Kirkenes – Tromsø med fly og hotell

Kirkenes -Tromsø

Kunne du tenke deg å dra på miniferie i Norge, men klarer ikke velge by? Vi gjør valget enkelt og gir deg to byer på samme tur! Med våre Pakket & Klart-tilbud får du både storbyferie og opplevelser langs kysten i ett. Vi har samlet fly, hotell og tur med Hurtigruten i en pakke slik at det eneste du behøver å tenke på er å pakke kofferten.

 • Pakkepris for fly, hotell og reise med Hurtigruten
 • Opplev Tromsø på dagen og natten
 • Opplev Nordkapp
 • Vær aktiv og eventyrlysten på Hurtigrutens spændende udflugter til lands og til vands

Oversikt

Like fantastisk sommer som vinter

Sommerhalvåret er perfekt når du skal utforske norskekysten. Midnattssolen skinner hele døgnet nord for Polarsirkelen, og gir deg masse energi og mer tid til å utnytte dagene. Mange av utfluktene våre og aktivitetene på dekk foregår om kvelden, natten eller tidlig om morgenen: Overnatt på dekk, bli med på en midnattskonsert i Ishavskatedralen eller bli med på actionfylte utflukter som hvalsafari og kajakkpadling.

Vinteren er en fantastisk årstid, og du kan utforske den ville naturen langs kysten vår. Den hvite og rene snøen dekker landskapet, og passer perfekt for actionfylte utflukter som hundesledekjøring, hvalsafari eller snøscooter-turer. Fra dekk kan du puste inn den kalde, friske og klare luften, og se de små klyngene av hus som gløder som lykter på land. De snøkledde fjellene reflekterer skumringslyset og fargenyansene på vinterhimmelen, noe som skaper en fantastisk stemning. Opplev det fascinerende polarlyset langs hele kysten når du reiser med Hurtigruten om vinteren. Når du kommer til Tromsø og Nordkapp, der solen fortsatt står under horisonten, er blåtimen et av dagens høydepunkter. Dermed kan vi trygt si at det vakre lyset er en stor del av opplevelsen på vinterreisene våre.

Inkludert fly

Vi har samlet fly, hotell og tur med Hurtigruten i en pakke slik at det eneste du behøver å tenke på er å pakke kofferten. Gjelder kun på ledig kapasitet på fly, hotel og reise.

Prisen inkluderer

 • Reise med Hurtigruten fra Kirkenes til Tromsø i uspesifisert lugar inkludert frokost
 • Fly fra Oslo til Kirkenes med transport til hotell
 • Hotellovernatting i Kirkenes med frokost og transport til skipet
 • Hotellovernatting i Tromsø med frokost
 • Fly fra Tromsø til Oslo

Inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring.
 • Valgfrie utflukter.

Merk

 • Priser oppgitt per person i dobbeltlugar i NOK.
 • Ikke alle lugarkategorier er tilgjengelige for alle avganger.
 • Gruppepris tilgjengelig på forespørsel.
 • Er det 30 dager eller mindre til avreise er frokost ikke inkludert i prisen.
 • Hurtigruten har fleksibel prising. Dermed endrer prisene seg fortløpende avhengig av etterspørsel og ledig kapasitet. Du får oppgitt best mulig pris ved bestilling. 
Reisen dag for dag

Reiseplan

Lær mer om hva du vil oppleve på strekningen Kirkenes - Tromsø. Dag-for-dag programmet vil gi deg et par pekere på hva du kan se og gjøre på kystreisen din, men vær klar over at dette programmet kun er en indikasjon på hva du kan oppleve. Dette er en seilas hvor naturelementene styrer og værforhold kan variere, noe som gjør hver ekspedisjon med Hurtigruten unik.

Utreise Varierer etter årstid

Avreise hver dag hele året

Avreisehavn
Dag 1
2500x1250_Kirkenes_City-panorama_BY_Toma-Babovic.jpg
Bilde: Toma Babovic Bilde

Kirkenes


Sted: Kirkenes

På denne turen får du en overnatting på hotell i Kirkenes før avreise med Hurtigruten dagen etter. Dette gir deg gode muligheter til å oppleve byen der Hurtigruten snur. Her er det ting å oppleve året rundt.  Om sommeren kan du for eksempel dra på ATV-safari til den russiske grensen, eller hva med å dra på fjelltur med Husky? Om vinteren kan du dra på snøscootersafari eller kongekrabbesafari, eller bare rusle rundt i gatene og se de russiske skiltene og kanskje møte en russer eller to.

 

Dag 2
1200x600_kirkenes_king-crab_orjan-bertelsen_day-7.png

Det arktiske eventyr begynner


Sted: Kirkenes

På morgenen er det avreise med Hurtigruten. Her kan du lene deg tilbake og nyte omgivelsene mens vi seiler sørover fra Kirkenes. Sjø-eventyret starter i byen der Hurtigruten snur. Når skipet starter turen sørover kan du nyte en deilig lunsj etterfulgt av total avslapping og spektakulær utsikt fra dekk eller panoramasalongen. Om ettermiddagen tar vi turen innom Norges østligste havn, Vardø. Vi fortsetter seilingen langs Varangerhalvøya til Båtsfjord. Om kvelden legger vi til kai i Berlevåg, som blant annet er hjembyen til Norges mest kjente mannskor.

Dag 3
1200x600_hammerfest---hike_orjan-bertelsen_day-8.png

Det ekstreme nord


Sted: Mehamn - Tromsø

Midt på natten legger vi til kai i Mehamn. Her kan du bli med på en uforglemmelig snøscootersafari i polarnatten på vinteren. I løpet av denne spennende safarien til Kjøllefjord, jakter vi på flammende nordlys over nattehimmelen. I Honningsvåg kan du starte dagen med frokost på Nordkapp, og oppleve ukjente deler av Finnmark. Deretter venter Hammerfest, som ble grunnlagt i 1798. I gamle dager var dette Norges polarhovedstad, og en base for jakt­ekspedisjoner i Arktis. Her kan du se Meridianstøtten som ble reist i 1854 til minne om Struves internasjonale landmålinger av jorden. Støtten står på listen over UNESCOs verneverdige kulturminner. Vi ankommer Ishavsbyen klokken 23.45 på kvelden, men sørg for at du ikke drar på hotellet for å sove. Det urbane nattelivet i Tromsø er verdt å holde seg våken for! Når du har fått kjenne på livet står hotellrommet klart, slik at du får ladet batteriene og er klar for å oppleve Nordens Paris på dagtid.

Dag 4
2500x1250_Tromso_By_Rosemarie-Prediger_Guest-Image.jpg
Bilde: Rosemarie Prediger - Gästefoto Bilde

Nordens Paris


Sted: Tromsø

Ta en tur på en av byens mange cafeer, dra på skattejakt i retrobutikken Smørtorget, dra på topptur opp Tromsdalstinden eller bare ta en rusletur i vakre Tromsø. Før avreise anbefaler vi å sjekke om det er noe spesielt som skjer i byen den dagen du er der, det er nemlig mye som er verdt å få med seg fra en av byens mange festivaler til teaterforestillinger eller enkeltkonserter. Vi setter opp flytid på ettermiddagen slik at du får full utnyttelse av dagen.   

Ankomst Varierer etter årstid

Avreise hver dag hele året

Sted
Om bord

Våre skip langs norskeysten

Skipene som seiler den klassiske rundturen. Hvert skip har sin egen atmosfære, stil og identitet så du kan velge hvordan du ønsker å oppleve norskekysten.

Opplevelser

Havner

Lær mer om de sjarmerende havnene og byene du kommer til å besøke på denne reisen.

Utflukter

På kystekspedisjonsturene kan du delta på enda flere utflukter. På grunn av deres popularitet anbefaler vi at du legger dem til din reise i bestillings-prosessen online. Du kan også booke utfluktene om bord dersom det fortsatt er ledig plass.