Møt vårt ekspedisjonsteam

På alle våre ekspedisjonsreiser rundt om i verden har vi et ekspedisjonsteam om bord på skipet - en engasjert gjeng som hjelper deg å oppdage enda mer av den delen av verden du besøker.

Vårt ekspedisjonsteam elsker eventyr. Om bord har vi med oss eksperter innen marinebiologi, arktisk overlevelse, oceanografi, fotografering, og som alle er med på å gjøre turen til et uforglemmelig eventyr.

Medlemmene av vårt team har omfattende kunnskaper om områdene vi passerer og de vi besøker. De fungerer også som verter både om bord og på land. Med stor eventyrlyst og hengivenhet til naturen, skaper de et hyggelig og lærerikt miljø for våre gjester.

Vårt ekspedisjonsteam ønsker deg velkommen til spennende utflukter og spennende samtaler og sørger for at du får mest mulig ut av reisen.

Les mer og møt vårt ekspedisjonsteam nedenfor.

 • karin-strand.jpg

  Karin Strand

  Ekspedisjonsleder på MS Fram og MS Midnatsol

  Hva er det beste med din jobb?  "Jeg arbeider med et team som elsker jobben sin og som jeg får dele alle disse fantastiske naturopplevelsene med, i noen av verdens mest urørte områder. Arbeidsdagene er lange og vi jobber mye, men energien kommer automatisk når man elsker det man driver med".

  Se en video om Karin der hun viser Hurtigrutens nye skip MS Roald Amundsen.

 • a-day-in-the-life.jpg

  En dag som medlem i ekspedisjonsteamet

  Bli med til Fiona Joblings "kontor"

  Fiona Jobling endte opp i reiselivsbransjen ved en feil. Det som begynte som en tre måneders avtale har blitt en 20 årig karriere, som hun fortsatt setter pris på daglig.

  Som medlem i et av Hurtigrutens ekspedisjonsteam har Fiona uforglemmelige arbaidsoppgaver som tar henne til noen av verdens mest fantastiske destinasjoner, fra Norden og Antarktis til Amerika og Grønland.

 • Bli kjent med medlemmene av vår ekspedisjonsteam

  Møt ekspedisjonsteamet ombord på Hurtigruten skipene MS Fram, MS Midnatsol og MS Spitsbergen:

  Expeditionteam ombord på MS Fram:

  Expeditionteam ombord på MS Midnatsol:

  Expeditionteam ombord på MS Spitsbergen:

  .