Uforglemmelige minner for livet starter her

Oppdag våre nye destinasjoner for 2021 og 2022.

Antarktis

– Det ultimate reisemålet innen oppdagelsesreiser

Rå villmark og spektakulært landskap gir en ekte følelse av oppdagelse. Oppdagelsesreisende har kjent en dragning mot dette ukjente syvende kontinentet på grunn av den spektakulære naturen og det enestående dyrelivet. Havene rundt Antarktis er fulle av eksotiske marine dyr. Når du besøker dette området vil du se mange pingviner, seler og kanskje også se en hval på nært hold.

Utforsk nye reiser til Antarktis Utforsk nye reiser til Antarktis
Opplev en helt unik total solformørkelse.

Opplev solformørkelsen i Antarktis 

Den 4. desember 2021 kan en total solformørkelse oppleves i Scotiahavet rundt Sør-Orknøyene, nær Antarktishalvøya. Dette fenomenet vil ikke inntreffe her igjen før om rundt 400 år. Grip denne sjeldne sjansen, og bli med på et ekspedisjonscruise med Hurtigruten til Antarktis under den totale solformørkelsen – en mulighet du kun får én gang i livet.

Les mer om solformørkelsesreiser til Antarktis

Island

– Der is møter ild

Island er et sted mange ønsker å oppleve minst én gang i livet, på grunn av de fantastiske og fascinerende naturfenomenene. Kombinasjonen av vulkansk aktivitet, historie og det spesielle landskapet gjør Island til et ekte og minneverdig reisemål. Opplev varme kilder, geysirer, fossefall og isbreer mens vi utforsker de skjulte hemmelighetene i vikingenes land. Takket være Golfstrømmen har Island et kjølig, temperert kystklima.

Utforsk nye reiser til Island Utforsk nye reiser til Island

Svalbard

– Kongeriket til isbjørnen

Vakre høyarktis er noe helt utenom alt annet på jord. Isbreer, storslått tundra, sjøis og midnattssol skaper minner for livet. Svalbard gir deg sjansen til å oppleve det rike dyrelivet, fra hval til polarrev og et vell av fuglearter, for ikke å glemme kongen av Svalbard, den mektige isbjørnen.

Utforsk nye reiser til Svalbard Utforsk nye reiser til Svalbard

Flere destinasjoner kommer snart!

Få fantastiske opplevelser med ekspertenen innenfor ekspedisjonsreiser. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å være den første til å få vite om nye ekspedisjonsreiser.

Meld meg på! Meld meg på!