Bergen – inngangsporten til fjordriket

Båttur og sjømat på en øy

Opplevelser før og etter reisen

Pris fra 1 369 kr

Bookingkode

CENBGO03

Varighet

5 timer

Bemerkninger

Finn praktisk informasjon nedenfor

Cornelius-Seafood-Restaurant┬®Truls-J-L├©tvedt 2500x1250
  • Utvid ferien i Norge med Hurtigruten

  • Prøv en av Norges beste sjømatrestauranter

  • Nyt en vakker båttur fra Bergen til øya

Rett utenfor Bergen finner du Cornelius Sjømatrestaurant, en av Norges beste sjømatrestauranter. Den ligger rett ved sjøen på en liten øy med spektakulær utsikt over fjorden, fjellene, skjærgården og forbipasserende båter og skip.

Inspirert av været og dagens fangst, serverer Cornelius sin berømte «Meteorologisk meny» med utsøkt sjømat med tilbehør, laget med nyskapende kulinariske teknikker og ekte lidenskap for sjømat.

Dette får du

  • En vakker båttur til restauranten og tilbake (25 minutter hver vei), med avreise kl. 18:00 fra Dreggekaien midt i byen og retur kl. 22:30

  • 5-retters «Meteorologisk middag», unntatt drinker

Verdt å vite

  • Dette programmet er tilgjengelig for alle Hurtigruten-seilinger med avreise eller ankomst til Bergen.

  • Denne utflukten finner sted fra mandag til lørdag, med unntak av mellom 19. desember og 6. januar.

  • Denne utflukten passer ikke for gjester med begrenset mobilitet. Merk at toalettene i restauranten ligger i andre etasje.

  • Vi forbeholder oss retten til å kansellere turen frem til seks uker før avreise.