Reis med verdens første hybriddrevne ekspedisjonskip. Nå med fly inkludert!

Bli med på eventyr om bord Hurtigrutens første hybridskip, MS Roald Amundsen, i 2020. Bestiller du før 31. juli 2019 får du flyreisen fra Oslo inkludert i prisen!

For første gang blir helelektrisk seiling med passasjerskip mulig og MS Roald Amundsen blir det første ekspedisjonskipet i verden som seiler på heleletrisk hybridteknologi.

Vi vil feire det nye tilskuddet til flåten vår med å gi deg fly inkludert i prisen når du bestiller en reise med MS Roald Amundsen med avreise i 2020 innen 31. juli 2019. Nedenfor finner du reisene som er inkludert i kampanjen. 

Isolert, urørt og fortryllende - la det kaldeste kontinentet på jorden varme hjertet ditt. Polarekspedisjonen din vil introdusere deg til Sør Amerikas magi før vi setter ut på eventyret til verdens ende. Bli med om bord hybridskipet MS Roald Amundsen.

 

Seil med pionerene innen ekspedisjonscruise til fantastiske Alaska, og utforsk ekte villmark med en sterk følelse av oppdagelse. Opplev endeløs villmark, vakre fjorder, bukter, isbreer og fjellkjeder – en fest for alle sansene. Vi besøker avsidesliggende små lokalsamfunn og historiske byer, og lærer om de fascinerende tradisjonene og historien til Alaska.

 Dra ut på en oppdagelsesreise langs øst- eller vestkysten av USA og Canadas, om bord små og moderne ekspedisjonsskip. La deg begeistre av variasjonen langs kysten. Opplev øyer, fjorder, fjell og et rikt dyreliv langs kuperte kystlinjer. Gå i land i havner med variert kultur og historie. Ta del i spaserturer, fotturer og arrangementer, og få en dypere forståelse for lokalsamfunnene.

 Dette er en episk ekspedisjon for ekte oppdagelsesreisende. Vår ekspertise i ekstreme forhold gjør oss til en av få som tilbyr seilinger gjennom Nordvestpassasjen. Seil i kjølvannet av berømte oppdagelsesreisende, omgitt av landskap bestående av isbreer, fjell og vide sletter – spektakulært og uberørt.

 En reise til det sprudlende Sør Amerikanske kontinentet er en oppdagelsesferd gjennom skjulte perler og yrende byliv. Bli med om bord hybridskipet MS Roald Amundsen.

 Fargerikt, varmt og fullt av liv. Utforsk, dra ut i kayak og dykk i det azurblå vannet, og la oss ta deg med til magiske øyer, hvite sandstrender og livlige byer på en uforglemmelig reise om bord hybridskipet MS Roald Amundsen

 

Bestill før 31. juli så får du dette inkludert i prisen, så slipper du selv å booke eventuelle tilleggstjenester på egen hånd:

 • Ekspedisjonscruise med MS Roald Amundsen i valgfri lugar. Alle lugarer er utvending eller balkonglugar
 • Helpensjon med drikke til maten om bord (skipets øl og vin, brus og mineralvann i alle restaurantene på seilinger fra 1. april 2020)
 • Fly tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen og eventuelle innenlandsflygninger destinasjonen
 • Transfer fra/til flyplassen/hotellet til skip
 • Eventuelle inkluderte hotellovernattinger på destinasjonen med frokost
 • Vind- og vanntett jakke
 • Profesjonelt ekspedisjonsteam
 • Én aktivitet/utflukt pr. dag
 • Aktiviteter og forelesninger om bord
 • Kaffe og te hele dagen
 • Gratis Wi-Fi om bord. Vær oppmerksom på at vi seiler i fjerntliggende områder med begrenset tilkobling. Streaming støttes ikke.

Ikke inkludert:

 • Valgfrie utflukter og tips (det forventes ikke at du tipser)
 • Reiseforsikring

Kampanjebetingelser: Tilbudet gjelder nye bestillinger på alle seilinger med MS Roald Amundsen med avreise i 2020. Alle lugarkategorier. Kan kombineres med 1893 Ambassadørrabatt. Kan ikke kombineres med andre kampanjer/tilbud. Gjelder ikke gruppereiser. Vanlige avbestillingsregler gjelder

Utforsk The Green Pioneer MS Roald Amundsen

Les mer