Photo of Panama City.

Førprogram Panama-eventyr

Et firedagers eventyr der vi utforsker regnskogen i Panama, inkludert elvesafari om kvelden og en tur med kabelbane.

 • Utvid oppholdet i Panama med Hurtigruten.
 • Bo tre netter i en jungelhytte ved elven Chagres.
 • Besøk et regnskogsenter og en gård som jobber med gjenoppbygging av skog
 • Utforsk jungelen på en elvesafari om kvelden og en tur med kabelbane
 • Destinasjoner

  Sør-Amerika

 • Årstid

  Høst

 • Varighet

  4 dager

 • Minimum antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  PTYPANPRE

 • Fra

  kr 9 990

Reiserute for førprogrammet

Dag 1: Ankomst, Gamboa

Vi tilbringer natten på Gamboa Rainforest Resort eller lignende. Resorten ligger ved elvebredden til Chagres, i det frodige jungelreservatet Soberanía.

Dag 2: Gamboa, Rainforest Discovery Center, kveldssafari

Bli med på en morgenutflukt til nærliggende Rainforest Discovery Center. Besøkssenteret er en selvforsynt utendørs struktur som står midt i jungelen. Observasjonstårnet er 32 meter høyt, og gir fantastisk utsikt rett over trekronene. Det går stier rundt omkring og gjennom regnskogen, perfekt for å se plante- og dyreliv, for eksempel sommerfugler, over 350 fuglearter og til og med brølape. Vi returnerer til hotellet for lunsj, og har ettermiddagen fri til å slappe av ved bassenget på hotellet. Om kvelden drar vi ut på jungelsafari med båt på elven Chagres, før vi tilbringer natten på Gamboa Rainforest Resort.

Dag 3: Gamboa, Santa Rita Farm

Denne dagen drar vi ut på en heldagsutflukt opp og inn i åsene og skogene i Sierra Llorona. Destinasjonen vår er gården Santa Rita, som tilhører en tysk-panamansk organisasjon som jobber med gjenoppbygging av skog. Her lærer vi om forskjellige trearter, og hvordan blader, bark og harpiks brukes til medisinske og andre tradisjonelle formål. Vi møter noen av arbeiderne, og lærer om viktigheten av gjenoppbygging av skog, skogforvaltning og mer. Stedet er perfekt for en piknik til lunsj. Vi returnerer til hotellet om ettermiddagen, og nyter resten av dagen på egenhånd.

Dag 4: Gamboa, Panama City

Vi starter dagen med et besøk på dovendyr-reservatet, det eneste av sitt slag i Panama, opprettet for rehabilitering og befrielse av disse rolige, men hardtarbeidende «skogens gartnere». Vel tilbake på hotellet er det tid for lunsj, før vi tar turen ut i jungelen med kabelbane, den eneste av denne typen i landet. Turen opp tar rundt 20 minutter, og underveis svever vi i 1,2 km over de frodige trekronene i Soberanía naturreservat, mens vi holder utkikk etter tukaner, aper og iguana. Vel oppe på toppen tar vi en rask spasertur til et observasjonstårn som tilbyr fantastisk utsikt over Panamakanalen, elven Chagres, jungelen og landsbyen Gamboa. Eventyret avsluttes med transport til JW Marriott Hotel i Panama City.

Overnattingen og transport neste dag med utflukt/lunsj til Colón er inkludert i sjøreisen.

Merk at rekkefølgen på severdighetene kan variere.
Praktisk informasjon

 • Inkludert: Prisen inkluderer tre overnattinger på Gamboa Rainforest Resort (standard hotell), utflukter og transport med engelskspråklig guide, 2 x lunsj og 1 matpakke med drikke. 

 • Ikke inkludert: middag, tips

 • Hvis minimum antall deltakere ikke oppnås, reserverer vi retten til å avlyse turen inntil seks uker før avgang.