Gyldig til 31.12.2023

Nordlysgaranti

Norskekysten er fantastisk vakker, og den blir nesten magisk under nordlyset om vinteren. Hvis du har et sterkt ønske om å se det fantastiske nordlyset under en reise med oss, har vi et løfte til deg som ingen kan matche:

Seil langs norskekysten med oss i nordlyssesongen mellom 1. oktober og 31. mars på en sjøreise som varer i 11 dager eller mer. Hvis nordlyset ikke viser slik at det kan ses fra skipet under sjøreisen, gir vi deg en 6-dagers sørgående eller 7-dagers nordgående klassisk sjøreise med Hurtigruten langs norskekysten UTEN KOSTNAD*.

* Se vilkårene som gjelder nedenfor

Finn din reise

Vilkår og betingelser for Nordlysløftet

En nordlyshendelse defineres som en observasjon av nordlys fra skipet, som registreres av skipets offiserer og kunngjøres til passasjerer om bord. En nordlyshendelse kan vare i alt fra noen få minutter til flere timer, og skipenes avgjørelse om hvorvidt nordlys faktisk fant sted er endelig.

Vi håper at du får oppleve nordlyset mens du er på den klassiske rundturen, oppdagelsesreisen, Nordkapp-ekspressen eller Hurtigruten Expeditions’ vintercruise i Norge med MS Maud og MS Otto Sverdrup, selv om vi ikke kan holdes ansvarlig hvis du ikke gjør det. Vi lover likevel at i tilfelle det ikke forekommer nordlys som definert ovenfor på disse reisene, inviterer vi deg tilbake til å seile med oss igjen. Det er med forbehold om vilkårene beskrevet under.

Med forbehold om følgende «vilkår og betingelser».

Du kan velge en 7-dagers klassisk nordgående sjøreise eller en 6-dagers klassisk sørgående sjøreise med avgang i påfølgende cruisesesong mellom 1. oktober til 31. mars i en uspesifisert innvendig tosengslugar med helpensjon. (Du kan ha muligheten til å oppgradere til en annen lugar. Dette avhenger av ekstra kostnader og tilgjengelighet.) Cruiset må bestilles innen 28 dager etter returdatoen din. Valg av avreisedato blir gitt, og tilbudet gjelder bare én gang.

«Unntak»: Tilbudet dekker ikke flyreiser, transport, utgifter om bord, utflukter eller bagasjehåndtering. Tilbudet gjelder ikke for ombestillinger eller kansellerte cruise (inkludert cruise hvor mer enn 50 % av seilingen er kansellert). Bestillingene kan ikke overføres eller byttes, og i tillegg har de ingen kontantverdi og det gis ikke refusjon.

Hurtigruten beholder retten til å trekke tilbake eller endre tilbudet til enhver tid. Sjekk gjeldende status på tilbudet før du bestiller.