Reiser i Norge

Opplev de vakreste fjordene våre, sjarmerende havner og utflukter under midnattssolen eller det magiske nordlyset. Bli med til steder ingen andre skip seiler. Uansett når på året du reiser, tilbyr vi deg spennende eventyr spekket med fantastisk natur og aktive friluftsopplevelser. Dette er reiser som appellerer til alle sansene dine!

Reiser

Klassiske reiser

Utforsk verdens vakreste kystlinje. De klassiske Hurtigruten-seilasene langs Norges kyst består av 4 unike ruter som er tilgjengelige året rundt. Velg din perfekte reise basert på varighet, pris og ulike avgangs- og ankomsthavner.

Havn til havn og korte reiser

Hurtigruten er ypperlig når du vil ta en kort ferie eller reise bort for helgen. Du trenger ikke mange dagene for å få med deg flere spennende opplevelser og utforske den skiftende naturen langs favorittstrekningen din.

Ekspedisjonsreiser i Norge

Bli med oss på en enestående sjøreise i Norge. Dette er reiser med begrensede avreisedatoer og kapasitet, og gir deg et unikt innblikk inn i norsk natur og maritimt liv.

Ekspedisjonsreiser i Norge og Svalbard

Oppdag det beste fra begge verdener på et seilas fra fastlandet til de fjerne øyene på Svalbard.

Aktuelle tilbud

Benytt deg av Hurtigrutens tilbud på reiser langs norskekysten. Denne siden oppdateres jevnlig.

Skip og havner

Våre skip langs norskeysten

Skipene som seiler den klassiske rundturen. Hvert skip har sin egen atmosfære, stil og identitet så du kan velge hvordan du ønsker å oppleve norskekysten.

Havner

Lær mer om de sjarmerende havnene og byene du kommer til å besøke på denne reisen.

Praktisk informasjon Bilder og video

Bilder

Opplev det majestetiske landskapet, kulturen og dyrelivet langs norskekysten.

Videoer

Fordyp deg i eventyrene du kan oppleve på en reise i Norge.

Artikler

Lær mer om opplevelsen av å seile langs den vakre norskekysten.

Attraksjoner

Utforsk de naturlige underverkene, havnene og dyrelivet du kan oppleve på reisen i Norge.

Opplevelser

Nordgående utflukter

Oppdag din indre eventyrer og bli med på aktive, lærerike og spennende utflukter på seilingen fra Bergen til Kirkenes. Disse utfluktene er tilgjengelige på reiser mellom 1. april 2018 og 31. mai 2020.

Sørgående utflukter

Oppdag din indre eventyrer og bli med på aktive, lærerike og spennende utflukter på seilingen fra Kirkenes til Bergen. Disse utfluktene er tilgjengelige på reiser mellom 1. april 2018 og 31. mai 2020.