Oppfyll drømmen om Antarktis, Svalbard og Island

Bli med på et eventyr om bord et av våre ekspedisjonscruise til Antarktis eller Arktis i 2019 og få opptil 10 000 kr i rabatt per person om du bestiller innen 15. april 2019.

Nedenfor finner du ekspedisjonene som er inkludert i kampanjen. Du kan bestille reisen her og prisene er fratrukket rabatt.

Utforsk de arktiske øyene Svalbard, Island og Jan Mayen, når du blir med på et eventyr om bord MS Spitsbergen på den nordlige halvkule. Island er den perfekte destinasjonen for eventyrere som vil oppleve noe helt nytt. På vulkanøya Jan Mayen får du virkelig oppleve hva en isolert øy er – den ligger nemlig midt mellom Svalbard og det norske fastlandet. På Svalbard blir du møtt av arktisk villmark.

5 000 kr i rabatt pr. person 

 

1 500 kr i rabatt pr. person 

 

Isolert, urørt og fortryllende - la det kaldeste kontinentet på jorden varme hjertet ditt. Polarekspedisjonen din vil introdusere deg til Sør Amerikas magi før vi setter ut på eventyret til verdens ende. Bli med om bord MS Fram eller hybridskipet MS Roald Amundsen.

10 000 kr i rabatt pr. person 

 

5 000 kr i rabatt pr. person 

 

Uten singeltillegg eller 7 500 i rabatt pr. person

 

Fakta om kampanjen:

  • Bestillingsperiode: 6. mars 2019 til 15. april 2019.
  • Tilbud: Spar opptil 10 000 pr. person på utvalgte reiser
  • Avreiseperiode:  2019
  • Destinasjoner: utvalgte reiser til Island, Svalbard og Antraktis.

Vilkår og betingelser:

Tilbudet gjelder utvalgte seilinger i 2019 i Arktis og Antarktis. Gjelder alle lugarkategorier. Alle lugarkategorier. Kan kombineres med 1893 Ambassadør rabatt. Kan ikke kombineres med andre kampanjer/tilbud. Gjelder ikke gruppereiser. Vanlige avbestillingsregler gjelder.