Norskekysten

Opplev de vakreste fjordene våre, sjarmerende havner og utflukter under midnattssolen eller det magiske nordlyset. Bli med til steder ingen andre skip seiler. Uansett når på året du reiser, tilbyr vi deg spennende eventyr spekket med fantastisk natur og aktive friluftsopplevelser. Dette er reiser som appellerer til alle sansene dine!


Reiser

Klassiske reiser

Utforsk verdens vakreste kystlinje. De klassiske Hurtigruten-seilasene langs Norges kyst består av 4 unike ruter som er tilgjengelige året rundt. Velg din perfekte reise basert på varighet, pris og ulike avgangs- og ankomsthavner.

Havn til havn og korte reiser

Hurtigruten er ypperlig når du vil ta en kort ferie eller reise bort for helgen. Du trenger ikke mange dagene for å få med deg flere spennende opplevelser og utforske den skiftende naturen langs favorittstrekningen din.

Temareiser

Hvis du føler deg eventyrlysten eller brenner for enkelte norske temaer, har vi utformet seilaser som kan gjøre din kystreise enda mer uforglemmelig. De spesielle turene følger samme rute som de klassiske seilasene mellom Bergen og Kirkenes.

Pakkereiser

Kunne du tenke deg å få en smakebit av norskekysten i løpet av ett par dager? Bli på våre Pakket & Klart turer, her får du både storbyferie og kysteventyr i ett. Vi har samlet fly, hotell og tur med Hurtigruten i en pakke slik at det eneste du behøver å tenke på er å pakke kofferten.

Norge med mer

Kombiner en tur til Norge med andre reisemål i Arktis som Svalbard, Grønland og Island eller sett seil fra Bergen på et cruise langs den europeiske kysten.

Skip

Våre skip langs norskeysten

Skipene som seiler den klassiske rundturen. Hvert skip har sin egen atmosfære, stil og identitet så du kan velge hvordan du ønsker å oppleve norskekysten.

Opplevelser

Nordgående utflukter

Dette er de tilgjengelige utfluktene på den nordgående strekningen fra Bergen til Kirkenes. Du kan legge dem til din reise i bestillings-prosessen online, eller booke dem om bord.

Sørgående utflukter

Dette er de tilgjengelige utfluktene på den sydgående strekningen fra Kirkenes til Bergen. Du kan legge dem til din reise i bestillings-prosessen online, eller booke dem om bord.

Havner

Lær mer om de sjarmerende havnene og byene du kommer til å besøke på denne reisen.

Attraksjoner

Utforsk de naturlige underverkene, havnene og dyrelivet du kan oppleve på reisen i Norge.

Bilder og video

Bilder

Opplev det majestetiske landskapet, kulturen og dyrelivet langs norskekysten.

Videoer

Fordyp deg i eventyrene du kan oppleve på en reise i Norge.

Tilbud