Lofoten

Earlybird-tilbud på korte reiser i 2020!

Spar opptil 20% på våre mest populære reiser langs kysten

Drømmer du om å oppleve midnattssolen i nord eller utforske Norges majestetiske fjell og fjorder langs kysten? Sikre deg årets reise på våre mest populære strekninger allerede nå.

En kort reise med Hurtigruten er perfekt når du ønsker å oppleve den spektakulære norskekysten på få dager. Vår 126 års lange ekspertise langs den tradisjonsrike kystruten sørger for en autentisk og behagelig opplevelse med mulighet for spennende aktiviteter om bord og på land. Bestill din reise i dag!

Fakta om kampanjen

Bestillingsperiode: 6. januar - 2. mars 2020

Tilbud: Spar opptil 20% på våre mest populære strekninger mellom 2-5 døgn langs kysten.

Reiseperiode: 1. april til og med 31. desember 2020.

Slik bestiller du med Hurtigruten

For å bestille dette tilbudet kan du bestille direkte på vår hjemmeside, ved å velge den reisen du ønsker å bestille. Ønsker du å prate med en av våre reisespesialister, kan du enten ringe eller sende en e-post.

Telefon:  +47 80 02 48 20
Mandag - Fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

E-post:  [email protected]

 Kampanjebetingelser

Tilbudet gjelder nye bestillinger på utvalgte strekninger med avreise fra 1. april til og med 31. desember 2020. Rabatten trekkes automatisk fra i bestillingen på web.

Gjelder alle lugarkategorier. Kan ikke kombineres med andre kampanjer/tilbud. Gjelder ikke gruppereiser. Vanlige avbestillingsregler gjelder.

Velkommen om bord!