Norskekysten

Turen langs Norskekysten beskrives som "verdens vakreste sjøreise", og tilbyr spektakulære landskap og spennende eventyr. Hurtigruten reiser dit ingen andre skip drar for å gi deg den ultimate opplevelsen av dramatiske fjorder, dyreliv og nordlys på nært hold. Uansett årstid er alle seilaser med Hurtigruten unike, og skapt for å vekke din indre oppdagelsesreisende.


Reiser

Klassiske reiser

Utforsk verdens vakreste kystlinje. De klassiske Hurtigruten-seilasene langs Norges kyst består av 4 unike ruter som er tilgjengelige året rundt. Velg din perfekte reise basert på varighet, pris og ulike avgangs- og ankomsthavner.

Pakkereiser

Kunne du tenke deg å få en smakebit av norskekysten i løpet av ett par dager? Bli på våre Pakket & Klart turer, her får du både storbyferie og kysteventyr i ett. Vi har samlet fly, hotell og tur med Hurtigruten i en pakke slik at det eneste du behøver å tenke på er å pakke kofferten.

Norge med mer

Kombiner en tur til Norge med andre reisemål i Arktis som Svalbard, Grønland og Island eller sett seil fra Bergen på et cruise langs den europeiske kysten.

Skip

Våre skip langs norskeysten

Skipene som seiler den klassiske rundturen. Hvert skip har sin egen atmosfære, stil og identitet så du kan velge hvordan du ønsker å oppleve norskekysten.

Opplevelser

Nordgående utflukter

Dette er de tilgjengelige utfluktene på den nordgående strekningen fra Bergen til Kirkenes. Du kan legge dem til din reise i bestillings-prosessen online, eller booke dem om bord.

Sørgående utflukter

Dette er de tilgjengelige utfluktene på den sydgående strekningen fra Kirkenes til Bergen. Du kan legge dem til din reise i bestillings-prosessen online, eller booke dem om bord.

Havner

Lær mer om de sjarmerende havnene og byene du kommer til å besøke på denne reisen.

Attraksjoner

Utforsk de naturlige underverkene, havnene og dyrelivet du kan oppleve på reisen i Norge.

Bilder og video

Bilder

Opplev det majestetiske landskapet, kulturen og dyrelivet langs norskekysten.

Videoer

Fordyp deg i eventyrene du kan oppleve på en reise i Norge.

Tilbud

Aktuelle tilbud

Benytt deg av Hurtigrutens tilbud på reiser langs norskekysten. Denne siden oppdateres jevnlig.