En mann som står ved siden av en elv

LOfavør

Det har blitt kalt verdens vakreste sjøreise, og en reise med Hurtigruten sies å være en opplevelse for livet. Som medlem i LO Favør får du fra rabatter for deg og din familie på reiser langs Norskekysten og på Hurtigrutens ekspedisjonsreiser.

10% på Den Originale Kystreisen

Hurtiruten er den originale kystreise mellom Bergen og Kirkenes. På denne strekningen besøker vi 34 havner og det tilbakelegges over 2500 sjømil. Noen av høydepunktene er Geirangerfjorden, Helgelandskysten, Lofoten, Lyngen, Trollfjorden, for å nevne noen. Uansett når på året du reiser med Hurtigruten, er du omgitt av vakker natur på alle kanter. Hver eneste årstid har sin spesielle sjarm. Velg mellom å reise hele rundturen eller kun nord- eller sørgående. Reiser over 5 døgn inkluderer seilas, lugar og alle måltider.
 

10% på havn-til-havn reiser

Du trenger ikke mange dagene for å få med deg spennende opplevelser med Hurtigruten - på en kort reise får du en smak av større byer og mindre lokalsamfunn langs kysten i én reise. Tilbudet gjelder reiser mellom 23 timer og 5 døgn.

5% på ekspedisjonsseilinger

Kom i kontakt med din indre oppdagelsesreisende og gjør deg klar for å oppdage noen av planetens mest avsidesliggende områder som Antarktis, Svalbard, Grønland, Island og Alaska. Hvert seilas er en oppdagelsesreise gjennom krystallblå omgivelser og historiske områder. Dette er reiser som vanlige cruiseskip ikke kan tilby, men hvor du med Hurtigrutens ekspertise og små skip, vil komme tett på naturen, dyrene og menneskene i områdene vi seiler. Vi er stolte av det
arbeidet vi gjør for å bevare de naturlige underverker vi besøker i sin uberørte skjønnhet.
 

Informasjon og bookingvilkår

Dine faste medlemsfordeler:

  • 10 % rabatt på reiser over 23 timer langs norskekysten
  • 5 % rabatt på ekspedisjonsseilinger med Hurtigrutens ekspedisjonsskip
  • Rabatten gjelder for deg og din familie hvis dere bestiller sammen

Bestilling

  • Bestill direkte hos Hurtigruten på telefon 810 03 030 eller via e-post [email protected]
  • LO Favør tilhørighet må oppgis ved bestilling, hvis ikke bortfaller retten til rabatt
  • LO Favør rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter dersom ikke annet er oppgitt