Santa Rita Working farm

Etterprogram Panama-eventyr (med start fra Colón)

Et firedagers eventyr der vi utforsker regnskogen i Panama, med elvesafari om kvelden og en tur med kabelbane

 • Utvid oppholdet ditt i Panama med Hurtigruten
 • Bo tre netter i en jungelhytte ved elven Chagres
 • Besøk et emberasamfunn og lær om kulturen og tradisjonene deres
 • Utforsk jungelen på en elvesafari om kvelden og en tur med kabelbane
 • På destinasjonen

  Karibia og Mellom-Amerika

 • Årstid

  Høst

 • Varighet

  4 dager

 • Minimum antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  ONXPANPOST23

 • Fra

  kr 9 594

Reiserute for etterprogrammet

Dag 1: Møte med emberafolket

Etter at vi har gått i land, blir vi kjørt til nasjonalparken Chagres. Her går vi om bord i en motordrevet kano som tar oss til innsjøen Gatun og elva Chagres for å besøke urfolksamfunnet embera i landsbyen deres med stråtekkede trehus. Emberafolket er ett av syv etniske førkolumbiske urfolk som bor i Panama. Ved ankomst ønsker stammens høvding oss velkommen, før vi nyter en tradisjonell lunsj tilberedt av kvinnene i landsbyen. Om ettermiddagen får du mulighet til å lære om lokale medisinske planter, gå rundt i landsbyen, besøke skolen eller se en demonstrasjon av kunst og håndverk. Før vi tar farvel med vertene, blir det en oppvisning med tradisjonell dans og musikk. Etterpå reiser vi tilbake til bussen med kano og videre til Gamboa Rainforest Resort hvor du skal tilbringe de neste tre nettene. Resten av dagen kan du bruke som du vil.

Dag 2: Gamboa, Rainforest Discovery Center, kveldssafari

Bli med på en morgenutflukt til nærliggende Rainforest Discovery Center. Besøkssenteret er en selvforsynt utendørs struktur som står midt i jungelen. Observasjonstårnet er 32 meter høyt, og gir fantastisk utsikt like over trekronene. Det går stier rundt omkring og gjennom regnskogen, perfekt for å se plante- og dyreliv, som sommerfugler, over 350 fuglearter og til og med brølaper. Vi drar tilbake til hotellet for lunsj, og har ettermiddagen fri til å slappe av ved hotellbassenget. Om kvelden drar vi på jungelsafari med båt på elven Chagres, før vi tilbringer natten på Gamboa Rainforest Resort.

Dag 3: Gamboa, dovendyr-reservat, kabelbane i jungelen

Vi starter dagen med et besøk på dovendyr-reservatet, det eneste av sitt slag i Panama, opprettet for rehabilitering og frigjøring av disse rolige, men hardtarbeidende «skogens gartnere». Vi spiser lunsj på hotellet, før vi tar turen ut i jungelen med kabelbane, den eneste av denne typen i landet. Turen opp tar rundt 20 minutter, og vi svever over de frodige tretoppene i Soberanía naturreservat i 1,2 km, mens vi holder utkikk etter tukaner, aper og iguana. Når vi kommer til toppen, tar vi en rask spasertur til et observasjonstårn som har fantastisk utsikt over Panamakanalen, elven Chagres, jungelen og landsbyen Gamboa.

Dag 4 Gamboa, avreise

Frokost og avslutning på etterprogrammet.

Merk at rekkefølgen på severdighetene kan variere.

Praktisk informasjon

Inkludert:

I prisen inngår tre overnattinger på Gamboa Rainforest Resort, utflukter og transport med engelskspråklig guide, 2 x lunsj og 1 matpakke med drikke.

Ikke inkludert: middag, tips

Merknader/krav:

 • Denne turen starter på dagen for ilandstigning i Colón. Passer ikke for gjester med begrenset mobilitet.
 • Hvis minimum antall deltakere ikke nås, forbeholder vi oss retten til å avlyse landeventyret inntil seks uker før avreise.