Møt vårt ekspedisjonsteam

På alle våre ekspedisjonsreiser rundt om i verden har vi et ekspedisjonsteam om bord på skipet - en engasjert gjeng som hjelper deg å oppdage enda mer av den delen av verden du besøker.

Vårt ekspedisjonsteam elsker eventyr. Om bord har vi med oss eksperter innen marinebiologi, arktisk overlevelse, oceanografi, fotografering, og som alle er med på å gjøre turen til et uforglemmelig eventyr.

Medlemmene av vårt team har omfattende kunnskaper om områdene vi passerer og de vi besøker. De fungerer også som verter både om bord og på land. Med stor eventyrlyst og hengivenhet til naturen, skaper de et hyggelig og lærerikt miljø for våre gjester.

Vårt ekspedisjonsteam ønsker deg velkommen til spennende utflukter og spennende samtaler og sørger for at du får mest mulig ut av reisen.

Les mer og møt vårt ekspedisjonsteam nedenfor.

Karin Strand

Ekspedisjonsleder på MS Fram og MS Midnatsol

Hva er det beste med din jobb?  "Jeg arbeider med et team som elsker jobben sin og som jeg får dele alle disse fantastiske naturopplevelsene med, i noen av verdens mest urørte områder. Arbeidsdagene er lange og vi jobber mye, men energien kommer automatisk når man elsker det man driver med".

Se en video om Karin der hun viser Hurtigrutens nye skip MS Roald Amundsen.

Bli kjent med medlemmene av vår ekspedisjonsteam

Bli kjent med medlemmene på ekspedisjonsteamet for hver destinasjon - og lær hva de kan tilby deg  på reisen med Hurtigruten:

Utforsk The Green Pioneer MS Roald Amundsen

Les mer