Bergen – Trondheim med fly og hotell

Bergen - Trondheim

Kunne du tenke deg å dra på miniferie i Norge, men klarer ikke velge by? Vi gjør valget enkelt og gir deg to byer på samme tur! Med våre Pakket & Klart tilbud får du både storbyferie og kysteventyr i ett. Vi har samlet fly, hotell og tur med Hurtigruten i en pakke slik at det eneste du behøver å tenke på er å pakke kofferten.

 • Pakkepris for fly, hotell og reise med Hurtigruten
 • Opplev idylliske Nordfjord
 • Opplev Trondheim, Bergen og Ålesund på samme tur
 • Opplev Geirangerfjorden om sommeren eller Hjørundfjorden om høsten

Oversikt

Like fantastisk sommer som vinter

Sommerhalvåret er perfekt når du skal utforske norskekysten. Lange og lyse dager gir deg masse energi og mer tid til å utnytte tiden om bord. Mange av utfluktene våre og aktivitetene på dekk foregår om kvelden, natten eller tidlig om morgenen.

Vinterhalvåret er også en fantastisk årstid å utforske den ville naturen langs kysten vår. Den hvite og rene snøen dekker landskapet, og fra dekk kan du puste inn den kalde, friske og klare luften, og se de små klyngene av hus som gløder som lykter på land. De snøkledde fjellene reflekterer skumringslyset og fargenyansene på vinterhimmelen, noe som skaper en fantastisk stemning. Opplev det fascinerende polarlyset langs hele kysten når du reiser med Hurtigruten om vinteren. Turen starter i Bergen og avsluttes i Trondheim, så på denne turen får du dobbel storbyferie!

Inkludert fly

Vi har samlet fly, hotell og tur med Hurtigruten i en pakke slik at det eneste du behøver å tenke på er å pakke kofferten. Gjelder kun på ledig kapasitet på fly, hotel og reise.

Prisen inkluderer

 • Reise med Hurtigruten i uspesifisert lugar inkludert frokost
 • Fly fra Oslo til Bergen og transport til hotell 
 • Hotellovernatting i Bergen med frokost og transfer fra hotell til skip
 • Fly fra Trondheim til Oslo 

Inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring.
 • Valgfrie utflukter.

Merk

 • Priser oppgitt per person i dobbeltlugar i NOK.
 • Ikke alle lugarkategorier er tilgjengelige for alle avganger.
 • Gruppepris tilgjengelig på forespørsel.
 • Er det 30 dager eller mindre til avreise er frokost ikke inkludert i prisen.
 • Hurtigruten har fleksibel prising. Dermed endrer prisene seg fortløpende avhengig av etterspørsel og ledig kapasitet. Du får oppgitt best mulig pris ved bestilling. 
Reisen dag for dag

Reiseplan

Lær mer om hva du vil oppleve på reisen mot Trondheim. Dag-for-dag programmet vil gi deg et par pekere på hva du kan se og gjøre på kystreisen din, men vær klar over at dette programmet kun er en indikasjon på hva du kan oppleve. Dette er en seilas hvor naturelementene styrer og værforhold kan variere, noe som gjør hver ekspedisjon med Hurtigruten unik.

Utreise Varierer etter årstid

Avreise hver dag hele året

Avreisehavn
Dag 1
Bryggen i Bergen om vinteren.
Frister det med en tur til Bryggen i Bergen? Bilde: Klaus Peter Kappest Bilde

Inngangsporten til fjordriket


Sted: Bergen

På denne turen får du en overnatting på hotell i Bergen før avreise med Hurtigruten dagen etter. Dette gir deg gode muligheter til å oppleve byen på kveldstid. Hva med en øl på den kule puben Legal, før du kanskje inntar middagen på Potetkjelleren. Bergen har noe for alle og enhver!

Dag 2
Bryggen i Bergen
Opplev de fantastiske trehusene på Bryggen i Bergen Bilde: Gian-Rico Willy Bilde

Reisen begynner


Sted: Bergen

Bergen er en by full av sjarm, men med en urban atmosfære — alt innrammet av syv fjell. Husene klynger seg til fjellsidene, innimellom de trange smugene finner du flere sjarmerende butikker og restauranter og brosteinsgatene gir byen en følelse av å være i en småby selv om du finner alle fasilitetene til en storby her. For å få et overblikk over byen kan du ta banen opp til Ulriken eller Fløybanen så kan vi love deg spektakulær utsikt over både by og vann. Dersom du vil på shopping men er lei av store kjøpesentre kan  vi anbefale å ta turen gjennom Skostredet. Dette er byens kuleste gate med alt fra gourmetmat hos Søtt & salt til T. Michaels skreddersøm. I tillegg finnes et knippe kaffebarer, bruktbutikker og puber i denne litt slitne og sjarmerende gaten. Nyt en en deilig buffetmiddag om bord før avreise. 

Dag 3
Hytter nærme vannet på Nordfjord.
Nydelig stillbilde av noen av Nordfjords søte hytter nærme vannet. Bilde: Paffy/Shutterstock Bilde

En dag for mesterverk


Sted: Florø - Molde

Våkner du tidlig får du med deg den storslåtte utsikten til idylliske Nordfjord, etterfulgt av en deilig frokost. Når vi seiler forbi Vestkapp er vi ute på åpent hav for første gang i løpet av reisen. Skipet navigerer mellom øyer, skjær og holmer før vi kommer til Ålesund. Om sommeren seiler vi inn i Geirangerfjorden. Denne berømte fjorden omkranses av majestetiske fjelltopper, bratte stup og ville fosser. Når høsten farger landskapet gult og rødt tar vi turen inn i Hjørundfjorden som ligger omkranset av Sunnmørsalpenes ville og majestetiske tinder. Skipene våre er de eneste som seiler inn i denne uberørte fjordperlen, som regnes som den vakreste norske fjorden av dem alle. Bli med på utflukten «Et lite stykke Norge» og se steder som har fascinert tilreisende i århundrer eller på to nye fotturer. Her venter uberørt natur, bratte fjellvegger, grønne enger, avsidesliggende fjellgårder og bittesmå grender. Når vi fortsetter seilasen nordover kan du få med deg et fargerikt og interessant foredrag om Aurora Borealis i vintermånedene.

Dag 4
2500x1250_Trondheim_Nidaros-Cathedral_By_Klaus-Prediger_Guest-Image.jpg
Bilde: Klaus Prediger - Gästefoto Bilde

I vikingenes fotspor


Sted: Trondheim

Etter en deilig frokost om bord er det på tide å forlate skipet for å oppleve fantastiske Trondheim, som er en eventyrlig vakker by. Arkitekturen er spesiell og stemningen mytisk.  Byen er full av severdigheter, spisesteder og kultur – noe for enhver smak. Byen kan by på alt fra Nidarosdomen, Rockheim, Sverresborg, Tyholttårnet og Bakklandet til turer i Bymarka, Pirbadet og diverse vannsportsaktiviteter i Nidelven. Hvis du er på jakt etter gode shoppingmuligheter har byen en rekke store kjøpesentre, men også morsomme butikker som Tante Isabel, BananaMoon eller den franske motebutikken Shine. Når du behøver en pause fra sightseeing og shopping er det ikke vanskelig å finne en kafe eller restaurant i «bartebyen». Hva med fersk sjømat på Havfruen eller ekte trøndermat på To Rom og Kjøkken?  Avhengig av når flyet går og hvor tidlig du orker å stå opp kan du få litt tid i byen denne dagen. 

Ankomst Varierer etter årstid

Avreise hver dag hele året

Sted
Om bord

Våre skip langs norskeysten

Skipene som seiler den klassiske rundturen. Hvert skip har sin egen atmosfære, stil og identitet så du kan velge hvordan du ønsker å oppleve norskekysten.

Opplevelser

Utflukter

På kystekspedisjonsturene kan du delta på enda flere utflukter. På grunn av deres popularitet anbefaler vi at du legger dem til din reise i bestillings-prosessen online. Du kan også booke utfluktene om bord dersom det fortsatt er ledig plass.