Førprogram Lisboa

Utforsk de kongelige tilfluktsstedene utenfor Lisboa, inkludert UNESCO-byen Sintra, og se den fantastiske utsikten fra Cabo da Roca.

 • Utvid ferien i Lisboa med Hurtigruten
 • Besøk det vestligste punktet på det europeiske fastlandet
 • Spaser gjennom den romantiske blomsterhagen på Palácio de Monserrate
 • Se den imponerende kirken Jeronimos
 • Årstid

  Tilgjengelig hele året

 • Varighet

  3 dager

 • Minimum antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  LISCAPPRE23, LISCAPPRE24

Reiserute for førprogrammet:

Dag 1

Transport fra flyplassen til Sintra og tid på egenhånd på det vakre slottshotellet.

Dag 2

Etter frokost drar vi til det vakre Palácio de Monserrate med en fantastisk hage, som blant annet inspirerte poeten Lord Byron. Det imponerende slottet ble først bygget på 1700-tallet, og har hatt flere innflytelsesrike eiere som William Beckford og Francis Cook. Det var faktisk sistnevnte som gjorde Monserrate til det vi kjenner i dag – en 1800-tallsidealisme inspirert av hans romantiske visjon, fylt med vannfall, romanske ruiner, blomsterhager og eksotiske planter fra fjerne land. Alt dette venter deg under en spasertur på området.

Etter dette besøker vi Cabo da Roca, som utgjør det vestligste punktet i Fastlands-Portugal, Fastlands-Europa og den eurasiske landmasse. I løpet av sjøreisen vil vi utforske flere av Europas «verdens ender».

Den andre delen av denne dagen vil vi tilbringe i den kosmopolitiske byen Cascais, som tidligere var en liten fiskerlandsby. Ta en spasertur gjennom de brosteinsbelagte gatene, forbi butikker og lystbåthavnen, før vi drar videre til Sintra hvor vi blir servert et deilig portugisisk måltid. Før vi returnerer til hotellet, har du noe tid på egenhånd til å utforske sentrum av Sintra.

Dag 3

Vi legger de vakre fjellene i Sintra bak oss, og drar mot Lisboa der skipet venter oss. Først stopper vi i det historiske kvarteret Belém, og besøker kirken Jeronimos – et mesterverk av manuelinsk arkitektur. Bygningen er kjent for å være den flotteste i Lisboa, og ble bygget på 1500-tallet til minne om oppdagelsene til portugisiske sjøfarere. Vi gjør et fotostopp i parken Eduard VII, der vi får spektakulær utsikt over byen. I Baixa går vi gjennom gågaten Rua Augusta som kobler Rua Rossio til Praça do Comércio. Dette anses for å være den vakreste gågaten i Europa. Etter dette er førprogrammet ferdig, og vi drar til kaia for ombordstigning.

Merk at rekkefølgen på severdighetene som besøkes kan variere.

Praktisk informasjon

Inkludert

Prisen inkluderer transport fra flyplassen til hotellet, inkl. lunsj, to netter på hotell i Sintra med frokost, transport fra hotellet til kaia, en 7,5-timers guidet utflukt til Palácio de Monserrate, Cabo da Roca og Cascais med inngangsbillett til Palácio de Monserrate og lunsj, transport til kaia med en 4-timers guidet utflukt kalt Høydepunkter i Lisboa.

Ikke inkludert:Tips og middag

Merknader/krav

Turen starter to dager før ombordstigning.

Inkluderer noe gange på ujevnt underlag og brosteinsbelagte gater. Denne utflukten passer ikke for gjester som bruker rullestol.

Minimum antall deltakere: 10

Hvis minimum antall deltakere ikke nås, forbeholder vi oss retten til å avlyse landeventyret inntil seks uker før avreise.