Ombestill et kansellert cruise

Vi tilbyr en fleksibel og gratis ombestillingspolicy for gjester som berøres av kansellerte seilinger langs norskekysten. Fyll ut skjemaet for å benytte dette tilbudet.

Når du sender inn skjemaet bekrefter du at du ikke ønsker å reise på bestilt cruise eller sjøreise, og derfor frigir vi lugaren din (hvis du har bestilt lugar).

Ombestillingspolicy for kansellerte cruise

  • Vi tilbyr gratis ombestilling for alle gjester med bestilling på et kansellert cruise til et fremtidig cruise med Hurtigruten Expeditions eller Hurtigruten langs norskekysten med avreise frem til 31. mars 2023. Se alle kansellerte sjøreiser langs norskekysten her

  • En endret bestilling vil bli kreditert med en cruisevoucher for et fremtidig cruise med beløp i henhold til informasjonen i kanselleringsbrevet vi har sendt deg.

  • Booking av ny reise må gjøres innen 31.12.22.

  • Voucheren kan kombineres med alle tilbud på reiser langs norskekysten som er gyldige på ombestillingstidspunktet.

  • Merk: Du trenger ikke å ha bestemt deg for hvilken sjøreise langs norskekysten du vil ombestille til når du sender oss dette skjemaet.

  • Dette tilbudet gjelder kun på bestillinger som har blitt kansellert av oss. Beslutningen om å kansellere en seiling trer i kraft når det offisielle kanselleringsbrevet blir sendt fra Hurtigruten til deg eller reisebyrået ditt. Dette tilbudet gjelder ikke for gjester som allerede har godtatt det tidligere tilbudet vårt om å ombestille på en annen seiling før dette tidspunktet.

Mer informasjon

Hvis du ønsker å be om refusjon eller andre løsninger i stedet for å bruke vårt ombookingstilbud, kan du sende oss en forespørsel ved å fylle inn dette skjemaet.