LO favor 2.jpg
Bilde: Agurtxane Concellon / Hurtigruten Bilde

LOfavør

Som medlem av et LO-forbund får du 10 % rabatt for deg og din familie på verdens vakreste sjøreise langs norskekysten.

Sommerkampanjer!

Bli med på ekspedisjonsreise med Hurtigruten til Svalbard!

Reis til Svalbard med Hurtigruten og opplev nord- og vestkysten ombord på MS Nordstjernen. Om du bestiller før 15. juli får du 15% rabatt i tillegg til din faste medlemsrabatt på ekspedisjonsreiser som er 5%.

Booking periode:             07.06.19 - 15.07.19
Seiling periode:                18.06.2019-10.09.19
Bestilling:                            Per telefon eller epost
Gjelder nye bookinger. Alle må oppgi kode LO COASTAL.

MS Nordstjernen til Svalbard
Denne reisen med det klassiske skipet MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring en natt (tirsdag-torsdag) eller to netter (mandag til lørdag) på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard. Utforsk det fantastiske arktiske landskapet med isbreer, fjorder og dyreliv. Er vi skikkelig heldige, kan det til og med hende vi ser isbjørn.

Les mer om seilingene: mandag til lørdag eller tirsdag til torsdag

 

Dine faste medlemsfordeler:

 • 10 % rabatt for deg og din familie når dere bestiller sammen. Rabatten gis på beste tilgjengelige pris på Hurtigrutens reiser langs norskekysten.
 • 5 % rabatt for familien på Hurtigrutens Explorer-reiser (ring eller send mail for å bestille)

 • For å ta utbytte av rabatten på reiser over 5 døgn og ekspedisjonsreiser må du bestille via telefon +47 71 49 38 09 eller email [email protected]. Husk å opplys rabattkoden LOCOASTAL.
 • Bestilling av korte reiser (opptil 5 døgn) kan gjøres på hurtigruten.no i bookingprosessen over, men husk å opplys kampanjekoden LOCOASTAL. 

Viktig! Dersom det er mer enn 60 dager til avreise har du 20 dager på deg til å bekrefte bestillingen. NB: Gjelder på reiser langs Norskekysten over 5 døgn. Rabattene kan kombineres med Ambassadør-rabatt, men ikke med andre tilbud og gjelder ikke fly, utflukter, hotellovernattinger, transport mm. 

Har du spørsmål?

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål angående din bestilling. Du kan ringe Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09, så hjelper vi deg med å sette opp reisen som passer for deg. Du kan også sende en mail til [email protected]

En introduksjon til Hurtigrutens reiser:

 • Lofoten_360x520.jpg

  Norskekysten: Reiser over 5 døgn

  Reiser over 5 døgn inkluderer seilas, lugar og alle måltider. 

  På turene mellom Bergen og Kirkenes opplever du hele den spektakulære norskekysten. Uansett når på året du reiser med Hurtigruten, er du omgitt av vakker natur på alle kanter. Hver eneste årstid har sin spesielle sjarm.

   

  Bli bedre kjent med våre klassiske reiser langs norskekysten:

 • Geiranger_360x520.jpg

  Norskekysten: Kortere reiser

  Dette er reiser langs norskekysten mellom 23 timer og 5 døgn. Reisen inkluderer frokost.

  Du trenger ikke mange dagene for å få med deg spennende opplevelser med Hurtigruten - på en kort reise får du en smak av større byer og mindre lokalsamfunn langs kysten i én reise.

   

  Kanskje du ønsker å dra på en av våre vakreste strekinger?

 • explorer_360x520.jpg

  Explorer-reiser

  Dette er reiser med ett av Hurtigrutens explorerskip til destinasjoner i hele verden, som for eksempel Svalbard, Grønland, Sør Amerika, Canada og Antarktis

  Ekspedisjonsskip i verdensklasse, erfarne kapteiner og kunnskapsrike ekspedisjonsteam - Hurtigruten tar deg tettere på klodens mest spektakulære og avsidesliggende områder enn noen andre.

  Obs! Disse reisene kan kun bestilles ved å ringe eller sende e-post.

  Vil du vite mer om Explorer-reiser?

 • Hurtigruten, mer enn bare sjøreisen

  Hurtigruten er så mye mer enn selve sjøreisen, som i seg selv er helt spektakulær. Eventyret blir helt til hva du gjør det til selv. Du kan nyte det vakre landskapet som flyter forbi fra en komfortabel lenestol i loungen. Eller du kan bli med på aktive opplevelser som fotturer i fjellet, RIB-turer, hundsledekjøring og havørnsafari for å nevne noen. I 2018 kan vi presentere over 90 forskjellige utflukter – både fra sjøen og fra land, så utfordringen blir heller hva du skal velge.

  I tillegg skjer det masse på skipene. Under kan du lese mer om hva du kan oppleve om bord, med fantastisk mat, ekspedisjonsteam, og et eget program for barn - Young Explorers.

 • Detalj-dessert-HGR-118799- Foto_Agurtxane_Concellon.jpg
  Bilde: Agurtxan Concellon Bilde

  Norway's Coastal Kitchen - En reise i verdens beste matfat

  En reise langs norskekysten er ikke bare en reise gjennom fantastisk natur. Du legger også ut på en kulinarisk reise – og det på den mest miljøvennlige måten.

  Satsingen på lokalmat gjennomsyrer hele flåten vår. Vi samarbeider med lokale leverandører langs hele kysten slik at du skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig.

   

  Les mer om Norway's Coastal Kitchen og restaurantene om bord.

 • Young-Explorer--HGR-55495- Foto_Ørjan_Bertelsen.jpg
  Bilde: Ørjan Bertelsen Bilde

  La barna være Young Explorers!

  På tre av skipene våre langs norskekysten tilbyr vi nå et Young Explorer-program for nysgjerrige og aktive eventyrere mellom 7. 

  På disse reisene vil barna holde seg aktiv og nysgjerrig, få en dypere forståelse av naturen, klimaet og kulturen og bli introdusert for temaer relatert til dyreliv, lokalmat, historie og berømte oppdagere. 

  En dedikert vert vil planlegge og organisere daglige aktiviteter for de unge oppdagelsesreisende om bord, og de snakker både norsk, engelsk og tysk. 

  Les mer og se når programmet er tilgjengelig på skipene.

 • Fottur-Trondheimsfjorden-Norge-HGR-133120- Foto_Ørjan_Bertelsen.jpg
  Bilde: Ørjan Bertelsen Bilde

  Ekspedisjonsteam om bord

  En reise langs kysten med et ekspedisjonsteam vil gi deg en ekstra dimensjon.

  Der får du et skreddersydd program med forelesninger, presentasjoner og aktiviteter, både inne i skipet og ute på dekk. I tillegg er det flere utflukter og turer underveis.

  Medlemmene i ekspedisjonsteamet vårt er eksperter innen forskjellige felter.  Hvem du møter om bord varierer med årstid og tema. På den måten har vi alltid de rette ekspertene om bord, slik at du som gjest får en best mulig opplevelse.

  Les mer om ekspedisjonsteamet her.

 • Kontakt oss!

  Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål angående din bestilling. Du kan ringe Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09, så hjelper vi deg med å sette opp reisen som passer for deg.

  Du kan også sende en mail til [email protected]

  Vilkår og betingelser for bestilling og reiser med Hurtigruten.

  Vi gleder oss til å se deg om bord!

   

  .