Waterhaul

Waterhaul

Forvandler plast fra kysten vår til målrettede produkter som inspirerer til handling.

Om Waterhaul

Waterhauls kjerneoppgave er å fjerne spøkelsesutstyr fra havet, og gjenbruke det til funksjonelle produkter av høy kvalitet. Den første egne stilen de skapte var Fitzroy-solbrillene fra 2019. Laget ved bruk av 100 % resirkulert fiskeutstyr samlet inn fra kysten ved Cornwall. Disse innfatningene går hånd i hånd med førsteklasses mineralglasslinser. Waterhaul har også fokus på å lage produkter for å inspirere enkeltpersoner til å ha en positiv innvirkning på miljøet, som inkluderer verdens første søppelplukkingsutstyr og verktøykniver som er laget av 100 % resirkulert fiskeutstyr.

Hurtigruten Foundation-støtte

Waterhaul har samarbeidet med oss ​​for å lage et unikt utvalg av Hurtigruten x Waterhaul-solbriller, som er eksklusivt tilgjengelige om bord på ekspedisjonscruiset. Ved kjøp av disse solbrillene, gis det en donasjon til Hurtigruten Foundation. Vær oppmerksom på at 1893 Ambassador-rabatten ikke gjelder ved kjøp av disse solbrillene.

Slik løser du inn:

For å få dette eksklusive tilbudet, kan du skrive inn de unike kodene nedenfor når du skal betale. Gå til Waterhaul-nettstedet her.

  • Nivå 1 – 10 % rabatt. Bruk koden: Hurtigruten10
  • Nivå 2 – 20 % rabatt. Bruk koden: Hurtigruten20

Fordeler du får hos Waterhaul:

Vi har inngått et samarbeid med Waterhaul for å tilby deg en eksklusiv kampanje for 1893 Ambassador-medlemmer på nivå 1 og 2:

Nivå 1

Spar 10 % på alle Waterhaul-produkter

Spar 10 % på alle Waterhaul-produkter. Bruk koden Hurtigruten10 i rabattkodeboksen på informasjonssiden når du skal betale.

Nivå 2

Spar 20 % på alle Waterhaul-produkter

Spar 20 % på alle Waterhaul-produkter. Bruk koden Hurtigruten20 i rabattkodeboksen på informasjonssiden når du skal betale.

Vilkår og betingelser

  • Dette tilbudet gjelder bare for medlemmer av 1893 Ambassador-programmet