A train traveling down tracks next to a body of water

Førprogram Rocky Mountaineer og Vancouver

Nyt en reise med det berømte Rocky Mountaineer-toget gjennom det spektakulære landskapet i Canadian Rockies, fra Banff til Vancouver. Togturen følges av en overnatting i Vancouver, som konsistent er valgt som en av de beste byene i verden å bo i.

 • Utvid oppholdet ditt i Canada med Hurtigruten
 • Reis to dager med Rocky Mountaineer-toget i en ett-nivå kuppelvogn med service på det luksuriøse SilverLeaf-nivået
 • Nyt skjønnheten til fjellene i Banff nasjonalpark
 • Se de beste severdighetene i Vancouver
 • Destinasjoner

  Nord-Amerika, Nordvestpassasjen

 • Årstid

  Tilgjengelig hele året

 • Varighet

  5 dager

 • Minimum antall passasjerer

  10

 • Bestillingskode

  YVRROCKPRE22, YVRROCKPRE23

 • Fra

  kr 27 920

Dag 1: Ankomst i Calgary

Ankom Calgary lufthavn og ta deg frem til hotellet på terminalen der du vil overnatte.

Dag 2: Calgary/Banff

Etter frokost møter dere den lokale guiden før avreise fra Calgary til resortbyen Banff via privat minibuss (ca. 1,5 timer). Banff nasjonalpark har 53 arter pattedyr, inkludert bjørner, ulver, elg og fjellgeiter. Etter innsjekking på hotellet kan dagen tilbringes som du selv ønsker.

Dag 3: Banff/Kamloops – Rocky Mountaineer

Privat transport til Banff jernbanestasjon om morgenen. Reise om bord i Rocky Mountaineer fra resortbyen Banff til Kamloops, som ligger i hjertet av Britisk Columbias indre. Nyt frokost og lunsj på toget. Reisen din går gjennom et utvalg av landskap, med isbreer og snøkledte fjell i Canadian Rockies, over fjellpass og gjennom bemerkelsesverdige tunneler, langs steinete strender ved innsjøer og over ranch-land i innlandet. Høydepunktene i dag inkluderer Det nordamerikanske vannskille, Spiral Tunnels, Kicking Horse Canyon, Rogers Pass og Craigellachie – der de siste naglene i Canadian Pacific Railway ble banket inn. Stig av på Kamloops stasjon tidlig på kvelden for transport til hotellet for overnatting.

Rocky Mountaineer Train©Gary Bembridge_2500z1250.jpg

Dag 4: Vancouver/Kamloops – Rocky Mountaineer

Reisen fortsetter vestover mot Stillehavet og kystbyen Vancouver. Frokost og lunsj vil bli servert om bord. På dagens tur vil du se dramatiske endringer i landskapet, fra de ørkenlignende omgivelsene i innlandet, gjennom skoger og slyngende elvedaler til Cascade- og Coast-fjellene og de frodige grønne engene i Fraser River Valley. Høydepunktene på turen inkluderer de bratte stigningene og steinhyttene langs Thompson River og vannfallene i Hell’s Gate i Fraser Canyon. Jernbanereisen din vil ende i Vancouver om kvelden. Ved ankomst vil privat transport ta deg til hotellet i Vancouver sentrum. Overnatting inkludert frokost.

MERK: Rekkefølgen på severdighetene som besøkes kan endres

Praktisk informasjon

Inkludert:

Prisen inkluderer netter på firestjerners hoteller (ett i Calgary, ett i Banff, ett i Vancouver, alle inkludert frokost) og én natt på hotell i Kamloops, som er inkludert som del av den todagers jernbaneturen med Rocky Mountaineer. Busstransport fra Calgary flyplass til et hotell i Banff, inngangsavgift til nasjonalparken, en lokal engelskspråklig guide fra hotellet i Calgary på Dag 2 til Banff jernbanestasjon på Dag 3, jernbanereisen Rocky Mountaineer på strekningen Banff–Kamloops–Vancouver, med en-etasjers kuppelvogn og SilverLeaf-service (to frokoster og to lunsjer med vin og øl) er også inkludert.

Ikke inkludert:

Måltider som ikke er nevnt som inkludert i reiseruten, drikke, tips

Merknader:

 • Turen starter med en overnatting in Calgary og avsluttes på hotellet i Vancouver. Den neste overnattingen i Vancouver er en del av sjøreisen.
 • Turen inkluderer noe spasering. Tilgjengelig for gjester med begrenset mobilitet på forespørsel.

 • Hvis minimum antall deltakere ikke nås, forbeholder vi oss retten til å avlyse turen inntil seks uker før avreise.
 • GoldLeaf-standardbilletter på forespørsel. Merk: På sjøreisene FNNAM2308 og AMALA2310 tilbyr vi også Rocky Mountaineer GoldLeaf-standardbilletter da det kun er et begrenset antall SilverLeaf-billetter tilgjengelige. Booking-kode: YVRROCKPREGL23. Ta kontakt med kundeservicesenteret.