Wanderlust

Wanderlust – Storbritannias ledende reisemagasin

Medlemmene får enorme, eksklusive besparelser på to årsabonnementer på Wanderlust. Reisemagasinet har vunnet en rekke priser, og er Storbritannias ledende magasin for eventyrlystne og reiseglade.

Om Wanderlust

Wanderlust, som har vunnet flere priser, har vært på spesielle reiser siden 1993 og er det ledende magasinet for eventyrlystne og reiseglade. Reisemagasinet tar deg med til de mest utrolige reisemålene utenfor allfarvei, via autentiske reiseartikler og fantastiske bilder.

I tre tiår har Wanderlust vært ledene innen reiseartikler, og inspirert leserne til å dra til flere av stedene der færre drar, slik at leserne kan oppdage en verden utenfor de kjente turiststedene, eller bli godt kjent med steder der svært få drar.

Hver utgave leveres på døren eller innboksen din to ganger i måneden, og hver dobbeltutgave gir deg over 200 sider med utrolige historier fra hele verden, med ekspertråd, praktisk reiseplanlegging og mer.

Slik løser du inn

For å få disse eksklusive tilbudene må du bruk kodene nedenfor og legge dem inn i kampanjekodeboksen når du legger inn bestillingen.

  • For fysisk abonnement, bruk koden: HRTGRTN1
  • For digitalt abonnement, bruk koden: HRTGRTN2

Dine fordeler hos Wanderlust:

Vi har inngått et samarbeid med Wanderlust for å tilby deg to eksklusive kampanjer for 1893 Ambassador-medlemmer på nivå 1 og 2:

Nivå 1

Nivå 2

Spar 66 % på et Wanderlust-abonnement på trykk

66 % rabatt på Wanderlust Club-årsabonnement Få det aller beste ved å bli medlem av Wanderlust Club, der du får den trykte utgaven av magasinet, digital tilgang, nettarkiver med tidligere utgaver, en årlig gave og flere fordeler Skriv inn HRTGRTN1 i kampanjekodeboksen når du legger inn bestillingen.

Nivå 1

Nivå 2

Spar 80 % på et digitalt Wanderlust-abonnement

Spar 80 % på et digitalt Wanderlust-abonnement Få digitale utgaver av Wanderlust som du kan lese hvor som helst, når som helst, samt tilgang til de digitale arkivene med over 100 tidligere utgaver Skriv inn HRTGRTN2 i kampanjekodeboksen når du legger inn bestillingen.

Vilkår og betingelser

Se vilkårene her