Ekspedisjonsreiser i 2020 - vi spanderer flyreisen eller spar opptil 7 000 kr pr. person!

Bli med på et eventyr om bord et av våre ekspedisjonscruise til spennende destinasjoner i 2020. Vi spanderer flyreisen på reiser til Antarktis, Grønland og Island eller spar opptil 7 000,- pr. person på reiser til Alaska og Svalbard.

Vi spanderer flyreisen til Antarktis, Grønland og Island 

Hurtigrutens unike arv, kombinert med svært dyktig mannskap og små ekspedisjonsskip, gjør at vi kan tilby spennende og naturbaserte opplevelser i verdens mest avsidesliggende områder. Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis, Grønland eller Island i 2020 før 4. november så spanderer vi flybilletten tur/retur Oslo.

Antarktis:

 

Spar opptil 7 000,- pr person på reiser til Svalbard

Hurtigruten har lang erfaring med ekspedisjoner til Svalbard. Helt siden 1896 har vi utforsket dette området. I dag bruker vi lokalkunnskapen vår til å gi deg det beste fra denne naturperlen. Bestill en reise med MS Spitsbergen i 2020 og spar opptil 7000,– pr. person!

 

Spar opptil 5 000,- pr. person på reiser til Alaska

Hurtigruten har lang erfaring med ekstreme forhold. Vi er det perfekte valget for deg som vil utforske den fantastiske grensen mellom Alaska og Canada. Opplev villmark som strekker seg så langt øyet kan se. Se storslåtte fjorder, isbreer isfjell, fjellkjeder og uberørte skoger med verdens første hybriddrevne ekspedisjonsskip. Bestill reisen til Alaska innen 4. november 2019. 

Vilkår og betingelser: Tilbudet gjelder nye bestillinger med avreise i 2020. Tilbudet gjelder på utvalgte seilinger. Alle lugarkategorier. Kan kombineres med 1893 Ambassadør rabatt. Kan ikke kombineres med andre kampanjer/tilbud. Gjelder ikke gruppereiser. Vanlige avbestillingsregler gjelder.

.