ms-finnmarken.jpg
Bilde: Agurtxane Concellon Bilde

Tilbud på reiser med Hurtigruten

Her finner du gode tilbud og kampanjer på reiser med Hurtigruten. Siden oppdateres jevnlig med nye tilbud.

20% på reiser langs norskekysten!

Bestill innen 19. februar 2018 og spar 20% på utvalgte reiser over 5 døgn

Én reise – tusen opplevelser. Reis med Hurtigruten og føl deg som en ekte oppdager med spennende opplevelser langs en av verdens vakreste kystlinjer. Bestill før 19. februar 2018 og spar 20% på alle reiser over 5 døgn i 2018.

Opptil 20% på reiser i resten av verden

Bestill din reise innen 19. februar og spar opptil 20%! 

Ekspedisjonsskip i verdensklasse, erfarne kapteiner og kunnskapsrike ekspedisjonsteam - Hurtigruten tar deg tettere på klodens mest spektakulære og avsidesliggende områder enn noen andre. 

Vi har utvalgte seilinger til Antarktis, Europa, Grønland, Island og Svalbard, og Nord-, Sør- og Mellom-Amerika med avreise i 2018 t.o.m 31. des 2019. 

De beste lugarene går først – bestill i dag til best mulig pris og størst mulig utvalg!

Europa på langs med MS Midnatsol

MS Midnatsol kombinerer en sterk miljøprofil med stilren, moderne design og høy komfort, noe som utgjør en perfekt basecamp for eventyret ditt. Underveis kan du bli med på spennende, valgfrie utflukter til kulturelle severdigheter og vakker natur. Dermed kan du skreddersy turen din etter interessene dine.

Nå har vi ekstra gode priser på utvalgte reiser i Europa med MS Midnatsol - skipet for eventyrere! 

  Azorene, Madeira, Kanariøyene
– Øyhopping i Atlanterhavet
Avreise:
10. april 2018
Fra 14 394,–

 

 
  Portugal, Spania og Frankrike
– Bukter og øyer i Vest-Europa
Avreise:
24. april 2018
Fra 11 394,–

 

 

 

Priseks. gjelder pr. person når minimum to deler innvendig lugar på de utvalgte ekspedisjonene med avreise 10. april eller 24. april 2018. Helpensjon inkludert. Kan ikke inkluderes med andre tilbud og kampanjer. 

Singeltilbud

Lugarer uten singeltillegg på ekspedisjonsreiser i 2018

Ønsker du å reise på egenhånd i 2018? På utvalgte ekspedisjonsreiser slipper du nå å betale tillegg på lugaren dersom du ønsker å reise alene.

Tilbudet varer frem til 28. februar 2018!

Lugarer uten singeltillegg - reiser langs norskekysten i 2017 og 2018

Reis langs kysten vår denne vinteren uten å betale singeltillegg når du bestiller en lugar for deg selv. Tilbudet gjelder utvalgte datoer og på strekningen Bergen-Kirkenes-Bergen.

Tilbudet varer frem til 28. februar 2018

 

Lys vinter med Hurtigruten Svalbard

Opplev ekte vinter i Arktis og kombiner Svalbards fantastiske villmark med feriekomfort. Bestill en av våre pakkereiser innen 15. ferbruar 2018!

Moderne komfort i Arktis

Bo på nye Funken Lodge og bli med til gruvebyen Svea på snøscooter. Dette tilbudet er perfekt for deg som vil oppleve Svalbard med et hint av luksus. Mer informasjon 

Det beste av Svalbard

Opplev villmarken på Svalbard, og nyt det deilige ferielivet. Radisson Blu Polar Hotel byr på utrolig utsikt, boblebad og sauna. Mer informasjon 

Svalbard extreme

Opplev noe av det råeste Svalbard har å by på. Coal Miners Cabins er overnattingsstedet for deg som ønsker å legge pengene på aktiviteter fremfor luksushotell. Her får du en god seng å ligge i, digg mat etter timer utendørs og sosiale fellesrom. Mer informasjon 

Kampanjebetingelser og vilkår:  Tilbudet gjelder til og med 15.02.2018 og kan ikke kombineres med andre kampanjer og rabatter. Gjelder reiseperiode: 1. februar - 17. mai 2018 .

Slik bestiller du tilbudsreiser med Hurtigruten

For å benytte deg av tilbudene under kan du bestille direkte på nettsiden vår. Klikk deg inn på reisen og bestill som vanlig - den rabatterte prisen er allerede oppdatert i bestillingsprosessen.

Ønsker du å prate med en av våre reisespesialister, kan du enten ringe eller sende en e-post.

Telefon: 81003030
Mandag - Fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

E-post: [email protected]

Velkommen om bord!