Unn deg en bucketlist-opplevelse i 2023

Bli med på ekspedisjonscruise til noen av verdens mest unike destinasjoner, og la oss ta deg tett på naturen, dyrelivet, kulturen og historien.

Bucketlist-opplevelser i 2023

Vi tar deg til destinasjoner fra Grønland og Svalbard i nord, til Antarktis i sør. Og vi lar deg utforske kystlinjer fra Galápagosøyene i vest, til Atlanterhavskysten av Europa i øst. Og uansett hvilket reisemål du velger, får du oppleve det i ekspedisjonsstil.

Mange av destinasjonene våre er såkalte bucketlist-destinasjoner – steder mange ønsker å reise til i løpet av livet. Det kan være mange årsaker til at folk omtaler en destinasjon som en bucketlist-destinasjon. Når vi snakker om bucketlist-destinasjoner, er de gjerne forbundet med utforskerhistorie og eventyrlyst, og da er det gjerne tre av destinasjonene våre som utmerker seg: Antarktis, Nordvestpassasjen og Grønland.

Mann i midten av pingvinkoloni i stort Antarktis landskap
Bilde: Marsel van Oosten

Antarktis

Fantastiske eventyr i en verden av is

Ingen destinasjoner kan målbinde reisende som Antarktis. Forventningene har god tid til å bygge seg opp på vei over Drakestredet, men ingenting kan forberede deg på det som venter. Størrelsen i seg selv er ufattelig, men når du står på det hvite kontinentet omringet av enorme isfjell og millioner av pingviner, skapes det uforglemmelige minner hele tiden.

Les mer om Antarktis Les mer om Antarktis
Mann i midten av pingvinkoloni i stort Antarktis landskap
Bilde: Marsel van Oosten

Reiseguide til Antarktis

Lær mer om hva det innebærer å reise til verdens mest avsidesliggende kontinent - Antarktis.

Utvalgte seilinger til Antarktis

A person standing on a rocky hill
Bilde: Andrea Klaussner

Grønland

Verdens største opplevelser?

Alle vet at Grønland er verdens største øy, men du kan også få ditt livs største opplevelser her. Grønland har en utrolig evne til å overraske selv de mest bereiste. Den enorme villmarken og verdens største fjordsystem på østkysten er perfekt for inkluderte og valgfrie utflukter. Og det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av den grønlandske kulturen på vestkysten.

Les mer om Grønland Les mer om Grønland
A person standing on a rocky hill
Bilde: Andrea Klaussner

Reiseguide til Grønland

Lær mer om hva det innebærer å reise til den fantastiske øy med isbreer og enorme blå isfjell - Grønland.

Gjoa Haven, Canada
Bilde: Getty Images

Nordvestpassasjen

En ekte ekspedisjon

Oppdagelsesreisende lette forgjeves etter Nordvestpassasjen i mange år, før Roald Amundsen fant veien gjennom isen i 1906. Nå kan du følge i kjølvannet hans, og oppleve naturen og dyrelivet på dette utforskereventyret. Hvis du vil ha opplevelser som overgår alt annet, kan et ekspedisjonscruise gjennom Nordvestpassasjen være akkurat det du leter etter.

Les mer om Nordvestpassasjen Les mer om Nordvestpassasjen
Gjoa Haven, Canada
Bilde: Getty Images

Reiseguide til Nordvestpassasjen

Nordvestpassasjen er en serie sjøveier som forbinder Atlanterhavet og Stillehavet via Nordishavet.

Hva med et ekspedisjonscruise til varme farvann

Utvid horisonten din og bli med på et unikt ekspedisjonscruise til Galápagosøyene, Vest-Afrika og Kapp Verde, Karibia, Mellom-Amerika og Sør-Amerika.

Les mer Les mer