Det ultimate eventyret til Machu Picchu, Patagonia og Antarktis

Det ultimate eventyret til Machu Picchu, Patagonia og Antarktis

Det ultimate eventyret til Machu Picchu, Patagonia og Antarktis

Det ultimate eventyret til Machu Picchu, Patagonia og Antarktis

Reiseinformasjon 28 dager MS Roald Amundsen
Avgang
7. oktober 2023
Pris fra
kr 134 002
Frokost, lunsj og middag inkludert

Ta et cruise langs Sør-Amerikas fargerike Stillehavskyst, fra mystiske inkaer til majestetiske isfjell, og kryss over til isdekte Antarktis.

Fra Machu Picchu og ned Stillehavskysten

Eventyret ditt starter i Lima, hvor du tar et fly til Cusco, den kulturrike hovedstaden i inkariket. Herfra tar du en klassisk togtur gjennom fjellene til den «tapte byen» Machu Picchu.

På vei tilbake til Lima går du om bord i ekspedisjonsskipet og starter cruiset nedover Stillehavskysten. Hver dag vil være full av eventyr og oppdagelser, fra det rike dyrelivet på Ballestas-øyene og de solfylte strendene i Arica til Atacama-ørkenen og historiske La Serena.

Fra Patagonia til det isdekte syvende kontinentet

Videre sørover vil du utforske den fargerike UNESCO-byen Valparaíso, før du fortsetter til Patagonia. Du vil være omgitt av vidstrakte fjorder, kuperte fjell og isfjell når vi legger til kai i sjarmerende Castro, isolerte Puerto Edén og forbløffende Puerto Natales. På cruisereisen gjennom Beaglekanalen til tuppen av Sør-Amerika kan det til og med hende at du får en landing på Kapp Horn hvis forholdene tillater det.

Når du har passert Drakestredet, ankommer du det frosne kontinentet Antarktis. Siden det er sent på våren, vil isfjellene være helt perfekte, og pingvinene bygger reder. Ingen dager her er like. Den fleksible reiseruten vår gjør mest mulig ut av været og dyrelivet, og sørger for at du får et uforglemmelig opphold i Antarktis.

Det ultimate eventyret til Machu Picchu, Patagonia og Antarktis Det ultimate eventyret til Machu Picchu, Patagonia og Antarktis
 • Dag 1
  Lima i Peru

  Kongenes by

  7. oktober 2023

  Utforsk museer, pyramider og kulinariske godbiter i Perus hovedstad

  Liggende mellom Stillehavet og Andesfjellene er Lima, Perus største by. Her kombineres tradisjoner i en spennende cocktail av mat og kultur. Det opprinnelige navnet var La Ciudad de los Reyes, eller «Kongenes by». Det historiske sentrum er spekket med arkitektur fra kolonitiden og påminnelser om den tapte inkasivilisasjonen.

  Du kan også kose deg i Barranco-området med sine veggmalerier, kreative kafeer og museer for moderne kunst. Den beste opplevelsen i Lima er nok maten, og det finnes flere prisvinnende restauranter hvor du kan smake på den. Du tilbringer natten på et sentralt beliggende hotell.

  • Inkludert Panoramatur i Lima
  Dag 1
  Lima i Peru

  Kongenes by

 • Dag 2
  Lima/Cusco/Den hellige dal

  Verdens navle

  8. oktober 2023

  Vandre mellom arkitektur fra kolonitiden og gamle inkaruiner

  Etter frokost flyr vi fra Lima til Cusco, den tidligere hovedstaden i inkariket hvis navn betyr «Verdens navle». Mange tror at byens opprinnelige planløsning var formet som en puma. I pumaens hjerte ligger Plaza de Armas, et sted med koloniarkitektur og fargerike karneval. Ved hodet ligger fort- og tempelkomplekset Sacsayhuamán, som er oppkalt etter rikets mytiske vaktfugl.

  Ta deg tid til å vandre mellom restene av boliger, helligdommer, tårn, tunneler, sikksakkede vegger og trapesformede døråpninger. Etter lunsj på en lokal restaurant, fortsetter vi til Tambo del Inka Resort i Sacred Valley, en perfekt avslutning på dagen.

  Dag 2
  Lima/Cusco/Den hellige dal

  Verdens navle

 • Dag 3
  Den hellige dal/Machu Picchu/Den hellige dal

  Inkaenes tapte by

  9. oktober 2023

  Beundre de mystiske ruinene i gamle Ollantaytambo og Machu Picchu

  Vi starter i Ollantaytambo som tidligere var kongsgården til keiser Pachacuti og et livlig kompleks med flere basseng, templer og militære brakker. Deretter går vi om bord det luksuriøse Hiram Bingham-toget til Machu Picchu, med en god lunsj underveis. Machu Picchu ble bygd rundt 1450 og forlatt da spanjolene erobret området, men tykk vegetasjon skjulte dens hemmeligheter i flere århundrer.

  Inkaenes «tapte by» har nå fått en sentral rolle som et av de beste reisemålene i verden. Du kan utforske ruinene i byen og beundre den berømte presisjonen i inkaenes steinarbeid, som er godt synlig på dette mystiske stedet. Etter å ha tilbrakt en begivenhetsrik dag på de to stedene, drar vi tilbake til Tambo del Inka Resort med tog.

  Dag 3
  Den hellige dal/Machu Picchu/Den hellige dal

  Inkaenes tapte by

 • Dag 4
  Den hellige dal/Cusco/Lima/Callao

  Sentrum av Inkariket

  10. oktober 2023

  Utforsk inkaenes fortid før du drar tilbake til skipet for neste del av ekspedisjonen.

  Etter frokost drar vi til den praktfulle katedralen i Cusco, som ble bygd av spanjolene midt på 1500-tallet på fundamentet til et inkapalass. Herfra fortsetter vi til Koricancha for å beundre det vakre dominikanske klosteret Santo Domingo, som ble bygget på grunnmuren til solens tempel, det viktigste tempelet i inkariket.

  Deretter flyr vi til Lima og drar til Callao, der ekspedisjonsskipet MS Roald Amundsen venter på å ta oss til neste del av eventyret. Når du har sjekket inn, kan du møte kapteinen, besetningen og ekspedisjonsteamet på velkomstmiddagen og ta en skål for det kommende eventyret!

  Dag 4
  Den hellige dal/Cusco/Lima/Callao

  Sentrum av Inkariket

 • Dag 5
  Paracas, Peru

  Fugler og brandy

  11. oktober 2023

  Nyt lokale delikatesser og brandy, og besøk verdensberømte geoglyfer

  Den søvnige feriebyen Paracas er kjent for de fleste som El Chaco, og har et spektrum av restauranter langs kystpromenaden. Her kan du nyte lokale delikatesser og et glass pisco – druebrandy. Vær forsiktig, pisco er sterke saker!

  På den andre siden av Paracas havn ligger en geoglyfe av en kandelaber som kan være knyttet til de gamle og mystiske nazcalinjene. Du kan besøke disse i Pisco-dalen som en del av en valgfri utflukt. Du kan også ta en båttur til de nærliggende Ballestas-øyene, som har et mangfoldig dyreliv.

  • Inkludert Ballestasøyene
  Dag 5
  Paracas, Peru

  Fugler og brandy

 • Dag 6
  Til sjøs

  Billedskjønt

  12. oktober 2023

  Nyt en rolig og avslappende dag mens vi lærer om regionen og ser etter fugler som kommer på besøk

  Nyt freden og roen denne dagen til sjøs, slapp av og nyt utsikten fra observasjonsdekket eller salongen. Gjennom hele reisen vil ekspedisjonsteamet holde foredrag i vitenskapssenteret for å dele sin omfattende kunnskap om regionen med deg.

  Ikke alle foredrag foregår innendørs. Hvis skipet tiltrekker seg sjøfugl som følger skipet, kan ekspedisjonsteamet hjelpe deg med å gjenkjenne og identifisere dem. Det vil også være en fotograf om bord, som i tillegg til å ta bilder av reisen vår, vil hjelpe deg med noen grunnleggende tips innen ekspedisjonsfotografering.

  Dag 6
  Til sjøs

  Billedskjønt

 • Dag 7
  Arica, Chile - Heldag

  Byen med den evige våren

  13. oktober 2023

  Nyt garantert solskinn i denne livlige byen ved havet

  Solskinn er garantert i denne kystbyen, som har et av de tørreste klimaene i hele verden. Strendene er perfekte for surfing og soling, og fra El Morro-klippen får du en fantastisk utsikt. Byen har mange flotte ting å by på, fra den storslåtte San Marcos-katedralen til livlige gågater, spennende severdigheter og herlige dufter på El Agro-markedet.

  På det arkeologiske museet kan du også la deg fascinere over mumier som er eldre enn de i Egypt. På sørsiden av byen kan du også utforske den kuperte stranden Playa Corazones og grottene i Anzota.

  • Inkludert Kystvandring Atacama
  Dag 7
  Arica, Chile - Heldag

  Byen med den evige våren

 • Dag 8
  Iquique, Chile - Halvdag

  Chiles beste strandresort

  14. oktober 2023

  Ta en utflukt til en forlatt gruveby og nyt de mange tilbudene denne historiske byen har å tilby.

  Iquique er en av Chiles viktigste kystbyer, og her er det full aktivitet året rundt. Hovedplanen vår her er et besøk til den forlatte salpetergruvebyen Humberstone i Atacama-ørkenen. Tilbake i Iquique kan du ta en spasertur langs stranden, handle taxfree-varer på Zofri Mall, ta en tur til museumsskipet La Esmeralda eller vandre langs Baquedano-gaten med sin georgianske arkitektur ned til Astoreca-palasset.

  Her finner en også mange elegante kafeer og restauranter hvor du kan nyte lokale spesialiteter, deriblant et utvalg av sjømat og chumbeque, en dessert som blander tynn, stekt deig og fruktkarameller.

  • Inkludert Humberstone og Santa Laura
  Dag 8
  Iquique, Chile - Halvdag

  Chiles beste strandresort

 • Dag 9
  Til sjøs

  Slapp av om bord

  15. oktober 2023

  Utnytt de fantastiske fasilitetene på skipet til fulle og finpuss dine evner som fotograf.

  En hel dag til sjøs gir deg nok en mulighet til å nyte den herlige maten på restaurantene om bord, besøke våre omfattende spa- og treningsfasiliteter eller bare slappe av og nyte noe å drikke i Explorer Lounge mens du ser verden fare forbi.

  Du kan også besøke biblioteket i vitenskapssenteret. Du vil garantert ta mange bilder, så hvorfor ikke sørge for at de er av topp kvalitet? Den profesjonelle fotografen vår om bord gir deg gjerne gode råd og tips om hvordan du får mest mulig ut av kameraet ditt.

  Dag 9
  Til sjøs

  Slapp av om bord

 • Dag 10
  La Serena, Chile - Ankret - Heldag

  «Kirkenes by»

  16. oktober 2023

  Besøk historiske kirker og vandre gjennom vakre hager i denne nykolonialske byen

  Liggende på havterrasser med vakre sandstrender langs Avenida del Mar og området rundt, har Chiles nest eldste by en særegent nykolonialsk stil og utseende. Moderne bygninger er blandet inn mellom klassisk arkitektur, som for eksempel de rundt 30 restaurerte steinkirkene. Noen av dem er hele 350 år gamle.

  Vandre gjennom velstelte offentlige hager som den japansk-inspirerte Jardín del Corazón, eller kjøp kunst og håndverk på Recova-markedet. Det arkeologiske museet huser før-kolonianske gjenstander, og den bortgjemte bakgaten Patio Colonial nær Balmaceda er stedet for avslappende kaféer og spiserier.

  • Inkludert Coquimbo og bytur i La Serena
  Dag 10
  La Serena, Chile - Ankret - Heldag

  «Kirkenes by»

 • Dag 11
  Valparaíso, Chile

  UNESCO-stedet «Stillehavets juvel»

  17. oktober 2023

  Ta deg tid til å beundre historisk arkitektur og en fantastisk utsikt.

  Valparaíso er bygget på bratte åssider med utsikt over en vakker bukt, og er en labyrint av monumenter, kirker, historiske kabelbaner, trendy bydeler, brosteinsbelagte smug, fargerike hus og sjarmerende torg. Cerros Alegre og Concepción har den beste utsikten, mens det historiske havnedistriktet byr på arkitektur fra kolonitiden, livlige mercados, maritimt museum og museum for moderne kunst.

  Ta deg tid til å beundre arkitekturen og se etter skip i den nærliggende havnen, før du drar mot Concepción-åsene for utkikkspunkter med panoramautsikt, trendy kafeer og en labyrint av smale gater. Baburizza-palasset, som ligger nær Paseo Yugoslavo, er hjem til det kommunale kunstmuseet samt en rekke spisesteder.

  Dag 11
  Valparaíso, Chile

  UNESCO-stedet «Stillehavets juvel»

 • Dag 12-13
  Til sjøs

  Lærdom på bølgene

  18. oktober 2023 - 19. oktober 2023

  Lær, kom deg i form eller bare slapp av mens vi krysser bølgene

  Nå har vi to hele dager til sjøs, så du har nok av muligheter til å nyte alt skipet har å by på. Ekspedisjonsteamet tilbyr fascinerende foredrag om stedene du skal besøke, og du kan også bade i bassenget, slappe av i badstuen og boblebadene eller holde deg i form på treningsstudioet og vår utendørs løpebane.

  Etter så mye aktivitet, kan du ta deg noe å drikke i baren og bli kjent med reisekameratene dine. Ute til sjøs kan du få øye på en forbipasserende albatross, så ha kikkerten klar!

  Dag 12-13
  Til sjøs

  Lærdom på bølgene

 • Dag 14
  Castro, Chile - Ankret - Heldag

  Hovedstaden på øya Chiloé

  20. oktober 2023

  Opplev museer, sjømat og klassisk arkitektur i denne urbane byen

  Bortgjemt i en fjord midt på øya Chiloé, har Castro utviklet seg til å bli en kosmopolitisk hovedstad som fortsatt representerer Chiloés klassiske karakter. Du vil nok ønske å se de lysfargede husene på trestylter med egne øyne, der de står på rader langs fjorden ved Gamboa-havnen.

  Den nærliggende San Francisco-kirken er et mesterverk innen tømmermannsarbeid, og er bygget helt og holdent av tre i nygotisk stil. Andre attraksjoner er Plaza de Armas, museet for moderne kunst og regionalmuseet. Du kan også prøve lokal mat fra det brede utvalget av gode restauranter og gastropuber. Her vil du kunne nyte fersk sjømat og utsikt over fjorden.

  Dag 14
  Castro, Chile - Ankret - Heldag

  Hovedstaden på øya Chiloé

 • Dag 15
  Til sjøs

  Sørgående seiling

  21. oktober 2023

  Len deg tilbake idet vi seiler forbi uberørte øyer og høye, grønne fjell

  Vi fortsetter sjøreisen og setter kurs for Puerto Edén. På veien passerer vi de mange øyene i Aysén, Chiles minst befolkede region. En del av det å være på et ekspedisjonscruise er kunsten å nyte øyeblikket – ta deg tid til å komme i kontakt med naturen og verden rundt deg.

  Slå deg ned i Explorer Lounge med panoramautsikt, synk ned i boblebadet på dekk eller bare len deg tilbake og nyt det vakre landskapet med uberørte øyer og grønne fjell. Ekspedisjonsteamet vil også fortsette å trollbinde deg på vitenskapssenteret med detaljer om lokal geografi, klima og fugleliv.

  Dag 15
  Til sjøs

  Sørgående seiling

 • Dag 16
  Ankret - Halvdag

  Portalen til paradis

  22. oktober 2023

  Se etter sjeldne dyr i det spektakulære landskapet rundt denne utilgjengelige landsbyen

  Denne lille landsbyen gir deg tilgang til det eksepsjonelle landskapet i Bernardo O’Higgins nasjonalpark, det største vernede området i Chile, som utgjør et forbløffende nettverk av fjorder og vakre fjell. Hold utkikk etter hjort i de nærliggende skråningene, oter i vannet og storskarv over oss.

  Puerto Edén er kun tilgjengelig via sjøveien og er et av de bebodde stedene i Chile som er vanskeligst å ta seg til. Det går ingen veier til denne isolerte landsbyen, og kun gangbroer og gangstier kobler sammen husene til de få innbyggerne. Rundt tolv av disse hjemmene tilhører det siste kjente samfunnet til urfolket Kawéskar.

  Dag 16
  Ankret - Halvdag

  Portalen til paradis

 • Dag 17-18
  Puerto Natales, Chile - Heldag

  Bohemske barer med utsikt over Andesfjellene

  23. oktober 2023 - 24. oktober 2023

  Ta en tur for å se det fantastiske landskapet i Andesfjellene og utforsk gamle perler i Puerto Natales

  Byen har fantastisk utsikt over de sørlige Andesfjellene, og er startsted for Torres del Paine nasjonalpark. I tillegg til valgfrie heldagsutflukter til nasjonalparken, kan du også bruke litt tid på å utforske Puerto Natales med sine bohemske barer, butikker, bølgeblikkhus og spisesteder.

  Besøk kunsthåndverkutsalget Etherh Aike for et utvalg av suvenirer, eller stikk innom Last Hope Bar for noe å drikke. Baren hevder også å være verdens sørligste destilleri. Hvis du er glad i fugletitting, bør du også holde utkikk etter andeskondorer, chileflamingoer og mange andre fuglearter.

  Dag 17-18
  Puerto Natales, Chile - Heldag

  Bohemske barer med utsikt over Andesfjellene

 • Dag 19
  Chilenske fjorder

  Vi følger strømmen

  25. oktober 2023

  Se etter dyreliv på land og i vann mens vi seiler langs den kuperte kystlinjen.

  Vår reise nedover kysten fortsetter forbi de mange øyene og fjordene som ligger i Chiles kuperte Magallenes-provins. Vi vil befinne oss i den vestlige delen av Magellanstredet, som ble oppkalt etter den berømte portugisiske oppdagelsesreisende som ble den første til å krysse dette sundet.

  Dagens aktiviteter bestemmes av ekspedisjonsteamet, som bruker kunnskapene sine om området til å velge de mest interessante stedene du kan utforske basert på hvordan været er den dagen. Ikke glem å granske kysten etter vakre fossefall, fugleliv, kolonier av magellanpingviner og, hvis du er heldig, sjøelefanter. Du kan også få øye på hval i det omliggende farvannet.

  Dag 19
  Chilenske fjorder

  Vi følger strømmen

 • Dag 20-21
  Til sjøs

  Kapp Horn og Drakestredet

  26. oktober 2023 - 27. oktober 2023

  Seil gjennom kuperte Tierra del Fuego og forbi Kapp Horn idet vi setter kurs mot Antarktis

  Idet vi runder Alberto de Agostini nasjonalpark hvis landskap er utformet av isbreer, entrer vi Beaglekanalen og øygruppen Tierra del Fuego. Om været tillater det kan vi gjøre et besøk til historiske Kapp Horn – stedet der Stillehavet og Atlanterhavet kolliderer.

  Havet her er kjent for å være turbulent, men om det er rolig nok, kan du få muligheten til å gå i land ved dette berømte landemerket. Etter dette drar du sørover og krysser farvannet ved Drakestredet, og ekspedisjonsteamet vil gjøre deg klar for Antarktis-eventyret idet de første isfjellene kommer til syne.

  Dag 20-21
  Til sjøs

  Kapp Horn og Drakestredet

 • Dag 22-25
  Antarktishalvøya

  Det sagnomsuste frosne kontinentet.

  28. oktober 2023 - 31. oktober 2023

  Utforsk et utenomjordisk landskap av snø og is

  Til slutt ankommer du Antarktis, et unikt miljø med isbreer, brehyller og gigantiske isfjell. I fire dager utforsker vi det vidstrakte, frosne territoriet på Antarktishalvøya og Sør-Shetlandsøyene. Ekspedisjonsteamet planlegger aktiviteter omhyggelig for å matche de aktuelle forholdene, og vil guide deg på iscruise i mindre ekspedisjonsbåter med muligheter for å gå i land.

  Se etter kolonier av pingviner og andre dyr, og rester etter hvalfangstperioden. Om bord kan du også delta i vitenskapsprosjekter og bidra til verdens kunnskap om regionen med dine egne observasjoner.

  Dag 22-25
  Antarktishalvøya

  Det sagnomsuste frosne kontinentet.

 • Dag 26-27
  Til sjøs

  Tilbake fra undersiden av verden

  1. november 2023 - 2. november 2023

  Kos deg og slapp av etter all spenningen i Antarktis

  Dessverre er det nå på tide å snu og dra nordover. Uansett hvor lenge du er på dette inspirerende stedet, føles det aldri lenge nok. De neste to dagene, idet skipet seiler tilbake mot Sør-Amerika, er det perfekte tidspunkt til å slappe av etter all spenningen i Antarktis.

  Skjem deg bort med en deilig behandling eller to i vårt eget Wellness Spa. Tenk tilbake på alle de spesielle minnene fra turen. Dere kan sammenligne de beste bildene deres og utveksle historier fra de forskjellige utfluktene. Bli med ekspedisjonsteamet i vitenskapssenteret for en oppsummering av alt du har sett og lært underveis.

  Dag 26-27
  Til sjøs

  Tilbake fra undersiden av verden

 • Dag 28
  Ushuaia / Buenos Aires

  Et hengivent farvel

  3. november 2023

  Ta farvel med ekspedisjonsskipet før du flyr til Buenos Aires

  Etter ankomst i Ushuaia, går det en transport til flyplassen for flygningen til Buenos Aires. Derfra kan du enten fly hjem eller bli værende noen dager for å utforske byen. Du kan også bli med på det valgfrie etterprogrammet vårt til storslåtte Iguazu Falls på den brasilianske grensen.

  Du må dessverre ta farvel med ekspedisjonsskipet, besetningen og det fantastiske ekspedisjonsteamet, som har jobbet hardt for å gjøre eventyret ditt fornøyelig og uforglemmelig. Vi forsøker å inspirere alle til å sette pris på den fantastiske planeten vår. Vi håper å se deg igjen på et nytt eventyr!

  Etterprogram

  Kanskje du ikke er helt klar for at eventyret skal være over. Siden du først er i området, kan du legge til et etterprogram for å se de storslåtte Iguazúfallene på den brasilianske grensen. Du vil besøke fossefallene og utsiktspunktene i Iguazu, både fra argentinsk og brasiliansk side. Turen inkluderer en vakker togtur til de øverste fossefallene.

  Dag 28
  Ushuaia / Buenos Aires

  Et hengivent farvel

Avganger

2023

 • januar
 • februar
 • mars
 • april
 • mai
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • desember
Oktober:
7.

Hva er inkludert

Inkludert i reisen

Ekspedisjon til Machu Picchu/Peru før cruiset

 • Én natt i Lima og to netter på Hotel Tambo del Inka, inkludert frokost
 • Treretters fastmeny til lunsj og middag på dag 2 og 3, og matpakke på dag 4
 • Fly tur/retur i økonomiklasse Lima–Cusco–Lima
 • All transport og togturer som beskrevet, inkludert engelskspråklig guide
 • Inngangsbillett som oppført i programmet

Transport

 • Transport fra skipet til Ushuaia flyplass etter ekspedisjonsreisen

Flygninger

 • Flygning i økonomiklasse fra Ushuaia til Buenos Aires

Ekspedisjonscruise

 • Ekspedisjonscruise i valgfri lugarkategori
 • Frokost, lunsj og middag, inkludert drikke (skipets øl og vin, brus og mineralvann) i restaurantene Aune og Fredheim
 • À la carte-restauranten Lindstrøm er inkludert for suitegjester
 • Kaffe og te uten kostnad
 • WiFi om bord uten kostnad. Vær oppmerksom på at vi seiler i fjerntliggende områder med begrenset tilkobling. Strømmetjenester kan ikke brukes.
 • Gratis gjenbrukbar vannflaske, som kan fylles opp på vannstasjonene om bord.
 • Engelskspråklig ekspedisjonsteam som organiserer og blir med på aktiviteter om bord og på land
 • Et utvalg av inkluderte aktiviteter

Aktiviteter om bord

 • Ekspedisjonsteamet holder foredrag om en rekke temaer
 • Skipets vitenskapssenter har et omfattende bibliotek og avanserte mikroskoper beregnet for biologi og geologi
 • Vitenskapsprogram som lar gjestene bidra med vitenskapelig forskning
 • Profesjonell fotograf om bord som gir gode tips og triks til hvordan en tar de beste bildene av landskap og dyreliv
 • Bruk av skipets boblebad, infinity-basseng, panoramabadstue, utendørs og innendørs treningsfasiliteter og utendørs løpebane
 • Uformelle samlinger med mannskapet, som daglige oppsummeringer og forberedelser til neste dag

Landingsaktiviteter

 • Landinger med små ekspedisjonsbåter med ekspedisjonsteamet
 • Lån av vandrestaver og alt nødvendig utstyr til aktiviteter
 • Vind- og vannavstøtende ekspedisjonsjakke som du kan beholde
 • Ekspedisjonsfotografer kan hjelpe deg med kamerainnstillingene

Ikke inkludert

 • Internasjonale flygninger
 • Reiseforsikring
 • Bagasjehåndtering
 • Valgfrie utflukter på land med våre lokale partnere
 • Valgfrie aktiviteter i små grupper med ekspedisjonsteamet
 • Mulighet for behandlinger i spa- og velværeområdet om bord

Merk

 • Alle planlagte aktiviteter er væravhengige
 • Utflukter og aktiviteter kan bli endret
 • Sørg for at du innfrir alle krav til innreise og ombordstigning
 • Tips er ikke forventet
 • Landprogrammet i Peru finner sted i høyden (byen Cusco ligger på rundt 3350 meters høyde) og krever et visst nivå av fysisk form. Rekkefølgen på stedene vi besøker kan variere.
MS Roald Amundsen in Antarktis
Bilde: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Bilde: Espen Mills
Ditt skip

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skipsverft Kleven Yards
Passasjerkapasitet 528 (500 i Antarktis)
Bruttotonnasje 20 889 T
Lengde 140 m
Skipsbredde 23,6 m
Fart 15 knop
MS Roald Amundsen in Antarktis
Bilde: Dan Avila

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Les mer om MS Roald Amundsen

Science Center
Bilde: Agurtxane Concellon

Utforsk andre destinasjoner: