Hurtigrutens Nordlysgaranti

Ser du ikke nordlyset på reisen din langs norskekysten, byr vi på neste reise!

Det er kveld og mørkt ute, vi beveger oss sakte over det mørke vannet, men vi ser verken ned eller mot land. Vi står på dekk med hodene vendt mot himmelen. Det er kjølig i luften og folk hvisker mer enn de prater til hverandre, og så plutselig fanger et glimt av lys oppmerksomheten din. Gjerne svakt i starten, så blir det sterkere og mer intenst mens lyset danser over himmelen. Det er Aurora Borealis, lysfenomenet som den mørke polarnatten er så kjent for. 

Se nordlyset med Hurtigrutens nordlysgaranti

Gjelder alle 12-dagers reiser på den den klassiske rundturen Bergen-Kirkenes-Bergen med avganger fra 1. oktober  til 31. mars*.

Dersom det ikke er nordlys under sjøreisen og ingen nordlys dokumenteres i loggboken, tilbyr vi deg en 6-dagers reise sørover eller en 7-dagers reise nordover, med avreise mellom oktober og mars. 

*Gjelder nye bestillinger. Gjelder kun om det ikke dukker opp nordlys under hele sjøreisen (om nordlys ikke har blitt logget hos kapteinen). Om det ikke dukker opp noe nordlys under sjøreisen må reisende innen 28 dager etter sjøreise proaktivt høre fra seg til oss for å bestille sin 6- eller 7-dagers reise. Hurtigruten står for seiling, halvpensjon og overnatting i innvendig lugar, Hurtigruten velger kabinnummer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Kan ikke overføres til en annen person. Kan ikke utbetales. Andre kostnader, som reisekostnader, flere måltider eller drikke ombord er ikke inkludert.