Dyreliv i Denali nasjonalpark

Førprogram i Denali nasjonalpark

Utforsk naturen og dyrelivet i Alaska. Bli med oss på en eksklusiv førprogramtur gjennom denne harde, store og ville amerikanske staten.

 • Utvid oppholdet i Alaska med Hurtigruten Expeditions
 • Togreise i luksuriøs kuppelvogn fra Anchorage til Denali
 • En omfattende tur i Denali nasjonalpark
 • Besøk sledehundene og hvalpene i Happy Trail Kennel
 • Årstid

  Tilgjengelig hele året

 • Varighet

  4 dager

 • Minimum antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  ALAPRE22, ALAPRE23

 • Fra

  kr 18 390

Planlagt reiserute førprogram

Dag 1: Ankomst Anchorage

Overnatt på et hotell i Anchorage.

Dag 2: Anchorage til parkinngangen ved Denali

Denne morgenen blir du transportert til Anchorage togstasjon, der du vil gå om bord i en luksuriøs kuppelvogn for en vakker togreise nordover til Denali (fra kl. 08.00 til 15.40).

Kjør gjennom det fantastiske fjellandskapet med tre fjellkjeder. De siste fire timene fra Talkeetna, inkludert lunsj, anses for å være en av de mest naturskjønne strekningene på hele turen Anchorage–Fairbanks. Her får du mang en minneverdig utsikt over innlandet i Alaska. Sittende høyt over landskapet, vil du ha flott panoramautsikt underveis til vi ankommer Denali. Med sine over 24 000 kvadratkilometer er Denali nasjonalpark et av verdens største villmarksreservater og har Nord-Amerikas høyeste fjell. De fleste fasilitetene for besøkende befinner seg ved inngangen til parken. Tilbring ettermiddagen med ditt valg av aktiviteter eller bare slapp av og nyt utsikten.

Overnatting i jakthytte ved inngangen til Denali nasjonalpark.

Dag 3: Denali nasjonalpark

Vi reiser dypt inn i Denali nasjonalpark i dag på en Tundra Wilderness-buss, og holder utkikk etter bjørn, elg, karibu og Dall-sau i den vidstrakte villmarken. Turen tar fem til syv timer, og er guidet for å gi en unik innsikt i plante- og dyrelivet i denne spektakulære regionen.

Sammen med guiden vil du også utforske Denali nasjonalpark under en rundt 3,2 kilometer lang fottur.

En matbit vil bli servert på turen. Merk at varigheten på utflukten kan variere på grunn av vær- og veiforhold.

Overnatting i en hytte ved inngangen til Denali nasjonalpark.

Dag 4: Parkinngangen ved Denali til Anchorage

I dag reiser du sydover fra Denali nasjonalpark til Anchorage på Parks Highway. Stopp på veien ved Happy Trails Kennel, med velkomst fra 30 til 60 ivrige sledehunder. Happy Trails Kennel-utflukten begynner med en virtuell tur langs Iditarod-løypa via en video med stemmen til Iditarod-mesteren Martin Buser. Det blir også et besøk ved en fullskalamodell av et Iditarod-sjekkpunkt der livet på stien beskrives, herunder hvordan hundene blir tatt vare på. Utflukten slutter med leketid for hvalpene og demonstrasjon av hundekjøring. Nyt en lunsjboks underveis. Etter at utflukten er over, fortsetter du til Anchorage.

Den etterfølgende overnattingen i Anchorage er en del av båtreisen fra Seward til Vancouver og er allerede inkludert.

Merk at rekkefølgen på severdighetene kan variere.

Praktisk informasjon:

Inkludert

Prisen inkluderer én natt på et hotell i Anchorage, to netter på en hytte ved parkinngangen til Denali inkludert frokost, privat transport med engelskspråklig sjåfør/guide, togreise i luksuriøs kuppelvogn fra Anchorage til Denali, inkludert frokost, lunsj, to alkoholholdige drikkevarer, utflukter og inngangsgebyrer som beskrevet, 1 x lunsjboks, tips til sjåføren og guider, gjeldende skatter og avgifter.

Ikke inkludert: måltider som ikke er spesifisert

Merknader og krav:

 • Denne turen er tilgjengelig som førprogram i kombinasjon med din reise som starter i Anchorage/Seward.
 • Denne turen passer ikke for gjester med begrenset mobilitet.
 • Hvis minimum antall deltakere ikke nås, forbeholder vi oss retten til å avlyse landeventyret inntil seks uker før avreise.