LO favor 2.jpg
Bilde: Agurtxane Concellon / Hurtigruten Bilde

LO Favør

Som medlem av et LO-forbund får du 10 % rabatt for deg og din familie på verdens vakreste sjøreise langs norskekysten.

Spar opptil 8 400 kr på reiser i oppgradert lugar og i tillegg få din faste medlemsrabatt!

Én reise – tusen opplevelser. Reis med Hurtigruten og føl deg som en ekte oppdager med spennende opplevelser langs en av verdens vakreste kystlinjer. Bestill før 30. april kan du spare opptil kr. 8 400,- på reiser i oppgradert lugar og i tillegg få din faste medlemsrabatt på reisene Bergen-Kirkenes-Bergen, Bergen til Kirkenes og Kirkenes til Bergen med avreise 1. juni til 31. juni 2019. 

For å bestille dette tilbudet må du ring oss på +47 71 49 38 09 eller send en mail til [email protected]. Opplys rabattkoden LOFAVØR for å få medlemsrabatt. 

Strekning Lengde Priseksempler i lugarkategori Arctic Superior (oppgradert utvendig lugar)
Bergen - Kirkenes - Bergen 12 dager 25 383,– pr. pers med avreise fra jun-aug (rabatt 8 461,–)
21 199,– pr. pers med avreise fra sep-okt (rabatt 5 300,–)
14 188,– pr. pers med avreise fra nov-des (rabatt 2 702,–)
Bergen - Kirkenes 7 dager 19 219,– pr. pers med avreise fra jun-aug (rabatt 6 406,–)
15 742,– pr. pers med avreise fra sep-okt (rabatt 3 935,–)
9 318,– pr. pers med avreise fra nov-des (rabatt 1 775,–)
Kirkenes - Bergen 6 dager 14 734,– pr. pers med avreise fra jun-aug (rabatt 4 911,–)
12 192,– pr. pers med avreise fra sep-okt (rabatt 3 048,–)
7 914,– pr. pers med avreise fra nov-des (rabatt 1 508,–)

 

Om kampanjen: 

 • Strekning:  Bergen – Kirkenes – Bergen, Bergen – Kirkenes eller Kirkenes – Bergen
 • Bookingperiode: 1. – 30. april 2019.
 • Reiseperiode: 1.juni – 31.desember 2019

Vilkår og betingelser: 

Tilbudet gjelder nye bestillinger med avreise f.o.m 1. juni t.o.m 31. desember 2019 på strekningene Bergen-Kirkenes-Bergen, Bergen-Kirkenes og Kirkenes-Bergen. Gjelder for priskategorien Arctic Superior. Prisen inkluderer helpensjon. Kan ikke kombineres med andre kampanjer/tilbud, men kan kombineres med 1893-ambassadørrabatt. Gjelder ikke gruppereiser. Gjelder ikke på spesialreiser som Fotoworkshop og Jazzcruise. Vanlige avbestillingsregler gjelder. Med forbehold
om tilgjengelighet.

Dine faste medlemsfordeler:

 • 10 % rabatt for deg og din familie når dere bestiller sammen. Rabatten gis på beste tilgjengelige pris på Hurtigrutens reiser langs norskekysten.
 • 5 % rabatt for familien på Hurtigrutens Explorer-reiser (ring eller send mail for å bestille)

Bruk kampanjekoden: LO COASTAL for å få LOfavørs avtalepris med Hurtigruten. Kampanjekoden er forhåndsutfylt.

Viktig! Dersom det er mer enn 60 dager til avreise har du 20 dager på deg til å bekrefte bestillingen. NB: Gjelder på reiser langs Norskekysten over 5 døgn. Rabattene kan kombineres med Ambassadør-rabatt, men ikke med andre tilbud og gjelder ikke fly, utflukter, hotellovernattinger, transport mm. 

Har du spørsmål?

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål angående din bestilling. Du kan ringe Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09, så hjelper vi deg med å sette opp reisen som passer for deg. Du kan også sende en mail til [email protected]

En introduksjon til Hurtigrutens reiser:

 • Geiranger_360x520.jpg

  Norskekysten: Kortere reiser

  Dette er reiser langs norskekysten mellom 23 timer og 5 døgn. Reisen inkluderer frokost.

  Du trenger ikke mange dagene for å få med deg spennende opplevelser med Hurtigruten - på en kort reise får du en smak av større byer og mindre lokalsamfunn langs kysten i én reise.

  Kanskje du ønsker å dra på en av våre vakreste strekinger?

 • explorer_360x520.jpg

  Explorer-reiser

  Dette er reiser med ett av Hurtigrutens explorerskip til destinasjoner i hele verden, som for eksempel Svalbard, Grønland, Sør Amerika, Canada og Antarktis

  Ekspedisjonsskip i verdensklasse, erfarne kapteiner og kunnskapsrike ekspedisjonsteam - Hurtigruten tar deg tettere på klodens mest spektakulære og avsidesliggende områder enn noen andre.

  Obs! Disse reisene kan kun bestilles ved å ringe eller sende e-post.

  Vil du vite mer om Explorer-reiser?

 • Hurtigruten, mer enn bare sjøreisen

  Hurtigruten er så mye mer enn selve sjøreisen, som i seg selv er helt spektakulær. Eventyret blir helt til hva du gjør det til selv. Du kan nyte det vakre landskapet som flyter forbi fra en komfortabel lenestol i loungen. Eller du kan bli med på aktive opplevelser som fotturer i fjellet, RIB-turer, hundsledekjøring og havørnsafari for å nevne noen. I 2018 kan vi presentere over 90 forskjellige utflukter – både fra sjøen og fra land, så utfordringen blir heller hva du skal velge.

  I tillegg skjer det masse på skipene. Under kan du lese mer om hva du kan oppleve om bord, med fantastisk mat, ekspedisjonsteam, og et eget program for barn - Young Explorers.

 • Norway's Coastal Kitchen - En reise i verdens beste matfat

  En reise langs norskekysten er ikke bare en reise gjennom fantastisk natur. Du legger også ut på en kulinarisk reise – og det på den mest miljøvennlige måten.

  Satsingen på lokalmat gjennomsyrer hele flåten vår. Vi samarbeider med lokale leverandører langs hele kysten slik at du skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig.

   

  Les mer om Norway's Coastal Kitchen og restaurantene om bord.

 • La barna være Young Explorers!

  På tre av skipene våre langs norskekysten tilbyr vi nå et Young Explorer-program for nysgjerrige og aktive eventyrere mellom 7. 

  På disse reisene vil barna holde seg aktiv og nysgjerrig, få en dypere forståelse av naturen, klimaet og kulturen og bli introdusert for temaer relatert til dyreliv, lokalmat, historie og berømte oppdagere. 

  En dedikert vert vil planlegge og organisere daglige aktiviteter for de unge oppdagelsesreisende om bord, og de snakker både norsk, engelsk og tysk. 

  Les mer og se når programmet er tilgjengelig på skipene.

 • Ekspedisjonsteam om bord

  En reise langs kysten med et ekspedisjonsteam vil gi deg en ekstra dimensjon.

  Der får du et skreddersydd program med forelesninger, presentasjoner og aktiviteter, både inne i skipet og ute på dekk. I tillegg er det flere utflukter og turer underveis.

  Medlemmene i ekspedisjonsteamet vårt er eksperter innen forskjellige felter.  Hvem du møter om bord varierer med årstid og tema. På den måten har vi alltid de rette ekspertene om bord, slik at du som gjest får en best mulig opplevelse.

  Les mer om ekspedisjonsteamet her.

 • Kontakt oss!

  Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål angående din bestilling. Du kan ringe Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09, så hjelper vi deg med å sette opp reisen som passer for deg.

  Du kan også sende en mail til [email protected]

  Vilkår og betingelser for bestilling og reiser med Hurtigruten.

  Vi gleder oss til å se deg om bord!

   

  .