
Vegansk mat om bord
Vi har stor lidenskap når det gjelder å tilby sunn og bærekraftig mat som appellerer til gjestenes smak. Vi har som mål å tilfredsstille alle ganer, og plantebasert mat er ikke noe unntak.
Her for å bli
Vi seiler mot en fremtid som ser flere og flere mennesker velge et plantebasert kosthold. Veganisme er ikke lenger et kostholdsinnfall i ytterkantene, men en global bevegelse som stadig øker i omfang. For mange er det fremtiden for mat; miljøbevist bespisning som reduserer karbonfotavtrykket vårt samtidig som det også gir et løfte om et sunnere kosthold.
Det er mulig at matindustrien, ved å støtte seg mindre på kjøttproduksjon, vil kunne dramatisk redusere sin effekt på miljøet. De siste årene har vi sett utviklingen av plantebaserte veganske alternativer til fisk og kjøtt, og kokkene våre nyter å bruke disse ingrediensene for å levere deg de lekre veganske alternativene du finner på menyen vår.
Fra bunnen av
Mens andre skipsfartsselskaper har noen få veganske retter, har vi skapt en fullstendig ny måte du kan spise grønt på i Norway's Coastal Kitchen.
Når vi utviklet de veganske rettene på menyen vår var vi svært grundige med å sørge for at hver av dem ikke bare så bra ut og smakte godt, men at de også var sunne Vår kulinariske arbeidsgruppe hadde sterkt fokus på å skape næringsrike retter som innlemmer lokalt innhentede norske ingredienser så mye som mulig.
De plantebaserte rettene som ble resultatet er integrert inn i hovedmenyen vår. For hver lunsj og middag om bord i skipet vil du ha tre luksuriøse plantebaserte alternativer å velge fra.
Du kan forvente lekre retter som bønnestuing, nøttestek, rødbete bourguignon, norrøn soppstuing, plantebasert ostekake og vegansk sjokolademousse. Vi har markert veganske retter med et diskret vegansk merke, slik at du enkelt kan finne dem på menyen.