hurtigruten_lofavor.jpg

Hurtigruten

Som medlem av et LO-forbund får du 10 % rabatt for deg og din familie på verdens vakreste sjøreise langs norskekysten.

Få opptil 30% rabatt på vinterseilinger

Reis på en langweekend eller miniuke på Hurtigruten og opplev det fantastiske aktiske vinterlyset i nord, med Nordlyset som det absolutte høydepunktet.

Bestill innen 31. desember og få 30% rabatt på strekningene Kirkenes - Trondheim og Tromsø - Bergen med avgang fra januar til mars 2019.

For å bestille dette tilbudet ring oss på +47 71 49 38 09 eller send en mail til [email protected]

På Hurtigruten har du orkesterplass til naturens eget hypnotiserende fargespill. Det er mørkt, du er utendørs og alt er stille. Plutselig fanger et glimt av lys oppmerksomheten din. Svakt i starten, så intens og levende. Den mørke himmelen transformeres til et vakkert fargespill av grønne, lilla, røde og gule nyanser. Det er hypnotisk og umulig å ignorere. Det er som en vakker melodiøs ballade men uten lyd.

Vilkår og betingelser: Tilbudet må bestilles innen 31. desember 2018, og gjelder på utvalgte seilinger med avreise i januar t.o.m mars 2019. Kan ikke kombineres med andre tilbud oh kampanjer. 

Dine faste medlemsfordeler:

 • 10 % rabatt for deg og din familie når dere bestiller sammen. Rabatten gis på beste tilgjengelige pris på Hurtigrutens reiser langs norskekysten.
 • 5 % rabatt for familien på Hurtigrutens Explorer-reiser (ring eller send mail for å bestille)

Bruk kampanjekoden: LO COASTAL for å få LOfavørs avtalepris med Hurtigruten. Kampanjekoden er forhåndsutfylt.

Viktig! Dersom det er mer enn 60 dager til avreise har du 20 dager på deg til å bekrefte bestillingen. NB: Gjelder på reiser langs Norskekysten over 5 døgn. Rabattene kan kombineres med Ambassadør-rabatt, men ikke med andre tilbud og gjelder ikke fly, utflukter, hotellovernattinger, transport mm. 

Slik bestiller du dine faste fordeler

Bruk kalenderen over til å velge avgangs- og ankomsthavn. Kampanjekoden LO COASTAL er forhåndsutfylt. Rabatten trekkes fra i bestillingsprosessen og vises med koden PARTNER FIT LO i handlekurven. Du kan også bestille ved å ringe oss eller sende en e-mail.

Har du spørsmål?

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål angående din bestilling. Du kan ringe Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09, så hjelper vi deg med å sette opp reisen som passer for deg. Du kan også sende en mail til [email protected]

En introduksjon til Hurtigrutens reiser:

 • Lofoten_360x520.jpg

  Norskekysten: Reiser over 5 døgn

  Reiser over 5 døgn inkluderer seilas, lugar og alle måltider. 

  På turene mellom Bergen og Kirkenes opplever du hele den spektakulære norskekysten. Uansett når på året du reiser med Hurtigruten, er du omgitt av vakker natur på alle kanter. Hver eneste årstid har sin spesielle sjarm.

  Bli bedre kjent med våre klassiske reiser langs norskekysten:

 • Geiranger_360x520.jpg

  Norskekysten: Kortere reiser

  Dette er reiser langs norskekysten mellom 23 timer og 5 døgn. Reisen inkluderer frokost.

  Du trenger ikke mange dagene for å få med deg spennende opplevelser med Hurtigruten - på en kort reise får du en smak av større byer og mindre lokalsamfunn langs kysten i én reise.

  Kanskje du ønsker å dra på en av våre vakreste strekinger?

 • explorer_360x520.jpg

  Explorer-reiser

  Dette er reiser med ett av Hurtigrutens explorerskip til destinasjoner i hele verden, som for eksempel Svalbard, Grønland, Sør Amerika, Canada og Antarktis

  Ekspedisjonsskip i verdensklasse, erfarne kapteiner og kunnskapsrike ekspedisjonsteam - Hurtigruten tar deg tettere på klodens mest spektakulære og avsidesliggende områder enn noen andre.

  Obs! Disse reisene kan kun bestilles ved å ringe eller sende e-post.

  Vil du vite mer om Explorer-reiser?

 • Hurtigruten, mer enn bare sjøreisen

  Hurtigruten er så mye mer enn selve sjøreisen, som i seg selv er helt spektakulær. Eventyret blir helt til hva du gjør det til selv. Du kan nyte det vakre landskapet som flyter forbi fra en komfortabel lenestol i loungen. Eller du kan bli med på aktive opplevelser som fotturer i fjellet, RIB-turer, hundsledekjøring og havørnsafari for å nevne noen. I 2018 kan vi presentere over 90 forskjellige utflukter – både fra sjøen og fra land, så utfordringen blir heller hva du skal velge.

  I tillegg skjer det masse på skipene. Under kan du lese mer om hva du kan oppleve om bord, med fantastisk mat, ekspedisjonsteam, og et eget program for barn - Young Explorers.

 • Norway's Coastal Kitchen - En reise i verdens beste matfat

  En reise langs norskekysten er ikke bare en reise gjennom fantastisk natur. Du legger også ut på en kulinarisk reise – og det på den mest miljøvennlige måten.

  Satsingen på lokalmat gjennomsyrer hele flåten vår. Vi samarbeider med lokale leverandører langs hele kysten slik at du skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig.

   

  Les mer om Norway's Coastal Kitchen og restaurantene om bord.

 • La barna være Young Explorers!

  På tre av skipene våre langs norskekysten tilbyr vi nå et Young Explorer-program for nysgjerrige og aktive eventyrere mellom 7. 

  På disse reisene vil barna holde seg aktiv og nysgjerrig, få en dypere forståelse av naturen, klimaet og kulturen og bli introdusert for temaer relatert til dyreliv, lokalmat, historie og berømte oppdagere. 

  En dedikert vert vil planlegge og organisere daglige aktiviteter for de unge oppdagelsesreisende om bord, og de snakker både norsk, engelsk og tysk. 

  Les mer og se når programmet er tilgjengelig på skipene.

 • Ekspedisjonsteam om bord

  En reise langs kysten med et ekspedisjonsteam vil gi deg en ekstra dimensjon.

  Der får du et skreddersydd program med forelesninger, presentasjoner og aktiviteter, både inne i skipet og ute på dekk. I tillegg er det flere utflukter og turer underveis.

  Medlemmene i ekspedisjonsteamet vårt er eksperter innen forskjellige felter.  Hvem du møter om bord varierer med årstid og tema. På den måten har vi alltid de rette ekspertene om bord, slik at du som gjest får en best mulig opplevelse.

  Les mer om ekspedisjonsteamet her.

 • Kontakt oss!

  Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål angående din bestilling. Du kan ringe Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09, så hjelper vi deg med å sette opp reisen som passer for deg.

  Du kan også sende en mail til [email protected]

  Vilkår og betingelser for bestilling og reiser med Hurtigruten.

  Vi gleder oss til å se deg om bord!

   

  .