Gyldig til 31.03.2023

Nordlysgaranti

Norskekysten er fantastisk vakker, og den blir nesten magisk under nordlyset om vinteren. Hvis du har et sterkt ønske om å se det fantastiske nordlyset under en reise med oss, har vi et løfte til deg som ingen kan matche:

Seil langs norskekysten med oss i nordlyssesongen mellom 1. oktober og 31. mars på en sjøreise som varer i 11 dager eller mer. Hvis nordlyset ikke viser slik at det kan ses fra skipet under sjøreisen, gir vi deg en 6-dagers sørgående eller 7-dagers nordgående klassisk sjøreise med Hurtigruten langs norskekysten UTEN KOSTNAD*.

* Se vilkårene som gjelder nedenfor

Finn din reise

Hvorfor vi kan love dette

Når vi seiler langs norskekysten er vi til tider rett under nordlyssonen, et område med konsekvent og forsterket nordlysaktivitet.

Skipene våre er som flytende, mobile observatorier som beveger seg mellom områder med mye skydekke og steder med klar himmel og perfekte forhold for å se nordlyset når det oppstår.

Hvordan vi kan hjelpe deg med å se nordlyset

Alle lugarer og suiter på skipene våre har «Nordlysvarsel» som vil gi deg beskjed når vi ser nordlyset, slik at du kan skynde deg til vinduet eller ut på dekk for å se det.

Besetningen vil kunngjøre nordlyshendelser til lugaren eller suiten din når som helst, dag og natt. Du kan skru disse kunngjøringene på og av som du vil.

Vilkår for Nordlysløftet

Dette tilbudet gjelder for alle nye bestillinger av sjøreiser med varighet på 11 dager eller mer, langs norskekysten om bord den originale kystreisen, Nordkapp-ekspressen og utvalgte Hurtigruten ekspedisjonscruise, med avreise mellom 1. oktober 2022 og 31. mars 2023 og 26. september 2023 og 31. mars 2024.

En nordlyshendelse defineres som en observasjon av nordlys fra skipet, som registreres av skipets offiserer og kunngjøres til passasjerer om bord. En nordlyshendelse kan vare i alt fra noen få minutter til flere timer, og skipenes avgjørelse om hvorvidt nordlys faktisk fant sted er endelig. Vi kunngjør nordlyshendelser om bord på skipet, og du har muligheten til å få disse kunngjøringene direkte til lugaren eller suiten. Vi håper du vil oppleve nordlyset under en sjøreise med oss som varer i 11 dager eller mer, men vi kan ikke ta ansvar hvis du ikke gjør det.

Vi lover at hvis det ikke oppstår en nordlyshendelse som definert over, vil du få en 6- eller 7-dagers klassisk sjøreise langs norskekysten, med avreise mellom 26. september 2024 og 31. mars 2025, i en uspesifisert innvendig to-sengslugar med helpensjon, uten kostnad. Du kan oppgradere til en annen lugarkategori mot en ekstrakostnad ved tilgjengelighet.

Vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake eller endre tilbudet når som helst. Sjekk gjeldende status på tilbudet før du bestiller. Tilbudet må innløses og bestilles innen 28 dager etter returdatoen din. Det vil bli oppgitt flere mulige datoer for avreise.

Tilbudet inkluderer ikke flyreise, transport, utgifter om bord, utflukter eller bagasjehåndtering. Tilbudet gjelder ikke for ombestilte eller avbestilte sjøreiser. Bestillingene kan ikke overføres, ei heller byttes og har ingen kontantverdi.