Nyt en sjømat middag på Cornelius restaurant utenfor Bergen
Bilde: Truls J L Tvedt Bilde

Båttur og sjømat på en øy

Bli med på en vakker båttur fra Bergen, før du koser deg med deilig sjømat på Cornelius Restaurant.

  • En av Norges beste sjømatrestauranter
  • Nydelig beliggenhet og utsikt
  • Kos deg på et lite fjordcruise
  • Utsøkt mat i hyggelige omgivelser
  • Destinasjoner

    Norskekysten

  • Årstid

    Høst, Vår, Sommer

  • Varighet

    5 timer

  • Minimum antall passasjerer

    1

  • Bestillingskode

    CENBG03

  • Fra

    kr 1 119

Rett utenfor Bergen ligger en av de mest eksotiske høydepunktene langs vestkysten: Cornelius sjømatrestaurant. Cornelius ligger på en liten øy med fantastisk utsikt over fjorden, holmer, fjell og passerende skip. Stedet er også kjent for å være en av de beste sjømatrestaurantene i Norge. Inspirert av dagens vær tilbyr de sin berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet. Tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Båten går fra Dreggekaien kl. 18.00 til restauranten og tilbake til Bergen etter middag, og er inkludert i prisen.

Praktisk informasjon:

Forleng ferien din med dette programmet på Hurtigrutens klassiske reiser og ekspedisjonsreisene om bord MS Eirik Raude og MS Otto Sverdrup med avganger i perioden 22.01.2021 til 27.03.2022.

  • Inkludert: Båttur om kvelden til og fra Cornelius restaurant (ca. 25 min. tur hver vei), 3-retters «meteorologisk middag». Drikke er ikke inkludert. 
  • Merk: Menyen kan variere, men vanligvis serveres det skalldyr til forrett, fisk til hovedrett og dessert basert på sesongens råvarer. Denne utflukten passer for gjester med begrenset bevegelighet. Toalettene er i restaurantens 2. etasje. 
  • Dato tilgjengelig: fra mandag til lørdag, utenom 19.12.- 06.01.
  • Lengde: Ca. 5 timer

 

Relaterte reiser