Opplev Svalbard med Hurtigruten i sommer

Vi har lansert helt nye og eksklusive seilinger med begrenset antall plasser. Priser fra 9990,- inkludert mat og drikke. Bestill i dag!

Opplev Svalbard

En reise for livet

Uansett hvilken reise du velger, vil du oppleve Svalbard fra sin beste side under midnattssolen - og høydepunktene er mange.

Opplev Svalbard

En reise for livet

Uansett hvilken reise du velger, vil du oppleve Svalbard fra sin beste side under midnattssolen - og høydepunktene er mange.

Destinasjon

Se film fra Svalbard

Artikkel

Reis med Svalbard-ekspertene

Vi har utforsket Svalbard siden 1893 og kjenner alle de beste stedene. Med oss er du garantert en utrolig opplevelse i storslåtte omgivelser.

Storslått natur og villmark

Naturen på Svalbard er noe for seg selv. Fjell, fjorder og villmark ligger majestetisk under midnattssolen.

Artikkel

Aktiviteter med kunnskapsrike guider

Om det er kayakpadling, fotturer eller forelesninger om bord – hver dag byr på nye muligheter til å lære mer om Svalbard sammen med ekspertene i Hurtigruten.

Kom tett på utrolig dyreliv

Vær på utkikk etter kongen av Arktis, isbjørnen. Dyrelivet er helt fantastisk på Svalbard. Sel, fugler, polarrev og reinsdyr er bare noe av det man kan se.

Flere høydepunkter - 12 grunner til å reise til Svalbard

MS Roald Amundsen

Ditt skip på reisen fra Tromsø

Dette førsteklasses skipet ble lagt til flåten i 2019, og er spesialbygd for å seile i noen av verdens mest spektakulære farvann.

MS Roald Amundsen

Ditt skip på reisen fra Tromsø

Dette førsteklasses skipet ble lagt til flåten i 2019, og er spesialbygd for å seile i noen av verdens mest spektakulære farvann.

Bærekraftig hybridteknologi

Skipet er spekket med banebrytende grønn teknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Moderne fasiliteter og lugarer

Den vakre naturen reflekteres i et flott og komfortabelt interiørdesign. Skandinaviske materialer fra naturen, som granitt, eik, bjørk og ull brukes til å skape avslappende og stilfulle lugarer og fellesområder.

Vitenskapssenter om bord

Her får du dypere forståelse for områdene vi utforsker. Lokalene har et lite bibliotek, plass for foredrag og kurs innen fotografi, biologi og mer. Det er også her du finner Hurtigrutens håndplukkede ekspedisjonsteam.

Gratis program for barn

Young Explorer er et gratis program for nysgjerrige og aktive barn. Barna vil få en dypere forståelse for naturen, klimaet og kulturen, og blir introdusert for temaer relatert til dyreliv, lokalmat, historie og berømte o...

Les mer om MS Roald Amundsen

MS Spitsbergen

Ditt skip på reisen fra Longyearbyen

Seil med et av våre mest intime og moderne ekspedisjonsskip.

MS Spitsbergen

Ditt skip på reisen fra Longyearbyen

Seil med et av våre mest intime og moderne ekspedisjonsskip.

Seil med skipet fra "Minutt for minutt"

Fulgte du med på "Svalbard - Minutt for minutt"? Nå har du muligheten til å seile med skipet som tok oss med på en fantastisk reise i vinter.

Intimt ekspedisjonsskip med god plass

Skipet ble totalrenovert i 2016 og har i dag høy standard. Oppgraderingen har gjort MS Spitsbergen til et mer miljøvennlig skip, enda mer rustet for reiser i polare farvann.

Komfortable og moderne fasiliteter

Skipet har skandinavisk design, komfortable fellesområder og flotte, nye lugarer.

Eget ekspedisjonsteam

MS Spitsbergen har et eget ekspedisjonsteam om bord, noe som gjør skipet til et slags flytende universitet. Her kan du delta i interessante forelesninger og aktiviteter inne på skipet og ute på dekk.

Les mer om MS Spitsbergen
Sommerkampanje
17 dager igjen!

Opplev Svalbard om bord verdens første hybridskip i sommer

Benytt deg av en unik mulighet - reis fra Tromsø til Svalbard i sommer. Vi tilbyr et begrenset antall lugarer til gode priser. Småbarn (0-3 år) reiser gratis og barn (4-15 år) betaler 50%. Helpensjon og drikkepakke inkludert. Vi tilbyr også pakker inkludert fly fra Oslo.

Trygge sammen

Hva gjør vi?

 • Høy smittevernkunnskap

  Mannskapet gjennomgår helsesjekk før de går på jobb. Alle har gjennomført WHOs offisielle covid-19-kurs for hygienerutiner og smittehåndtering.

 • Rengjøring

  Vi har gjennom 127 års erfaring etablert strenge prosedyrer for vask og desinfisering. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater.

 • Tilpasset matservering

  Vi vil legge opp til flere bordsetninger, og dermed servere mat til færre av gangen. På kjøkkenet har vi som vanlig høye krav til hygiene og kvalitet.

Hva gjør du?

 • Kom frisk

  Før ombordstigning må alle gjester levere et egenerklæringsskjema som blant annet bekrefter at du ikke har vært i kontakt med noen som har påvist covid-19.

 • Hold avstand

  Folkehelseinstituttet krever trygg avstand. Som gjest vil du bli instruert til å generelt holde avstand til andre.

 • Vask hendene

  Sørg for god håndhygiene ved å vaske hendene regelmessig med såpe og vann eller alkoholbasert håndsprit.