Tryggere sammen

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi har innført strenge tiltak på alle skipene våre for å redusere spredningen av covid-19. Vi vil kontinuerlig oppdatere tiltakene og følge myndighetenes siste retningslinjer. Du må samtykke i å følge tiltakene som gjelder når du skal reise.

Book with confidence

Bestill trygt

Vi forstår at det kan føles risikabelt å bestille en seilas i en tid med reiserestriksjoner og usikkerhet. For å gjøre det mindre risikabelt for deg, har vi nå nye retningslinjer for ombestilling av alle våre cruise i 2021.

«Bestill trygt»-retningslinjene inkluderer:

  • Gratis ombestilling
  • 100 % refusjon
Les våre vilkår og bestill her Les våre vilkår og bestill her
Book with confidence

Det er trygt å reise med oss

Vi er stolte av å meddele at professor i medisinsk mikrobiologi, Ørjan Olsvik, er ansatt hos oss. Han skal bidra til å sikre at vi opererer på tryggest mulig måte. Olsvik har mer enn ti års internasjonal erfaring med infeksjonskontroll.

Vi vil sørge for at alle nødvendige sikkerhetstiltak er på plass. Tiltakene blir kontinuerlig justert i takt med at situasjonen endrer seg. Du kan føle deg trygg på at vi jobber for å sikre en trygg og behagelig reise, slik at du kan slappe av og nyte turen. Velkommen om bord!

Hva vi gjør

Fysisk avstand Vi seiler med redusert passasjerkapasitet, og har endret hvordan vi opererer restaurantene, landingene og fasilitetene våre for å gi deg mer plass.

Munnbind Hele besetningen bruker munnbind og følger de strengeste regler for håndhygiene.

Testing Hele besetningen må gjennom jevnlige temperatursjekker, og må fylle ut et covid-19-egenerklæringsskjema før de får gå om bord.

Rengjøring I tillegg til grundig daglig rengjøring, blir alle lugarer fullstendig desinfisert etter utsjekking. Når et seilas avsluttes blir hele skipet grundig rengjort. Alle fellesarealer rengjøres og desinfiseres flere ganger hver dag. Vi benytter sertifiserte rengjøringsprodukter som er påvist å eliminere COVID-19.

Vi vil til enhver tid følge sikkerhetstiltak fra lokale myndigheter.

Hva du gjør

Egenerklæringsskjema Du må bekrefte at du ikke har noen symptomer på covid-19 før du kan gå ombord. Returnér skjemaet du mottar på e-post eller fyll det ut manuelt når du ankommer.

Feberskanning og krav om testing Vi gjennomfører kontaktløs temperaturskanning ved ombordstigning og utenfor restaurantene våre. Du må godta å bli testet for covid-19 hvis skanningen viser høy temperatur.

Munnbind, fysisk avstand og hånddesinfisering Du må bruke munnbind under ombordstigning og ilandstigning, i alle fellesområder samt alle andre steder der det ikke er mulig å opprettholde fysisk avstand, også på besøk i land og utflukter.

Vi ber deg om å holde anbefalt avstand fra dine medreisende, og desinfisere hendene dine ofte.

Strenge helseprosedyrer

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi har introdusert flere nye tiltak på skipene våre, utformet for å holde deg trygg fra covid-19. Vi vil til enhver tid oppdatere våre tiltak og følge retningslinjene fra myndighetene. Du må godta å følge gjeldende reiserestriksjoner.

Strenge helseprosedyrer

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi har introdusert flere nye tiltak på skipene våre, utformet for å holde deg trygg fra covid-19. Vi vil til enhver tid oppdatere våre tiltak og følge retningslinjene fra myndighetene. Du må godta å følge gjeldende reiserestriksjoner.

Regler for innreise til Norge

Før ombordstigning

Rengjøring

Testing av mannskap og praksis

Se alle våre sikkerhetstiltak

Utforsk destinasjonene våre

Se tilbudene våre