Ombestill et kansellert cruise

Vi tilbyr en fleksibel og gratis ombestillingspolicy for gjester som berøres av kansellerte seilinger langs norskekysten. Fyll ut skjemaet for å benytte dette tilbudet.

Når du sender inn skjemaet bekrefter du at du ikke ønsker å reise på bestilt cruise eller sjøreise, og derfor frigir vi lugaren din (hvis du har bestilt lugar).

Ombestillingspolicy for kansellerte cruise

  • Vi tilbyr gratis ombestilling for alle gjester med bestilling på et kansellert cruise til et fremtidig cruise med Hurtigruten Expeditions eller Hurtigruten langs norskekysten med avreise frem til 31. mars 2023.

  • En endret bestilling vil bli kreditert med en cruisevoucher for et fremtidig cruise med beløp i henhold til informasjonen i kanselleringsbrevet vi har sendt deg.

  • Booking av ny reise må gjøres innen 31.12.22.

  • Voucheren kan kombineres med alle tilbud på reiser langs norskekysten som er gyldige på ombestillingstidspunktet.

  • Merk: Du trenger ikke å ha bestemt deg for hvilken sjøreise langs norskekysten du vil ombestille til når du sender oss dette skjemaet.

  • Dette tilbudet gjelder kun på bestillinger som har blitt kansellert av oss. Beslutningen om å kansellere en seiling trer i kraft når det offisielle kanselleringsbrevet blir sendt fra Hurtigruten til deg eller reisebyrået ditt. Dette tilbudet gjelder ikke for gjester som allerede har godtatt det tidligere tilbudet vårt om å ombestille på en annen seiling før dette tidspunktet.

Mer informasjon

Hvis du ønsker å be om refusjon eller andre løsninger i stedet for å bruke vårt ombookingstilbud, kan du sende oss en forespørsel ved å fylle inn dette skjemaet.