Til hovedinnhold
Hurtigruten Coastal Logo Hurtigruten Coastal Logo
Gå til Hurtigruten Expeditions

Hurtigruten den originale kystreisen

Gå til Hurtigruten Expeditions
Gå til Hurtigruten Group
  • Se alle reiser
  • Havn til havn
  • Tilbud
  • Skipene våre
  • Ruteplan
  • Lokaltransport og frakt
  • Inspirasjon
  • Norway’s Coastal Kitchen
  • Bærekraft
  • Søk

For reisende

  • My Booking
  • Utflukter
  • Før- og etterprogram
  • Reiseinformasjon kystreiser
  • Helse og sikkerhet om bord

Hurtigruten den originale kystreisen

Gå til Hurtigruten Expeditions
Gå til Hurtigruten Group
Endre
En fiskebåt med to fiskere i Nord-Norge

Partnerne våre innen råvarer

Vi er stolte over å servere nydelig mat til gjestene på skipene våre, og benytter oss av førsteklasses produkter fra lokale leverandører langs hele norskekysten.

Gjennom matkonseptet vårt, Norway's Coastal Kitchen handler vi hos over 50 gårder, fiskebedrifter, bakerier, slaktere, ysterier, destillerier og iskreminnovatører. Se frem til å smake på produktene selv i løpet av reisen med oss, og nyt de mange smakene av norskekysten i hver bit og hver slurk.

Leverandørkart.png

Her er noen av de over 50 norske leverandørene vi samarbeider med:

  • 1. 7 Fjell bryggeri

    Eierne av dette bryggeriet i Bergen tar stolthet i å lage godt håndverksøl.

  • 2. Aalan gård ysteri

    Tove og Knut Åland forsyner oss med fersk fetaost og prisbelønt geitost.

  • 3. Andvik Hønseri

    Hønene til Mikal Nordheim produserer flere millioner egg hvert år.

  • 4. Anikonic konsulentselskap med egen vinproduksjon

    Anika Perisic lager en deilig rosévin med lokale råvarer.

  • 5. Arctic Mustard

    Fødestedet til Mimi sennepssaus, basert på mormors gamle oppskrift fra 1950-tallet.

  • 6. Arktis iskrem

    Autentisk gelato av ypperste kvalitet, laget med ekte ingredienser og tradisjonelle italienske teknikker.

  • 7. Aurora Spirit Distillery

    Verdens nordligste brennevinsdestilleri bruker vann fra gamle arktiske isbreer.

  • 8. Bådin bryggeri

    Dette bryggeriet ble grunnlagt av seks venner, og setter Bodø på kartet for godt håndverksøl.

  • 9. Dybvik bacalao

    Denne familievirksomheten har laget klippfisk (tørket, saltet torsk) av utsøkt kvalitet i 90 år.

  • 10. Flowfood

    Produsent av unik plantebasert mat og kjøtterstatninger som bruker nordiske bønner og erter.

  • 11. Gangstad Gårdsysteri

    Deilig, prisbelønt ost og iskrem fra Trøndelag.

  • 12. Grøndalen gård ysteri

    Ferskosten Nýr lages av melk fra glade kuer på denne familiedrevne økogården fra 1600-tallet.

  • 13. Halvors Tradisjonsfisk

    Førsteklasses, ferskfanget fisk fra fiskeflåten i Nord-Norge.

  • 14. Hardangergutane juice og sider

    Lokale epler av høy kvalitet er nøkkelingrediensen i denne familiedrevne juice- og siderfabrikken.

  • 15. Inderøy Brenneri

    Opphavsstedet til Den Gyldne Aquavit som er laget utelukkende av norske ingredienser og lokal flora.

  • 16. Kinn Bryggeri

    Kinn fokuserer på tradisjonelle metoder med mottoet «Vi gjer det på gamlemåten»

  • 17. Kyvik Sild

    Dette familiedrevne selskapet har med stolthet levert sild i fire generasjoner siden 1866.

  • 18. Lofoten Seaweed

    Grunnlagt av to bestevenner som er engasjert i å få tang og tare inn i det nordiske kostholdet.

  • 19. Lofotpils bryggeri

    Tradisjonell tysk ølproduksjon med lokaldyrket malt, humle og krydder.

  • 20. Mack bryggeri

    Mack går helt tilbake til 1877, og er også kjent som det nordligste bryggeriet i verden.

  • 21. Molta gård

    Denne lille familiedrevne virksomheten lager syltetøy av multe, og honning fra arktisk flora.

  • 22. Mydland slakteri

    Denne prisbelønte kjøtt- og pølsefabrikken ble grunnlagt av familien Aune i 1903.

  • 23. Myken Destilleri

    Verdens første arktiske whiskydestilleri som lager gin og single malt whisky.

  • 24. Nord-Reker

    Denne virksomheten har produsert håndpillede reker siden 1972.

  • 25. Norway King Crab

    Denne leverandøren fanger og leverer levende kongekrabber til restauranter over hele verden.

  • 26. Reisa Syltetøy

    Syltetøysprodusent som bruker lokal rabarbra, multe, krekling, blåbær og tranebær i produksjonen.

  • 27. Røra bakeri

    Leverer det ferskbakte søte flatbrødet skjenning til skipene våre.

  • 28. Scalmarin

    Kamskjell og sjøpinnsvin håndplukkes av dykkere, og krabber fanges av lokale fiskere.

  • 29. Sigerfjord fisk

    En av Norges største leverandører av både fersk og røkt arktisk røye.

  • 30. Skott gård og vinmaker

    Atle Tærums plomme- og hylleblomst-isvin brukes også av restauranter med Michelin-stjerner.

  • 31. Tingvollost gård og ysteri

    En familiedrevet gård fra 1303 som lager prisbelønte blåmuggoster.

  • 32. Trøndersopp

    En familiedrevet gård som dyrker østerssopp, kongeøsters og shiitake.

Videre lesning

  • Kulinariske ambassadører
  • Norway’s Coastal Kitchen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Motta spesialtilbud, spennende nye reiseruter og fascinerende artikler levert rett til innboksen din.

Ja, meld meg på nyhetsbrev

Kontakt

  • 81003030 

  • [email protected]
  • Kontakt oss

Om Oss

  • Hurtigruten Group
  • 1893 Ambassador - lojalitetsprogram
  • Lokaltransport og frakt
  • Bærekraft
  • Jobb hos oss
  • Presse

Support

  • My Booking
  • Betal din reise
  • Gavekort
  • Vilkår og betingelser

Sosiale medier

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Personvern

  • Personvernerklæring
  • Vår cookie-policy
  • Cookie Settings

Hurtigrutens ekspedisjoner

  • Ekspedisjon
  • Alaska Cruises
  • Antarktis Cruises
  • De britiske øyer Cruises
  • Kapp Verde Cruises
  • Karibia Cruises
  • Sentral-Amerika Cruises
  • Europa Cruises
  • Galapagosøyene Cruises
  • Grønland Cruises
  • Island Cruises
  • Nord Amerika Cruises
  • Norge Cruises
  • Sør Amerika Cruises
  • Svalbard Cruises
  • Nordvestpassasjen Cruises
  • Transoceanisk

Den originale kystreisen

  • Norges Fjorder
  • Nordlys Cruise