Nordlysgaranti

Norskekysten er fantastisk vakker, og den blir nesten magisk under nordlyset om vinteren. Vi er så sikre på at du får mulighet til å oppleve nordlyset på 11- eller 12-dagers reisene våre i perioden 1. oktober til 31. mars, at de kommer med en nordlysgaranti: hvis nordlyset ikke viser seg, gir vi deg en ny 6- eller 7-dagers reise*.

Gjør deg klar til å dra på nordlysjakt med Hurtigruten i dag!

Finn din reise

Vilkår og betingelser

* Garantien gjelder alle nye bestillinger på de klassiske rundreisene våre, med avgang mellom 1. oktober og 31. mars og kun dersom det ikke vises nordlys under hele reisen. En nordlyshendelse defineres som en observasjon av nordlys fra skipet, som registreres av skipets offiserer og kunngjøres til passasjerer om bord. Et mellomspill i nordlys varer i noen minutter eller i flere timer, alt ettersom. Merk at skipenes avgjørelse om hvorvidt nordlys faktisk fant sted er endelig. Vi håper at du vil oppleve nordlyset, selv om vi ikke kan holdes ansvarlige hvis du ikke opplever det.

Vi lover at dersom nordlys ikke dukker opp på sjøreisen din, inviterer vi deg tilbake til å seile med oss igjen på en 6- eller 7-dagers reise.

Les mer om 6- og 7-dages reisene våre:

Den klassiske sjøreisen nordgående (7 dage)
Den klassiske sjøreisen sørgående (6 dage)

Med forbehold om følgende:

Du vil kunne velge en 6- eller 7 klassisk sjøreise med avgang mellom 1. oktober og 31. mars i en innvendig lugar med helpensjon. Hurtigruten forbeholder seg retten til å trekke tilbake eller endre tilbudet når som helst. Sjekk gjeldende status på tilbudet før du bestiller. Hvis du ikke opplever nordlyset under reisen din, må du kontakte oss innen 28 dager fra du forlot skipet for å bestille den tilbudte 6- eller 7-dagers sjøreisen. Det vil bli oppgitt flere mulige datoer for avreise. Tilbudet dekker ikke reisekostnader, utgifter om bord, utflukter eller bagasjehåndtering. Tilbudet gjelder ikke ombestilling eller avbestilte reiser. Kan ikke overføres til en annen person. Kan ikke utbetales.