Gyldig til 30.06.2022

Bestill trygt

Den populære Bestill Trygt-garantien vår er tilbake, slik at du kan planlegge neste ferie langs norskekysten med lave skuldre.

Du får fordelene med Bestill Trygt på nye bestillinger foretatt i perioden 16. februar til 30. juni 2022, for reiser med avgang til og med 31. desember 2022.

 • Gratis ombooking
  Endre datoene på reisen din kostnadsfritt for å seile senere i 2022 eller 2023. Dette kan gjøres uansett årsak, uavhengig av covid-19.
 • Ombooking på grunn av covid-19
  Hvis covid-19 påvirker reisen din, kan du ombooke uten kostnad eller kansellere reisen og motta en cruisekreditt som kan brukes på en senere reise.
Inn i Trollfjord ombord MS Richard With
Bilde: Agurtxane Concellon

Gratis ombooking

Du kan endre datoene dine gratis opptil 31 dager før avreisedatoen din for å reise senere i 2022 eller 2023. Dette kan gjøres uansett årsak, uavhengig av covid-19.

Og selv om du ikke har valgt ut de nye reisedatoene ennå, kan du fortsatt kansellere reisen din og motta cruise-kreditt for en senere reise med oss i 2022 eller 2023.

 • Gjelder for nye bestillinger gjort før 30. juni 2022, for alle 12, 7 og 6 dagers klassiske reiser, kortere seilinger og havn-til-havn reiser på eller før 31. desember 2022.

 • Ombook til en av våre kystreiser med avreise på eller før 31. mars 2023
Inn i Trollfjord ombord MS Richard With
Bilde: Agurtxane Concellon
Trana, Norge
Bilde: Kristian Dale

Ombooking på grunn av covid-19

Hva om covid-19 forhindrer deg fra å bli med på reisen din? Vi har ordnet det for deg, med null gebyr på ombooking fra 31 dager til 24 timer før avreise.

Husk at hvis du ikke er sikker på nøyaktig når du vil ombooke, kan du også kansellere bestillingen din og motta cruise-kreditt for en senere reise med oss i 2022 eller 2023.

 • Gyldige covid-19 faktorer som påvirker cruiset ditt, er at man tester positivt for covid-19, har et karantenekrav for innreise til Norge, eller et reiseforbud inn til Norge fra landet du reiser fra.
 • Gjelder for nye bestillinger gjort før 30. juni 2022, for alle 12, 7 og 6 dagers klassiske reiser, korte seilinger og havn-til-havn reiser på eller før 31. desember 2022.
 • Ombook og bruk cruise-kreditt på en av våre norske kystreiser med avreise på eller før 31. mars 2023.
Trana, Norge
Bilde: Kristian Dale
MS Nordlys seiler inn i solnedgangen nærme Brønnøysund.
MS Nordlys seiler inn i solnedgangen nærme Brønnøysund.
Bilde: Gunnar E Nilsen - Guest image

Når vi kansellerer

Som alltid, og i henhold til våre Generelle vilkår og betingelser, dersom det er vi som tar den vanskelige avgjørelsen å kansellere reisen din grunnet uforutsette omstendigheter, garanterer vi refusjon.

Du har også muligheten for gratis ombooking eller å motta cruise-kreditt til en valgfri fremtidig reise.

MS Nordlys seiler inn i solnedgangen nærme Brønnøysund.
MS Nordlys seiler inn i solnedgangen nærme Brønnøysund.
Bilde: Gunnar E Nilsen - Guest image

Mer om vilkår og betingelser

Les de detaljerte Betingelsene for Bestill Trygt-tilbudet her

Bestill Trygt-betingelsene kan ikke brukes til å kreve refusjon. 

Hvis du ombooker under BT-betingelsene, vil dine originale tidsfrister for kansellering og gebyrer i henhold til de generelle vilkårene og betingelsene fortsatt gjelde. Alle kampanjer eller tilbud tilgjengelige eller som kan brukes med den originale bestillingen, skal ikke gjelde for den påfølgende bestillingen gjort med BT-betingelsene. 

Du kan også støtte deg på de Generelle vilkårene og betingelsene. De generelle vilkårene og betingelsene og EUs pakkereisedirektiv inkluderer også en rett til å ombooke eller kansellere reisen underlagt visse betingelser. Du kan for eksempel kansellere en reise før den starter, uten å betale et kanselleringsgebyr, hvis uunngåelige og ekstraordinære omstendigheter oppstår på reisemålet eller i dets umiddelbare nærområde som vesentlig ville påvirke utførelsen av reisepakken.

Finn din reise