Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard er lokale eksperter med over 30 års erfaring i Longyearbyen. Vi ser frem til å hjelpe deg å planlegge ditt neste arktiske eventyr.

Fra vår fantastiske nordlyssesong under polarnatten, til over fire måneder med midnattssol, og alt imellom, tilbyr vi utmerkede overnattingssteder, et omfattende turprogram med kunnskapsrike lokale guider, en rekke innbydende spisesteder og tax-free shopping i vår utstyrsbutikk, Longyear78.

Velkommen til Svalbard!

Slik benytter du deg av dine fordeler hos Hurtigruten Svalbard

Rabatt på utvalgte butikk og spisesteder:

  1. Ta bilde eller skjermbilde av e-posten fra Hurtigruten som bekrefter at du er medlem av 1893 Ambassador, og ha det lett tilgjengelig når du legger inn en bestilling eller handler i butikken.
  2. Vis eposten til din servitør eller butikkmedarbeider når du handler i butikken eller hos spisestedene våre, for å sikre at du får riktig rabatt.
  3. Nyt ditt måltid eller dine nye varer!

Vær oppmerksom på at rabatter ikke gjelder på drikkevarer, rabatterte varer, optikk, våpen eller elektronikk.

Rabatt på bestillinger hos Hurtigruten Svalbard:

  1. Ta bilde eller skjermbilde av e-posten fra Hurtigruten som bekrefter at du er medlem av 1893 Ambassador, og ha det lett tilgjengelig når du legger inn en bestilling.
  2. Kontakt oss på [email protected] for å lage din bestilling, og send skjermbildet av medlemskap som vedlegg.
  3. Våre erfarne lokale salgskonsulenter vil hjelpe deg å planlegge ditt arktisk eventyr.

Vær oppmerksom på at rabatten gjelder kun på produkter fra Hurtigruten Svalbard og Green Dog Svalbard, og gjelder dermed ikke på turer vi selger for andre operatører.

Dine fordeler hos Hurtigruten Svalbard

Nivå 1

10% rabatt i vår butikk «Longyear78» i Longyearbyen

I Longyear78 finner du alt du trenger for å bevege deg ut i Svalbards ville natur. Rabatten gjelder ikke for våpen, elektronikk, briller og rabatterte varer.

Nivå 1

10% rabatt på utvalgte restauranter i Longyearbyen

Rabatten gjelder på mat i vår restaurant Nansen og hos Coal Miners’ Bar & Grill i Longyearbyen. Vel bekomme!

Nivå 2

15% rabatt i vår butikk «Longyear78» i Longyearbyen

I Longyear78 finner du alt du trenger for å bevege deg ut i Svalbards ville natur. Rabatten gjelder ikke for våpen, elektronikk, briller og rabatterte varer.

Nivå 2

15% rabatt på utvalgte restauranter i Longyearbyen

Rabatten gjelder på mat i vår restaurant Nansen og hos Coal Miners’ Bar & Grill i Longyearbyen. Vel bekomme!

Nivå 2

5% rabatt på Hurtigruten Svalbard sine hoteller og aktiviteter

Opplev fantastiske Svalbard hele året! Rabatten gjelder for hotellovernattinger inkludert frokost og aktiviteter. Rabatten gjelder ved direkte bookinger på telefon og mail.

Om Hurtigruten Svalbard

Autentiske opplevelser i Arktis – året rundt!

Svalbard er eksotisk, innbydende og spennende, og har unike opplevelser for besøkende uansett årstid. Denne arktiske øygruppen er også hjem til Hurtigruten Svalbard, som har over 30 års erfaring i regionen. Vi tilbyr opplevelser hele året, fra enkle turer for alle til krevende ekspedisjoner for de mest eventyrlystne, med kunnskapsrike lokale guider. I tillegg tilbyr vi en rekke forskjellige overnattingssteder inkludert verdens nordligste hotell, Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, og vårt boutique hotell, Funken Lodge.

Vi er også ledende innen bærekraftig turisme i Arktis – og innført turer med helelektriske snøscooter i 2019, da vi var den eneste operatør i Skandinavia med dette produktet. I tillegg gleder vi oss til leveransen av MS Bard, vår spesialdesignede hybridelektriske katamaran, i sommer 2021.

Vårt erfarne team bor her i Longyearbyen, og er lokale eksperter som kan hjelpe deg å finne det perfekte programmet for deg her i polarområdet. Fra den nordligste nordlyssesong under polarnatten til over fire måneder med midnattssol, ser vi frem til å vise deg hjemmet vårt!

Velkommen til ditt arktisk eventyr!