater forteller om byens revolusjonshistorie gjennom politisk gatekunst på murer og bygninger. Fargerike Sandinista-murmalerier avbilder scener med protester, borgerkrig og portretter av revolusjonshelter som Carlos Fonseca.

  For en full introduksjon til nasjonens historie, er et besøk til Museo Histórico de la Revolución et must. Tidligere revolusjonære fungerer som guider, og gir autentisk førstehåndsinformasjon om hvordan det var å leve gjennom de forskjellige tidsaldrene. Museo de Leyendes y Tradiciones og Galería de Héroes y Mártires gir også et interessant innblikk.

  • Inkludert Kolonibyen Leon
  Dag 4
  Puerto Corinto, Nicaragua

  León: en by med en fascinerende revolusjonshistorie

 • Dag 5
  Acajutla, El Salvador

  Hvit sand, blå bølger … og kaffe

  29. april 2023

  Vi legger til kai i Acajutla, El Salvadors hovedhavneby for eksport av kaffe, sukker og Perubalsam. Dette var opprinnelig en maya-landsby, og du kan se noe av dens historie i ruinene nær havnen. I tillegg til ruinene, kan du glede deg til den gode atmosfæren her, du kan jakte på skatter i butikkene og ta en spasertur på de mørke sandstrendene.

  Havnerestaurantene vil servere god sjømat og introdusere deg for tradisjonelle El Salvador-retter. Bestill en pupusa, nasjonalretten i El Salvador – en maistortilla fylt med enten ost, svinekjøtt eller bønner, toppet med surkålssalat og tomatsaus. Og husk å prøve den lokale kaffen! Regionen er berømt for den.

  Du kan også velge mellom flere valgfrie utflukter her. Besøk byene Sonsonate eller Nahuizalco og Ataco i innlandet fra Acajulta. En annen mulig utflukt tar deg til Cerro Verde nasjonalpark – 5000 mål med vakker natur, og også området der vulkanene Izalco og Ilamatepec befinner seg. Denne utflukten kan også inkludere et besøk til UNESCO-vernede Joya de Cerén, en prekolumbisk maya-landsby fra år 600 e.Kr., bevart i vulkansk aske, og også kjent som det arkeologiske ‘Amerikas Pompeii’.

  • Inkludert Acajutla – Kunst med blomster og et ungdomsorkester
  Dag 5
  Acajutla, El Salvador

  Hvit sand, blå bølger … og kaffe

 • Dag 6
  Puerto Chiapas, Mexico

  En by grunnlagt på kaffe og kakao

  30. april 2023

  Vi ankommer Puerto Chiapas i Mexico. Dette er hovedhavnen knyttet til det livlige kommersielle senteret Tapachula rundt 30 minutters kjøretur inn i landet. Den fruktbare jorda i Soconusco-provinsen er kjent for å produsere kaffe, bananer, kakao og sukkerrør.

  På grunn av regionens rykte for å tilby førsteklasses kaffe- og kakaoplantasjer, kom tyske, kinesiske og franske immigrantarbeidere hit, og deres innflytelse er fortsatt synlig, spesielt i byen. Det kinesiske kjøkken har blitt blandet med regional maya-, mestizo- og lokal kultur, og det kan hende du kommer over noen fusion-retter som har funnet veien fra Tapachulas lille Chinatown til Puerto Chiapas’ restauranter.

  Du kan få muligheten til å bli med på noen fascinerende valgfrie utflukter fra Puerto Chiapas, for eksempel en omvisning i selve Tapachula, som er kulturelt mangfoldig. De gamle Izapa-ruinene antas å være fra rundt 1500 f.Kr, og kan være der den hellige mayakalenderen oppstod. En guidet omvisning kan ta for seg steinutskjæringene her som skildrer det sagnomsuste Livets tre.

  En annen potensiell valgfri utflukt er en tur til Chocolate City, som gir et innblikk i hvordan lokaldyrkede kakaobønner omgjøres til sjokoladen vi alle kjenner, elsker og nyter!

  For en mulighet til å se dyreliv som pelikan, hegre, kolibri, stork og skilpadde, kan en valgfri utflukt med båt til de nærliggende mangroveelvene og lagunene, i følge med en profesjonell kaptein og guide, være et alternativ.

  • Inkludert Chiapas gjennom tidene
  Dag 6
  Puerto Chiapas, Mexico

  En by grunnlagt på kaffe og kakao

 • Dag 7
  Huatulco, Mexico

  Bays nasjonalpark

  1. mai 2023

  Vi tilbringer dagen i Huatulco, hjem til ni vakre bukter, 36 uberørte strender, skjermede viker og en rekke økohytter og strandresorter.

  Nasjonalparken går over tre av ni bukter og flere økosystemer, blant annet løvfellende skog, mangroveskog, savanne, våtmarker og korallrev. Parken er hjem til over 700 plantearter, 130 pattedyr, 300 fuglearter og mer enn 80 typer reptiler og amfibier. Dette gjør den til en drøm for naturentusiaster, fugletittere og fotografer.

  Valgfrie utflukter for å utforske og oppleve Huatulco kan være en romantisk tur til buktene Chahué, Tangolunda, Organo og Maguey med katamaran. Eller kanskje en busstur til bukta Conejos, elva Copalita og kunst- og håndverksmuseet i byen La Cruceita.

  En annen mulig valgfri utflukt er et dypdykk i meksikansk kultur på et besøk til tre små lokalsamfunn. Besøk et lokalt kjøkken i Piedra de Moros, og se hvordan autentiske tortillas og tamales lages. Besøk en fikenkaktusplantasje i Pueblo Viejo, og utforsk tradisjonelle spiselige og medisinske planter i Las Pozas.

  • Inkludert Huatulco fra land og sjø
  Dag 7
  Huatulco, Mexico

  Bays nasjonalpark

 • Dag 8-9
  Til sjøs

  Fred og ro til sjøs

  2. mai 2023 - 3. mai 2023

  Etter en uke fylt med aktiviteter, vil en dag til sjøs uten noe fast program være kjærkomment. Du har tid til å reflektere over opplevelsene dine, rydde i bildene du har tatt, oppdatere reisedagboken, hvile slitne bein eller ta en prat med familie og venner hjemme.

  Du kan slappe av og beundre landskapet fra observasjonsdekk eller fra salongen, ta en oppfriskende svømmetur eller mykgjøre slitne muskler i spaet. Eller du kan bli med på et kunstkurs der du skaper dine egne kunstverk inspirert av reisen så langt.

  Ta turen innom skipets vitenskapssenter for dyptgående innsikt i geologi og biologi. Hvis du har samlet inn prøver under ekspedisjonen så langt, kan du analysere disse under mikroskopet sammen med ekspedisjonsteamets sjefforsker.

  Du kan holde deg aktiv ved å bli med på yoga- og velværeprogrammet vårt. Ta en spasertur på dekk tidlig om morgenen og nyt den friske sjøluften, og bli med på avspenningsøkter med tøying for å styrke leddene.

  Bli med på et velværekurs der du lærer hvordan du kan oppnå fysisk og mental balanse ved å løse opp blokkeringer i din indre energi, eller la massasjeterapeutene våre mykgjøre vonde og stramme muskler.

  Dag 8-9
  Til sjøs

  Fred og ro til sjøs

 • Dag 10
  Puerto Vallarta, Mexico

  Fristende meksikansk resortby

  4. mai 2023

  Puerto Vallarta ligger ved Bahía de Banderas, og er en av Mexicos viktigste kystdestinasjoner. Byen er livlig og full av personlighet, og strendene og havet byr på mange muligheter innen natur og vannsport.

  I sentrum pulserer El Malecón, strandpromenaden, av aktivitet. Stopp opp for å se gatekunstnere mens du titter på tilbudet i de mange bodene som selger suvenirer og forfriskninger som jalisco tejuino (en regional drikk laget av fermentert mais) og agua fresca.

  Se opp mot himmelen og opplev Papantla-flygernes dans, der de svinger seg opp-ned som en menneskelig maistang. Nyt musikken og dansen til vennlige lokale innbyggere på plazaene, kanskje du får lyst til å bli med?

  I Puerto Vallarta kan du kjøpe mye meksikansk kunsthåndverk, som fargerike vesker, sølvsmykker, treleker og lærvarer, men vær forberedt på litt vennlig pruting.

  Sjekk ut Isla Cuale, et stort utendørs marked nær landemerket i sentrum, kirken La Iglesia de Nuestra Senora de Guadalupe, eller besøk markedet Mercado Municipal Rio Cuale, som har 160 boder og en stor mathall der du kan prøve tamales, taco, mole og andre tradisjonelle meksikanske retter.

  Dra på en valgfri utflukt til Vallarta botaniske hage, der du kan se orkidéhuset og et imponerende utvalg palmer, agave og kaktus. Eller hva med å lære noen autentiske oppskrifter på et meksikansk matlagingskurs? Kanskje du lærer å mestre retten med fylte grønne chili, chile relleno, eller den trefargede chiles en nogada, som er en blanding av søtt og salt.

  Dag 10
  Puerto Vallarta, Mexico

  Fristende meksikansk resortby

 • Dag 11
  Cabo San Lucas, Mexico

  Land’s End i Baja California

  5. mai 2023

  Med beliggenhet på den sørlige tuppen av Baja California, der Cortezhavet møter Stillehavet, ligger Cabos-halvøya som tilbyr en miks av ørken- og kystlandskap. Med fantastiske strender og azurblått hav, har Cabo San Lucas lenge vært favorittresorten til Hollywood-stjerner og rike turister. Byen har rykte på seg for å være en partyby, der det er liv på sjøen dagen lang, og mange barer å velge mellom på land.

  Land’s End, der Cortezhavet møter Stillehavet, er Cabos mest gjenkjennelige landemerke – de spektakulære taggete granittformasjonene som ligner buegang, haug og nåler og former det populære fotomotivet El Arco. Farvannet her er fullt av liv. I tillegg til fisk, kan det hende du får se sjøløve, rokke og til og med hval.

  Bli med på en valgfri utflukt til El Arco, og besøk også Bajas mest kjente strand, den vakre Playa del Amor (Kjærlighetsstranda), som ligger i en skjermet bukt med krystallklart vann og perfekt hvit sand. Eller dra til den kynisk navngitte stranda Playa del Divorcio (Skilsmissestranda) på den andre siden av Land’s End.

  Du kan også dra til Museo de Historia Natural i sentrum av Cabo San Lucas, og lære om regionens geologi, botanikk og antropologi, samt de lokale bevaringstiltakene for delfin, hval og havskilpadde.

  Prøv også noen lokale Baja California-spesialiteter, som almejas chocolatas (sjokolade-muslinger) og frityrstekt, ferskfanget fisk og skalldyr pakket inn i deilige, ferske tortillas.

  • Inkludert Mariachi-show om bord
  Dag 11
  Cabo San Lucas, Mexico

  Land’s End i Baja California

 • Dag 12-13
  Til sjøs

  Slapp av om bord

  6. mai 2023 - 7. mai 2023

  Vi vinker farvel til Mexico, og seiler til den siste destinasjonen vår, San Diego. Du vil ha tid til å fordøye alle inntrykkene du har fra de fantastiske stedene du har besøkt de siste dagene.

  På dette stadiet av reisen vil du antakelig kjenne dine medoppdagelsesreisende langt bedre, da dere har knyttet bånd over felles interesser og opplevelser dere har delt. Du kan møte dem i explorer-baren over noe godt å drikke, eller i Fredheim bistro over en deilig matbit. Mannskapet og ekspedisjonsteamet vil også være tilgjengelige og alltid klare for en hyggelig prat.

  Foredragsprogrammet om bord fortsetter, og tilbyr et bredt spekter av interessante emner du kan lære om. Test de nye fotografikunnskapene dine ute på dekk mens du speider etter dyreliv og sjøfugler. Hvis været tillater det, kan du bli med på yoga- og meditasjonsprogrammet vårt, eller slappe av i velværesenteret vårt.

  Ekspedisjonsteamet vil holde en bildefremvisning som en oppsummering av ekspedisjonen før vi ankommer San Diego – en sjanse til å gjenoppleve høydepunktene fra eventyret langs Stillehavskysten. Hvis du er heldig, vil mannskapet sette opp et improvisert avskjedsshow for deg.

  Dag 12-13
  Til sjøs

  Slapp av om bord

 • Dag 14
  San Diego, USA

  Amerikas fineste by

  8. mai 2023
  Estimert ankomsttid er 08:00

  Vi tar farvel med MS Roald Amundsen når vi legger til kai i fabelaktige San Diego, der vi avslutter ekspedisjonen.

  Velkommen til ‘Amerikas fineste by’ og Californias ‘strandby’! En berusende blanding av mangfoldig, urbant sofisteri, en laidback surferatmosfære, sol året rundt – San Diego har alt.

  Du kan bruke den siste dagen til å slappe av i solen eller prøve vannsport på en av de mange strendene. Eller du kan ta bybanen og utforske sentrum, fra det historiske Gaslamp Quarter til sjøsiden av San Diego-bukta.

  Kulturentusiasten anbefales en tur til Balboa Park, «Smithsonian of the West», med 17 museer, kunstgallerier og andre arenaer for utøvende kunst. Matentusiasten vil ha mye å velge mellom i denne smeltedigelen av forskjellige kjøkken, lokal vin og håndverksøl.

  Det er så mye å se og gjøre i San Diego at vi anbefaler at du bestiller etterprogrammet vårt for å utforske mer av det byen og nærområdet har å tilby før du reiser hjem igjen.

  Dag 14
  San Diego, USA

  Amerikas fineste by

Avganger

2023

 • januar
 • februar
 • mars
 • april
 • mai
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • desember
April:
25.

Aktuelle tilbud og rabatter

 • Singeltilbud på utvalgte avganger

  Ønsker du å reise på egenhånd? På utvalgte ekspedisjonsreiser slipper du nå å betale tillegg på lugaren dersom du ønsker å reise alene.
  Les mer og bestill

Hva er inkludert

Inkludert i reisen

Hotell

 • Overnatting i San Jose før ekspedisjonscruiset, inkludert frokost
 • Transport
 • Transport fra hotellet til skipet i Puntarenas, inkludert en jungelbåttur og lunsj før ekspedisjonscruiset

Ekspedisjonscruise

 • Ekspedisjonscruise i valgfri lugarkategori
 • Frokost, lunsj og middag, inkludert drikke (skipets øl og vin, brus og mineralvann) i restaurantene Aune og Fredheim
 • À la carte-restauranten Lindstrøm er inkludert for suitegjester
 • Kaffe og te uten kostnad
 • WiFi om bord uten kostnad. Vær oppmerksom på at vi seiler i fjerntliggende områder med begrenset tilkobling. Strømmetjenester kan ikke brukes.
 • Gjenbrukbar vannflaske uten kostnad, som kan fylles opp på vannstasjonene om bord
 • Engelskspråklig ekspedisjonsteam som organiserer og blir med på aktiviteter om bord og på land
 • Et utvalg av inkluderte aktiviteter

Aktiviteter om bord

 • Ekspertene i ekspedisjonsteamet holder dyptgående foredrag om en rekke temaer
 • Bruk av skipets vitenskapssenter som har et omfattende bibliotek og avanserte mikroskoper for biologi og geologi
 • Vitenskapsprogram som lar gjestene bidra med vitenskapelig forskning
 • Profesjonell fotograf om bord som gir gode tips og triks til hvordan ta de beste bildene av landskap og dyreliv
 • Bruk av skipets boblebad, endeløse basseng, panoramabadstue, utendørs og innendørs treningsfasiliteter og utendørs løpebane
 • Yoga- og meditasjonsøkter med instruktør
 • Uformelle samlinger med mannskapet, som daglige oppsummeringer og forberedelser til neste dag

Landingsaktiviteter

 • Landinger med små ekspedisjonsbåter med ekspedisjonsteamet
 • Lån av vandrestaver og alt nødvendig utstyr til aktiviteter
 • En vind- og vannavstøtende ekspedisjonsjakke som du kan beholde
 • Ekspedisjonsfotografer hjelper deg med kamerainnstillinger før landinger

Ikke inkludert

 • Internasjonale flygninger
 • Reiseforsikring
 • Bagasjehåndtering
 • Valgfrie utflukter på land med våre lokale partnere
 • Valgfrie aktiviteter i små grupper med ekspedisjonsteamet
 • Mulighet for behandlinger i velvære- og spaområdet om bord

Merk

MS Roald Amundsen in Antarktis
Bilde: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Bilde: Espen Mills
Ditt skip

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skipsverft Kleven Yards
Passasjerkapasitet 528 (500 i Antarktis)
Bruttotonnasje 20 889 T
Lengde 140 m
Skipsbredde 23,6 m
Fart 15 knop
MS Roald Amundsen in Antarktis
Bilde: Dan Avila

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Les mer om MS Roald Amundsen

Science Center
Bilde: Agurtxane Concellon

Utforsk andre destinasjoner: