Etterprogram Mashpi-reservatet

Bli med oss til en luksuriøs Cloudforest Lodge og oppdag x – et brennpunkt for biologisk mangfold.

 • Utforsk mer av Ecuador med Hurtigruten Expeditions
 • Vær midt i et unikt habitat og økosystem
 • Oppdag Mashpi-reservatet med daglige aktiviteter og opplevelser i skogen
 • Nyt fantastisk utsikt over omkringliggende skogdekkede fjell
 • Årstid

  Tilgjengelig hele året

 • Varighet

  6 dager

 • Minimum antall passasjerer

  2

 • Bestillingskode

  GALMASPOST22, GALMASPOST23

 • Fra

  kr 12 798

Reiserute

Dag 1: Quito

Ankom til Quite Lufthavn fra Galapagosøyene. Transport fra Quito Lufthavn til hotellet ditt. Dagen på egenhånd. Overnatting.

Dag 2: Quito-Mashpi-reservatet

Henting om morgenen for transport til Mashpi Lodge, som ligger omtrent 100 km (60 miles) nordvest for Quito. Mashpi-reservatet, en privat naturfredningseiendom som ligger i metropoldistriktet Quito, utgjør en del av den ecuadorianske Choco-regnskogen, kjent som ett av verdens største brennpunkt for biologisk mangfold. Den raske nedstigningen i høyde fra 2800 meter til 1000 meter (9200 til 3300 fot) gjør det mulig for oss å oppdage det spektakulære naturmangfoldet i Andesfjellene, der vi reiser gjennom den tørre Pomasqui-dalen mot cordilleras vestre flanke, inn i frodig, tåkefylt skyskog, og inn i Mashpis magiske verden.

Etter omtrent en tre timers kjøretur ankommer du til Mashpi Lodge. Nyt lunsj og litt tid til å hvile før du starter med ettermiddagsaktiviteter. Under briefingen vil du bli introdusert til skyskogen og dens bevaring, aktivitetene du kan velge mellom under oppholdet og nyttige tips om hva du bør ha på deg og ta med deg på utfluktene.

På ditt første eventyr vil du utforske én av stiene i reservatet, valgt av guidene avhengig av aktuelle forhold. Denne fotturen vil fungere som en introdukjonen til de økologiske suksesjonsprosessene og viktigheten av skogbevaring for Chocó-regionen. Alle stiene tilbyr enestående naturskjønnhet og hver av dem inkluderer en unik attraksjon, som en skog av “jernpalmer” (Iriartea deltoidea), spesielle fugletittingsmuligheter eller andre uventede overraskelser.

For alle gjester som er interessert i å få vite mer om skyskogens økologi er det hver kveld en serie med forskjellige forelesninger som “Mashpis hemmelige dyreliv, fellekameraprosjektet”, eller “Chocó, et biologisk brennpunkt”, som snakker om formasjonen av og mangfoldet i Chocó og vitenskapelige forskningsprosjekter. Forelesningene vil bli gitt av én av naturforskerne eller biologene på stedet kl. 19.30.

Nyt middag og overnatting på hotellet.

Dag 3–4: Mashpi-reservatet

Skogen belønner alltid “morgenfuglene” da lyset i gryningen lurer frem et utvalg av fascinerende arter på deres leting etter mat. Et godt sted å finne fugler er faktisk rett på hotellets terasse, med en kopp fersk kaffe, te eller varm sjokolade i hånden. Guidene vil hjelpe deg å se hva som er rundt deg, og tilby deg en titt i teleskopet deres for en nær og personlig titt på den utrolige rikdommen av fugler Mashpi har å tilby. Denne aktiviteten starter kl. 06.30 og varer omtrent en time. Nyt deretter frokost i hotellrestauranten.

Du har muligheten til å velge mellom et utvalg av regnskogsopplevelser, så vel som tid til å nyte hotellets velværeområde. Guidene dine vil anbefale det beste daglige programmet for deg avhengig av interessene dine, din fysiske form og daglige vær- og stiforhold. Velg mellom mange stier og aktiviteter.

Besøk Life Centre for å lære og oppdage, ta et bad i forfriskende fosser og dammer, klatre opp Observasjonstårnet for å nyte en spennende utsikt fra fugleperspektiv og det dramatiske panoramaet som omringer lodgen Prøv deg på Sky Bike, en spennende måte å utforske tretoppene på nært hold, bli med på nattevandringer for å oppdage nattlige skapninger i Mashpi-skogen eller gli gjennom tretoppene i avslappet fart og se den tykke skogen under en Dragonfly-tretopptur (ekstra kostnader).

Dag 5: Mashpi-reservatet-Quito

Dagen din starter tidlig, kl. 06.30 i hotellobbyen, og utnytter det faktum at mange fuglearter kommer til hotellet for å spise. Etter en kopp kaffe vandrer vi ned veien for å se etter flokker av blandede arter på jakt etter mat: disse har vanligvis forskjellige insektspisende fugler som beveger seg sammen under letingen. I én enkel flokk kan vi se over 20 forskjellige arter, noe som gjør disse mer eller mindre vanlige møtene en unektelig godbit for fugleelskere. Aktiviteten tar en time; du returnerer til lodgen for frokost.

Det er tid nok til en kort fottur i dag eller én av de andre aktivitetene. Sjekk med guiden din om det beste alternativet.

Transporten din tilbake til hotellet ditt i Quito forlater Mashpi Lodge kl. 11.30. Du vil motta en gratis lunsjpakke for å nyte under kjøreturen din.

Ved ankomst til hotellet ditt i Quito har du resten av dagen for deg selv for å utforske enda en gang i Ecuadors hovedstad. Overnatting.

Dag 6: Quito, avreise

Frokost på hotellet. Transport til Quito flyplass og avslutning på etterprogrammet.

Praktisk informasjon

Inkludert:

Prisen inkluderer to netter på hotell i Quito inkludert frokost, tre netter på Mashpi Lodge inkludert helpensjon og alkoholfri drikke, transport fra Quito flyplass til hotellet, og transport mellom hotellet i Quito og Mashpi Lodge. Guidede aktiviteter og utflukter inne i Mashpi-reservatet.

Ikke inkludert:Middag på hotell i Quito, drinker andre enn beskrevet, Dragonfly-tretopptur, tips.

Merknader/krav:

 • Denne turen er tilgjengelig som etterprogram i kombinasjon med din sjøreise som ender i Quito ved retur fra Galapagosøyene.
 • Inneholder gåturer i ujevnt terreng. Denne turen passer ikke for gjester med begrenset mobilitet.
 • Minimum antall deltakere: 2
 • Hvis minimum antall deltakere ikke nås, forbeholder vi oss retten til å avlyse turen inntil seks uker før avreise.