Norskekysten

Opplev de vakreste fjordene våre, sjarmerende havner og utflukter under midnattssolen eller det magiske nordlyset. Bli med til steder ingen andre skip seiler. Uansett når på året du reiser, tilbyr vi deg spennende eventyr spekket med fantastisk natur og aktive friluftsopplevelser. Dette er reiser som appellerer til alle sansene dine!


Reiser

Klassiske reiser

Utforsk verdens vakreste kystlinje. De klassiske Hurtigruten-seilasene langs Norges kyst består av 4 unike ruter som er tilgjengelige året rundt. Velg din perfekte reise basert på varighet, pris og ulike avgangs- og ankomsthavner.

Havn til havn og korte reiser

Hurtigruten er ypperlig når du vil ta en kort ferie eller reise bort for helgen. Du trenger ikke mange dagene for å få med deg flere spennende opplevelser og utforske den skiftende naturen langs favorittstrekningen din.

Pakkereiser

Kunne du tenke deg å få en smakebit av norskekysten i løpet av ett par dager? Bli på våre Pakket & Klart turer, her får du både storbyferie og kysteventyr i ett. Vi har samlet fly, hotell og tur med Hurtigruten i en pakke slik at det eneste du behøver å tenke på er å pakke kofferten.

Norge med mer

Kombiner en tur til Norge med andre reisemål i Arktis som Svalbard, Grønland og Island eller sett seil fra Bergen på et cruise langs den europeiske kysten.

Skip

Våre skip langs norskeysten

Skipene som seiler den klassiske rundturen. Hvert skip har sin egen atmosfære, stil og identitet så du kan velge hvordan du ønsker å oppleve norskekysten.

Opplevelser

Nordgående utflukter: 2017/18

Dette er de tilgjengelige utfluktene på den nordgående strekningen fra Bergen til Kirkenes i perioden 1. april 2017 - 31. mars 2018. Grunnet økende popularitet anbefaler vi å forhåndsbestille utfluktene. De kan også kjøpes om bord dersom det fortsatt er ledig kapasitet.

Sørgående utflukter: 2017/18

Dette er de tilgjengelige utfluktene på den sydgående strekningen fra Kirkenes til Bergen i perioden 1. april 2017 - 31. mars 2018. Grunnet økende popularitet anbefaler vi å forhåndsbestille utfluktene. De kan også kjøpes om bord dersom det fortsatt er ledig kapasitet.

Nordgående utflukter: 2018/19

Oppdag din indre eventyrer og bli med på aktive, lærerike og spennende utflukter på seilingen fra Bergen til Kirkenes. Disse utfluktene er tilgjengelige på reiser mellom 1. april 2018 og 31. mars 2019.

Sørgående utflukter: 2018/19

Oppdag din indre eventyrer og bli med på aktive, lærerike og spennende utflukter på seilingen fra Kirkenes til Bergen. Disse utfluktene er tilgjengelige på reiser mellom 1. april 2018 og 31. mars 2019.

Havner

Lær mer om de sjarmerende havnene og byene du kommer til å besøke på denne reisen.

Attraksjoner

Utforsk de naturlige underverkene, havnene og dyrelivet du kan oppleve på reisen i Norge.

Bilder og video

Bilder

Opplev det majestetiske landskapet, kulturen og dyrelivet langs norskekysten.

Videoer

Fordyp deg i eventyrene du kan oppleve på en reise i Norge.

Artikler

Lær mer om opplevelsen av å seile langs den vakre norskekysten.

Tilbud