Spar 20% på alle reiser over 5 døgn

Nå sparer du 20% på alle reiser over 5 døgn langs norskekysten med avreise fra 14. august til og med 31. januar 2018.

Bli en del av verdens vakreste sjøreise

Hver dag i over 120 år har Hurtigruten seilt langs norskekysten. Nå kan du bli en del av den unike reisen mellom Bergen og Kirkenes.

Uansett når på året du reiser, tilbyr vi deg spennende eventyr spekket med fantastisk natur og aktive friluftsopplevelser. Få servert hele den langstrakte kysten vår på én og samme reise på alle seilinger over 5 døgn.

Tilbudet kan bestilles på hurtigruten.no, gjennom vår kundeservice eller hos ditt reisebyrå til og med 4. september!

Tilbud:

 • Pris fra: 4300,- per person 
 • Rabatt: 20 %
 • Lengde: 5 - 12 døgn
 • Reiseperiode: 14. august 2017 - 31. januar 2018
 • Prisen inkluderer reise med Hurtigruten i uspesifisert lugar med helpensjon
 • Tilbudsperiode: 14. august - 4. september 2017

Bestill direkte hos HurtigrutenTilbudet gjelder nye bestillinger til og med 31. januar 2018 på alle reiser langs norskekysten over 5 døgn. Priseks. gjelder pr. person når min. to deler innv. lugar på strekningen Kirkenes-Bergen med avr. i november 2017. Prisen inkluderer helpensjon. Kan ikke kombineres med andre rabatter, kun "fri singeltillegg"-tilbud.

Opplev norskekysten med Hurtigruten!

Livet om bord

Les mer om hva du kan oppleve om bord, med fantastisk mat, ekspedisjonsteam, og et eget program for barn - Young Explorers.

 • nck-brochure.jpg

  Norway's Coastal Kitchen - En reise i verdens beste matfat

  En reise langs norskekysten er ikke bare en reise gjennom fantastisk natur. Du legger også ut på en kulinarisk reise – og det på den mest miljøvennlige måten.

  Satsingen på lokalmat gjennomsyrer hele flåten vår. Vi samarbeider med lokale leverandører langs hele kysten slik at du skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig.

   

  Les mer om Norway's Coastal Kitchen og restaurantene om bord.

 • et_brochure.jpg

  Ekspedisjonsteam om bord

  En reise langs kysten med et ekspedisjonsteam vil gi deg en ekstra dimensjon - og i 2017 finner du dem på syv av skipene våre.

  Der får du et skreddersydd program med forelesninger, presentasjoner og aktiviteter, både inne i skipet og ute på dekk. I tillegg er det flere utflukter og turer underveis.

  Medlemmene i ekspedisjonsteamet vårt er eksperter innen forskjellige felter.  Hvem du møter om bord varierer med årstid og tema. På den måten har vi alltid de rette ekspertene om bord, slik at du som gjest får en best mulig opplevelse.

  Les mer om ekspedisjonsteamet her.

 • ye_brochure.jpg

  La barna være Young Explorers!

  På tre av skipene våre langs norskekysten tilbyr vi nå et Young Explorer-program for nysgjerrige og aktive eventyrere mellom 7-13 år.

  På disse reisene vil barna holde seg aktiv og nysgjerrig, få en dypere forståelse av naturen, klimaet og kulturen og bli introdusert for temaer relatert til dyreliv, lokalmat, historie og berømte oppdagere. 

  En dedikert vert vil planlegge og organisere daglige aktiviteter for de unge oppdagelsesreisende om bord, og de snakker både norsk, engelsk og tysk. 

  Les mer og se når programmet er tilgjengelig på skipene.

 •  INFO: Slik bestiller du tilbudsreiser med Hurtigruten

  For å benytte deg av tilbudene under kan du bestille direkte på nettsiden vår. Klikk deg inn på reisen og bestill som vanlig - den  rabatterte prisen er allerede oppdatert i bestillingsprosessen.

  Ønsker du å prate med en av våre reisespesialister, kan du enten  ringe eller sende en e-post.

   Telefon: 81003030
   Mandag - Fredag: 08.00 - 18.00
   Lørdag: 10.00 - 14.00

   E-postbooking@hurtigruten.com

   Velkommen om bord!

  Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord! 

  Sidehandlinger