MS Fram Svalbard MS Fram Svalbard

Hurtigruten Group

Verdensleder innen ekspedisjonsreiser


Hurtigruten Group er verdensledende innen opplevelsesreiser, og tilbyr unike, små skip og landbaserte eventyr fra pol til pol. Vi tar gjestene med til de mest spektakulære stedene på planeten vår, og besøker alt fra uberørt villmark til forskjellige lokalsamfunn.

Hurtigruten Group revolusjonerer reiselivsnæringens tilnærming til bærekraft, og vi tilbyr autentiske lokale opplevelser som etterlater et fotavtrykk vi er stolte av – både i naturen og i lokalsamfunnene vi besøker.

Engasjementet vårt til sikkerhet er ubetinget, og det samme er lidenskapen for oppdagelse. Det vil alltid være første prioritet å sørge for sikkerheten til gjester, kolleger, samarbeidspartnere, dyrelivet, naturen og lokalsamfunnene vi besøker. Alle som reiser med Hurtigruten vil alltid være, og føle seg, trygge, komfortable og spente!

Tre hovedforretningsområder:

Verdens største og ledende cruiserederi innen ekspedisjonsreiser

Med bærekraft og utforsking som hovedfokus, tilbyr Hurtigruten Expeditions utforsking med mindre skip til mer enn 250 destinasjoner i 30+ land, inkludert blant annet Antarktis, Alaska, Nordvestpassasjen, Grønland, Island, Svalbard, Norge, De britiske øyer, Sør-Amerika og Karibia. Hurtigruten Expeditions flåte av syv spesialbygde ekspedisjonsskip inkluderer verdens første hybriddrevne cruiseskip, og alle syv tilbyr store opplevelser på små skip, guidet av håndplukkede eksperter fra Hurtigruten Expedition-teamene.

Whales in Greenland

Den originale kystreisen siden 1893

Vi har tilbudt en unik kombinasjon for lokale reisende, gods og internasjonale turister siden den første avreisen for nesten 130 år siden. Hurtigrutens syv skip forbinder 34 lokalsamfunn langs den kuperte kystlinjen vår, og tar deg tettere på naturen og lokalsamfunnene på det som kalles Verdens vakreste sjøreise.

Om høsten seiler vi inn i den vakre Hjørundfjorden

Svalbards mest erfarne turoperatør.

Hurtigruten Svalbard går helt tilbake til sent på 1800-tallet, og tilbyr landbaserte opplevelser nær Nordpolen året rundt. Hurtigruten Svalbard skreddersyr pakker for grupper og individuelle reisende, og kombinerer et omfattende utvalg av alternativer for opplevelser, overnatting og bespisning. Hurtigruten Svalbard opererer tre unike hoteller, flere barer, restauranter og butikker, samt Svalbards mest erfarne turavdeling. Hurtigruten Svalbard er stolt over å ha en ledende, global posisjon innen bærekraftig turisme i Arktis, med banebrytende el-snøscootere og hybridkatamaraner som seiler på fornybar energi fra vinden og midnattssolen i Arktis.

En mann som kjører snowboard ned et snødekt fjell