Tog fra Talkeetna til Denali

Etterprogram Denali nasjonalpark

Utforsk naturen og dyrelivet i Alaska. Bli med oss på en eksklusiv førprogramtur gjennom denne hardføre, store og ville amerikanske delstaten.

 • Utvid oppholdet ditt i Alaska med Hurtigruten
 • Luksus-togreise i utsiktskuppelvogn fra Talkeetna til Denali
 • En omfattende tur i Denali nasjonalpark
 • Besøk sledehundene og valpene i Happy Trail Kennel
 • Årstid

  Tilgjengelig hele året

 • Varighet

  4 dager

 • Minimum antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  ALAPOST

 • Fra

  kr 23 592

Reiserute for etterprogrammet

Overnattingen i Anchorage kvelden før er en del av båtreisen fra Vancouver til Seward og er allerede inkludert.

Dag 1: Anchorage til parkinngangen i Denali via Talkeetna

Etter frokost på hotellet reiser du fra Anchorage til småbyen Talkeetna. Kjør gjennom det fantastiske fjellandskapet med tre fjellkjeder.

Ved ankomst i Talkeetna går vi ombord i luksuriøse utsiktsvogner for togreisen nord til Denali. Denne firetimers turen med lunsj inkludert blir ansett som en av de mest naturskjønne strekningene på hele Anchorage–Fairbanks-turen. Du vil oppleve minneverdige landskaper i innlandet i Alaska. Sittende høyt over landskapet, vil du ha flott panoramautsikt underveis til vi ankommer Denali. Med sine over 24 000 kvadratkilometer, er Denali nasjonalpark et av verdens største villmarksreservater, og her ligger også Nord-Amerikas høyeste fjell. De fleste fasilitetene for besøkende befinner seg ved inngangen til parken. Tilbring ettermiddagen på en av de valgfrie aktivitetene, eller bare slapp av og nyt utsikten.

Overnatting i hytte ved inngangen til Denali nasjonalpark.

Dag 2: Denali nasjonalpark

Ta turen inn i Denali nasjonalpark i dag på en heldags guidet busstur. Denne omfattende turen følger hele parkveien på 148 km inn til det fjerne Kantishna-området, en gullgraverby tidlig på 1900-tallet. Sjåføren/guiden vil hjelpe deg å søke etter bjørner, rein, dall-villsauer og elg og forklare den geologiske historien til parken. Ved ankomst til Kantishna blir det en totimers stopp for lunsj i en villmarkshytte og muligheter for alternative aktiviteter. En nasjonalparkvokter fra Wonder Lake vil også besvare spørsmål og gi ytterligere informasjon om området. Turen tilbake vil gi et annet perspektiv på parken. Overnatting i hytte ved inngangen til Denali nasjonalpark.

Merk: I mai vil veiforholdene mest sannsynlig kun tillate en tur til elva Toklat for en sub-arktisk opplevelse med fantastisk landskap og noen av de beste mulighetene til å se og fotografere dyreliv (rundt 85 kilometer hver vei, 6–7 timer). En pakket matbit og varm drikke tilbys på turen.

Dag 3: Parkinngangen ved Denali til Anchorage

I dag reiser du sydover fra Denali nasjonalpark til Anchorage på Parks Highway. Stopp på veien ved Happy Trails Kennel, med velkomst fra 30 til 60 ivrige sledehunder. Happy Trails Kennel-utflukten begynner med en virtuell tur langs Iditarod-løypa via en video med stemmen til Iditarod-mesteren Martin Buser. Det blir også et besøk ved en fullskalamodell av et Iditarod-sjekkpunkt der livet på stien beskrives, herunder hvordan hundene blir tatt vare på. Utflukten slutter med leketid for valpene og demonstrasjon av hundekjøring. Etter at utflukten er over, fortsetter du til Anchorage. Resten av dagen kan du tilbringe som du vil og kvelden er i Anchorage.

Dag 4: Anchorage, avgang

Frokost på hotellet markerer avslutningen på etterprogrammet.

Merk at rekkefølgen på severdighetene kan variere

Praktisk informasjon

Prisen inkluderer en natt på et hotell i Anchorage, to netter på en hytte ved parkinngangen til Denali, inkludert frokost og privat transport med engelsktalende sjåfør/guide, Alaska Railroad-tur i luksus utsiktskuppelvogn, utflukter og inngangsgebyrer som beskrevet, 2 x lunsj, tips til sjåføren og guider, gjeldende skatter og gebyrer.

Ikke inkludert: måltider som ikke er spesifisert

Merknader og krav

 • Denne turen er tilgjengelig som etterprogram i kombinasjon med din reise som starter i Seward/Anchorage.
 • Denne turen passer ikke for gjester med begrenset mobilitet.
 • Hvis minimum antall deltakere ikke nås, forbeholder vi oss retten til å avlyse landeventyret inntil seks uker før avreise.
 • Booking-kode: ALAPOST