Cameralla Photo Academy

Cameralla Photo Academy - Vi hjelper deg med å skape magiske bilder!

Ønsker du å ta magiske bilder både før, under og etter reisen med Hurtigruten? Som medlem i 1893 Ambassador hjelper vi deg med å ta vare på ferieminnene.

Cameralla Photo Academy tilbyr interaktive fotokurs på nett. Gjennom Hurtigruten får du tilgang til gratis fotokurs og webinarer, samt rabatt på alle online fotokurs i Cameralla Photo Academy.

*Cameralla-tilbudet vårt avsluttes snart
Fordelene i Cameralla-fotoakademiet vil ikke lenger være tilgjengelige fra 28. februar 2023 for medlemmer på både nivå 1 og nivå 2. Hvis du allerede har kjøpt et kurs, kan du fremdeles dra nytte av dette så lenge pakken er gyldig. 

Dine fordeler hos Cameralla Photo Academy

Nivå 1

Nivå 2

15% rabatt i Cameralla Photo Academy

Få 15% rabatt på alle online fotokurs. Her får du hjelp av fotografer og tilgang til en engasjerende fotodelingsplattform. Tar du ikke bedre bilder innenfor de første 14 dagene så får du pengene tilbake med en gang. Ingen bindingstid.

Nivå 1

Nivå 2

Gratis fotokurs og Tips & Tricks

Få tilgang til mini-kurset "5 steg til magiske bilder med Hurtigruten", samt "5 praktiske Tips & Tricks til bedre bilder".

Nivå 1

Nivå 2

Gratis webinar

Tilgang til diverse gratis webinarer om fotografi.

Om Cameralla Photo Academy

Cameralla Photo Academy er Norges største leverandør av interaktive fotokurs på nett. Kursene er på norsk og er lagt til rette på en folkelig, inspirerende og lærerik måte.

Vi har kurs uansett om du foretrekker å ta bilder med din mobil eller et systemkamera og uansett om du er nybegynner eller en erfaren fotograf.

Den samlede kurspakken er på mer enn 40timer og vi er tilgjengelig som video slik at du kan lære akkurat når og hvor du vil. Og er det noe du lurer på, så får du alltid hjelp av en fotograf. 

Du får du også tilgang til en engasjerende fotodelingsplattform hvor du kan dele dine bilder og få tilbakemeldinger fra andre medlemmer og fotografer. Alt sammen for at du enkelt skal lære å skape magiske bilder og forsterke dine minner!

Hjertelig velkommen til Cameralla Photo Academy, i samarbeid med Hurtigruten!