Strawberry Hotels

Som ambassadør får du 15 % medlemsrabatt hos Strawberry Hotels i Norden og Baltikum.

Nordic Choice Hotels vet at alle gjester har ulike behov og ønsker for sitt opphold. Derfor gir de Hurtigrutens ambassadør-medlemmer valget mellom fire ulike kjeder; Quality Hotel, Comfort Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection Hotel.

Hotellene finnes på over 100 destinasjoner.

Rabatten gjelder alle helger (fredag til mandag) og alle dager i ordinære skoleferier (jul-, vinter- og sommerferie).

Dine fordeler hos Strawberry Hotels

Nivå 1

Nivå 2

15 % på alle Strawberry Hotels i Norden og Baltikum

Sov godt mens du reiser! Nyt en helg eller ferie på den beste og mest innovative hotellkjeden i de nordiske landene. Nyt en økologisk frokost, drikk rykende varm Fairtrade-kaffee og drøm gode drømmer om nye eventyr. Gjelder kun for bestillinger gjort direkte med Strawberry Hotels.

Bli ambassadør

Om Strawberry Hotels

Strawberry Hotels er et av Nordens største og mest innovative hotellkonsern med over 200 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen. De var Norges første økosertifiserte hotellkjede og er en betydelig innkjøper av økologiske produkter innen storhusholdning. 

Under Grand Travel Awards 2020 ble de kåret til årets hotellkjede i Norge for 10. gang på rad og årets hotellkjede i Norden for 4. gang. Amerikalinjen ble kåret til årets nykommer, og Nord-Europas beste hotell av Condé Nast Traveler. 

Selskapet har vært en ledestjerne innen hotellindustrien og brenner for kunst og design, bærekraft og etisk handel. For hver natt du overnatter gir de en donasjon til UNICEF. Her både spiser og sover du garantert godt!