Tryggere sammen

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi forbereder oss på å trygt starte opp ekspedisjonscruisene våre, og har igangsatt sikkerhetstiltak på alle våre skip for å redusere risikoen for spredning av COVID-19.

For COVID-19 retningslinjer på våre sjøreiser langs norskekysten, klikk her

Book with confidence

Bestill trygt

Vi forstår at det kan føles risikabelt å bestille et ekspedisjonscruise i en tid med reiserestriksjoner og usikkerhet. For å gjøre det mindre risikabelt for deg, har vi nå nye retningslinjer for ombestilling av alle våre cruise i 2021.

«Bestill trygt»-retningslinjene inkluderer:

  • Gratis ombestilling
  • 100 % refusjon
Les våre vilkår og bestill her Les våre vilkår og bestill her
Book with confidence

Det er trygt å reise med oss

Vi er stolte av å meddele at professor i medisinsk mikrobiologi, Ørjan Olsvik, er ansatt hos oss. Han skal bidra til å sikre at vi opererer på tryggest mulig måte. Olsvik har mer enn ti års internasjonal erfaring med infeksjonskontroll.

Vi vil sørge for at alle nødvendige sikkerhetstiltak er på plass. Tiltakene blir kontinuerlig justert i takt med at situasjonen endrer seg. Du kan føle deg trygg på at vi jobber for å sikre en trygg og behagelig reise, slik at du kan slappe av og nyte turen. Velkommen om bord!

Hva vi gjør

Fysisk avstand Vi seiler med redusert passasjerkapasitet, og har endret våre restauranter, fasiliteter og rutiner når vi legger til kai for å gi deg mer plass.

Munnbind Hele besetningen bruker munnbind eller ansiktsskjold, og følger de strengeste regler for håndhygiene.

Testing Hele besetningen må teste negativt for covid-19 før ombordstigning.

Rengjøring Vi desinfiserer hele skipet regelmessig, det inkluderer selvsagt også alle lugarer.

Hva du må sørge for

Egenerklæringsskjema Du må bekrefte at du ikke har noen symptomer på covid-19 før du får gå ombord.

Temperaturskanning og hurtigtestkrav Vi gjennomfører en kontaktløs temperaturskanning ved ombordstigning og utenfor restaurantene våre. Du må godta å bli testet hvis skanningen viser høy temperatur.

Testing Før ombordstigning må du fremlegge en negativ COVID-19-test, ikke eldre enn 72 timer.

Munnbind, fysisk avstand og håndhygiene Gjester må bruke munnbind i alle fellesarealer på skipet, holde minst én meters avstand fra medpassasjerer og benytte hånddesinfiseringen som er tilgjengelig ombord.

Strenge sikkerhetstiltak

Vi vil kontinuerlig oppdatere disse tiltakene i henhold til lokale myndigheters siste retningslinjer. Du må godta å følge gjeldende reiserestriksjoner i landet der reisen starter og slutter.

Strenge sikkerhetstiltak

Vi vil kontinuerlig oppdatere disse tiltakene i henhold til lokale myndigheters siste retningslinjer. Du må godta å følge gjeldende reiserestriksjoner i landet der reisen starter og slutter.

Ombordstigning prosedyrer

For å redusere risikoen for COVID-19, sjekker vi alle som skal ombord i skipene våre.

Testing av besetning og prosedyrer

Besetningen vår er kurset i alle COVID-19-prosedyrer. I tillegg må alle i besetningen følge flere strenge retningslinjer ved ombordstigning og i løpet av cruiset.

Rengjøring

Vi har forbedret prosedyrene våre og lagt til ekstra rengjøringsprotokoller. Vi benytter ny teknologi basert på de siste medisinske og vitenskapelige råd.

Fysisk avstand

Vi har fått gulvmarkeringer på plass, flere tjenester på lugarene, og justert hvordan vi opererer for å legge til rette for fysisk avstand når du er ombord.

Mat og drikke

Å nyte deilig mat og drikke, er en stor del av opplevelsen når du seiler med oss. For å redusere risikoen for COVID-19 har vi endret måten vi drifter restaurantene og tjenestene våre på.

På land

Når vi er i land, kan du gå fritt innenfor et område avtalt med ekspedisjonsteamet.

Medisinsk team ombord

Hvert skip har en dedikert helse- og sikkerhetsoffiser og et medisinsk team ombord. Teamet står klart for å hjelpe deg når som helst under reisen.

Se alle sikkerhetstiltak

Utforsk destinasjonene våre

Sjekk tilbudene våre