Før-program for naturelskere: høylandet på Island

Gled deg over variasjonen i landskap, farger og naturfenomener i Kerlingarfjöll, en av Islands perler, som ligger i høylandet mellom Hofsjökull- og Langjökull-breene. Tilbring natten ved et Mountain Resort i dette flotte området.

 • Utvid ditt opphold på Island med Hurtigruten Expeditions
 • Besøk Gullfoss og Thingvellir nasjonalpark
 • Ta et bad i Islands eldste basseng
 • Gå tur i de vakre omgivelsene
 • Destinasjoner

  Island

 • Årstid

  Tilgjengelig hele året

 • Varighet

  4 dager

 • Minimum antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  REKICEPRE24

 • Fra

  kr 12 392

Planlagt reiserute for før-program

Dag 1: Reykjavik / ankomst

Overnatting på et sentralt hotell i Reykjavik, og bruk dagen som du ønsker.

Dag 2: Reykjavik / Kjøretur til Kerlingarfjöll

Nyt en god frokost på hotellet før vi drar til Kerid-krateret, et av de mest dramatiske vulkanske kratrene på Island. Krateret ble skapt av en eksplosjon etterfulgt av en kollaps av toppen, og har nå en innsjø i midten. Vi fortsetter turen til Geysir geotermiske område med sitt mangfold av varme kilder, der den mest aktive geysiren, Strokkur, spruter med få minutters mellomrom. Lunsj serveres i området. Etter lunsj fortsetter vi kjøreturen til Gullfoss, en av de mest berømte fossefallene på øya. Her faller elven Hvítá 32 meter i to ulike fall, og skaper et fantastisk leven. Deretter kjører vi langs veien Kjölur til Islands høylandsområde. Kerlingarfjöll er målet for turen, en høy fjellkjede som er en del av en stor vulkan på 100 km². Vi overnatter ved det koselige Kerlingarfjöll Mountain Resort, med nye rom inkludert eget bad med dusj.

Dag 3: Kerlingarfjöll

Vi tilbringer dagen på det islandske høylandet og går en tur rundt Hveradalir. Her finner vi mini-isbreer, dampkilder og arktisk vegetasjon som skaper en unik kombinasjon av farger, med nyanser som spenner fra kritthvit snø til steiner av skinnende svart obsidian. Nyt dagen i dette fantastiske området. Slapp av i de menneskeskapte naturlige badene som ligger ca. 25 minutters gange fra hotellet. Det blir en til overnatting her.

Dag 4: Kerlingarfjöll / Reykjavik, ombordstigning

Vi drar fra Kerlingarfjöll mot Secret Lagoon, en naturlig varm kilde som ligger i den lille landsbyen Flúðir. Lagunen er det eldste bassenget på Island, bygget i 1891. Gled deg til en unik opplevelse der du kan slappe av i vannet som holder 38-40° C, og nyt bassengets omgivelser med damp som stiger opp i luften. Vårt neste stopp er Fridheimar, der vi får et innblikk i islandsk landbruk og ser det enorme drivhuset. Du vil møte en familie som forteller historien om hvordan deres lidenskap for hester og hagebruk ble til deres levebrød og livsprosjekt. Besøk drivhuset med sin duft av friske tomatplanter og summingen av bier. Så sier vi `bon appetit 'og får servert lunsj. Etter besøket i Fridheimar drar vi mot vakre Thingvellir nasjonalpark - et UNESCO verdensarvsted. Her vil du oppleve et av Islands mest spektakulære landskap. Området er omgitt av fjell som skjermer en stor lavaslette dekket med grønn mose og ville blomster. Før-programmet avsluttes ved bryggen, der du går om bord i skipet.

Rekkefølgen på aktivitetene kan variere.

Praktisk informasjon

 

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer en natt på hotell inkludert frokost i Reykjavik, to netter på Kerlingarfjöll Mountain Resort med halvpensjon, profesjonell engelsktalende sjåfør og guide på turen til Kerlingarfjöll, 3 x lunsj eller lunsjboks, adgang til Secret Lagoon (inkl. håndkle) og besøk ved et drivhus.                   

Ikke inkludert: middag på hotellet i Reykjavik, drikke, tips.

Merknader:

Moderat til krevende, inkluderer mye gange. Denne turen egner seg ikke for gjester med begrenset bevegelighet.

Hvis minimum antall deltakere ikke oppnås, reserverer vi retten til å avlyse turen inntil seks uker før avgang.

Turen starter fire dager før du går om bord i skipet i Reykjavik.