Norskekysten

Turen langs Norskekysten beskrives som "verdens vakreste sjøreise", og tilbyr spektakulære landskap og spennende eventyr. Hurtigruten reiser dit ingen andre skip drar for å gi deg den ultimate opplevelsen av dramatiske fjorder, dyreliv og nordlys på nært hold. Uansett årstid er alle seilaser med Hurtigruten unike, og skapt for å vekke din indre oppdagelsesreisende.


Reiser

Klassiske reiser

Utforsk verdens vakreste kystlinje. De klassiske Hurtigruten-seilasene langs Norges kyst består av 4 unike ruter som er tilgjengelige året rundt. Velg din perfekte reise basert på varighet, pris og ulike avgangs- og ankomsthavner.

Pakkereiser

Kunne du tenke deg å få en smakebit av norskekysten i løpet av ett par dager? Bli på våre Pakket & Klart turer, her får du både storbyferie og kysteventyr i ett. Vi har samlet fly, hotell og tur med Hurtigruten i en pakke slik at det eneste du behøver å tenke på er å pakke kofferten.

Korte reiser

Hurtigruten er ypperlig når du vil ta en kort ferie eller reise bort for helgen. Du trenger ikke mange dagene for å få med deg flere spennende opplevelser og utforske den skiftende naturen langs favorittstrekningen din. Bli med så lenge du vil. Opplev Lofoten i midnattssolen, se nordlyset flimre over Finnmarksvidda eller besøk de vakreste fjordene våre og byene langs kysten. Med 34 havner og flyplasser nær de store byene er mulighetene uendelige. Naturen, maten og atmosfæren om bord samt utfluktene underveis gjør en hver tur til en helt uforglemmelig opplevelse.

Norge med mer

Kombiner en tur til Norge med andre reisemål i Arktis som Svalbard, Grønland og Island eller sett seil fra Bergen på et cruise langs den europeiske kysten.

Skip

Våre skip langs norskeysten

Skipene som seiler den klassiske rundturen. Hvert skip har sin egen atmosfære, stil og identitet så du kan velge hvordan du ønsker å oppleve norskekysten.

Havner

Havner

Lær mer om de sjarmerende havnene og byene du kommer til å besøke på denne reisen.

Bilder og video

Bilder

Opplev det majestetiske landskapet, kulturen og dyrelivet langs norskekysten.

Videoer

Fordyp deg i eventyrene du kan oppleve på en reise i Norge.

Opplevelser

Nordgående utflukter

Dette er de tilgjengelige utfluktene på den nordgående strekningen fra Bergen til Kirkenes. Du kan legge dem til din reise i bestillings-prosessen online, eller booke dem om bord.

Sørgående utflukter

Dette er de tilgjengelige utfluktene på den sydgående strekningen fra Kirkenes til Bergen. Du kan legge dem til din reise i bestillings-prosessen online, eller booke dem om bord.

Attraksjoner

Utforsk de naturlige underverkene, havnene og dyrelivet du kan oppleve på reisen i Norge.