Les våre brosjyrer

Få et godt innblikk i alle våre reiser ved å laste ned eller lese våre brosjyrer online.

 • NO_front1819.jpg

  Norskekysten 2018/19

  I 2018 har Hurtigruten seilt langs norskekysten i 125 år. Vi inviterer deg til en jubileumsreise fylt med vakker natur, aktive opplevelser og personlige møter med folk langs kysten. 

  I brosjyren kan du blant annet lese mer om:

  • Hurtigruten dag for dag 
  • Kystens vertskap: Ekspedisjonsteam om bord
  • Slik fotograferer du det magiske lyset (med Stian Klo)
  • Vårt nye konsept i 2018: Hurtigruten land adventures
  Les online nå
 • Explorer-18-19-NO-brosjyre2.jpg

  Ekspedisjonsreiser 2018/19

  Du trenger ikke bestige Mount Everest for å plante et flagg - Hurtigrutens ekspedisjonsskip realiserer både store og små drømmer. Reis inn i uberørt villmark, eller bare nyt følelsen av å prøve noe nytt.

  Nå oppfordrer vi deg til å plante ditt flagg. Hvor går ditt neste eventyr?

  Dette kan du lese mer om i vår nye brosjyre:

  • Nye reiser til blant annet Antarktis, Nordvestpassasjen, Karibia og Nord-Amerika
  • Ekspedisjonsteam om bord
  • En dag i Antarktis

  Merk: Vær oppmerksom på at våre seilinger ombord MS Roald Amundsen i 2018 og t.o.m mars 2019 er kansellert.

  Les online nå
 • ruteplan20182.jpg

  Ruteplan 2018

  Om du reiser på ferie i vårt langstrakte land, bruker skipene som ren transport mellom havnene, eller tilbringer en helg om bord sammen med familie og venner gjør vi det beste for at du skal føle deg velkommen.

  Ruteplanen gjelder for et helt år, slik at det blir lettere for deg å planlegge reisen i god tid.

  Les online nå
 • Coastal_17_18_NO.jpg

  Norge 2017/2018

  Nordlyset. Midnattsolen. Den svarte vinternatten og sommerens evige dag. Langs Norges kyst handler alt om lys, eller fravær av lys. Ingen utsikt er konstant, du kan oppleve fire årstider på en dag, alt forandrer seg hele tiden, det er det mest konstante vi kan si om lys. Lyset fargelegger naturen og stedene i tusen sjatteringer, det mørklegger dem og lyser dem opp, lar dem gløde i solnedgangen eller kaste lange, mørke skygger innover land. Alt dette ser vi på våre skip.

  Les online nå
 • Explorer_17-18.JPG

  Explorer-reiser 2017/18

  Hurtigrutens unike arv, kombinert med svært dyktig mannskap og små, raske ekspedisjonsskip, gjør at vi kan tilby spennende og naturbaserte opplevelser i verdens mest avsidesliggende områder. Vi i Hurtigruten gir deg muligheten til å oppleve meningsfulle reiser og vi bygger videre på vår arv som oppdagere, en arv som går helt tilbake til 1893. Våre reiser er rettet mot mennesker som setter større pris på læring og personlig vekst enn overdreven luksus. Som verdensleder innen bærekraftige oppdagelsesreiser til polområdene, er vi også stolte av å tilby opplevelser som etterlater minst mulig spor på de fantastiske stedene vi besøker.

  Les online nå
 • Carve your own arctic front.JPG

  Hurtigruten Arctic Ski & Sail

  Opplev vakre Nord-Norge og Svalbard med Hurtigruten Arctic Ski & Sail. En toppturseilas som tar deg med til de beste skistedene. 

  Bli med oss på en seilas langs Nord-Norges spektakulære kyst, nyt Bjørnøya og Svalbards urørte skiterreng på Svalbard under midnattsolen. Vi tar deg med til spektakulære  skiopplevelser i Arktis, der du kan møte på både isbjørn og hval. Føl villmarken!

  Bestill eventyret her! 

  Les online nå
 • SpitsbergenJPG.JPG

  Velkommen til Svalbard

  Bli med oss til Svalbard og opplev kombinasjonen av uberørt villmark og det gode liv. Her, på toppen av verden, kan du utforske de vakre omgivelsene med utflukter som hundekjøring, snøscootersafari, turer i isgrotter og fossiljakt. Du kan også nyte båtturer på Isfjorden og et besøk til en av de fascinerende russiske bosetningene. Longyearbyen er en moderne storby i miniformat med gode hoteller, sjarmerende arkitektur, et internasjonalt anerkjent museum og taxfree-shopping. Spis på utsøkte restauranter som serverer klassisk fransk gourmetmat, eller norsk tradisjonskost basert på arktiske råvarer. I tillegg er prisene i barene unorske. Vi ordner flybilletter, hotell, mat, aktiviteter og pakketilbud. Med oss er du sikret et behagelig opphold og uforglemmelige opplevelser i nordpolregionen.

  Les online nå

Personlig informasjon

Kjønn

Kontaktinformasjon

Angi e-post
Angi land
Angi adresse
Angi postnummer
Angi by
Angi telefonnummer

Vilkår og betingelser

Du må gi samtykke til markedsføring for å registrere deg.
Du må gi samtykke til markedsføring for å registrere deg.