Reis med Hurtigruten til Nord-, Sør- og Mellom-Amerika

Bestiller du før 31. desember 2019 får du flyet inkludert på utvalgte seilinger med vårt ultimate ekspedisjonsskip MS Fram og vårt hybriddrevne ekspedisjonsskip MS Roald Amundsen med avreise i 2020 til det amerikanske kontinentet. I tillegg til flyreisen, er helpensjon med drikke til maten og utvalgte aktiviteter inkludert i prisen.

MS Roald Amundsen ble i 2019 det nyeste tilskuddet til Hurtigrutens flåte. Det er et av verdens første hybriddrevne ekspedisjonsskip og er preget av banebrytende skandinavisk design. Dette gjør skipet godt egnet for våre gjester til å oppleve de flotteste destinasjonene på en bærekraftig måte.

Etter å ha utforsket noen av verdens mest spektakulære hav i over et tiår skal MS Fram totalrenoveres våren 2020. Etter renoveringer setter MS Fram blant annet nesa mot det amerikanske kontinentet, hvor eventyrlystne gjester kan utforske østkysten av USA, Det karibiske hav og vestkysten av Sør-Amerika.

Med Hurtigruten kan du utforske både Nord-Amerikas øst- og vest-kyst og oppleve spennende byer som San Diego, Los Angeles, San Fransisco, Vancouver, New York og Miami. I Sør-Amerika reiser vi gjennom Panamakanalen til fascinerende byer i Equador, Peru og Chile for å utforske den rike historien og kulturen deres.

Bestill din ekspedisjonsreise innen 31.12.19 og få fly inkludert på utvalgte seilinger.

Nord-, Sør- og Mellom-Amerika

Opplev Østkysten av USA, Det Karibiske hav eller vestkysten av Sør-Amerika i 2020. Flyreisen er inkludert fra Oslo på disse turene hvis du bestiller innen 31.12.19.

Vilkår og betingelser: Priseksempel gjelder pr. person når min. to deler lugar på ekspedisjonsreise med MS Fram/ MS Roald Amundsen. Flyreise tur/retur Oslo, helpensjon med drikke til maten og utvalgte aktiviteter er inkludert. Tilbudet gjelder nye bestillinger med avreise i 2020. Tilbudet gjelder på utvalgte seilinger. Alle lugarkategorier. Kan kombineres med 1893 Ambassadørrabatt. Kan ikke kombineres med andre kampanjer/tilbud. Gjelder ikke gruppereiser. Vanlige avbestillingsregler gjelder.

.