På dekk, MS Midnatsol
Bilde: Frank Hentschel/Gästefoto Bilde

1893 Ambassadør – vårt kundelojalitetsprogram

Gled deg over fordelene ved å bli med i lojalitetsprogrammet vårt kalt 1893 Ambassadør.

Navnet går tilbake til det året da Richard With grunnla den første ukentlige skipsfarten langs Norskekysten. Over 100 år senere har mange ting endret seg, men mange ting blir også holdt i hevd i kjølvannet av denne tradisjonen. Godt sjømannskap, ekte opplevelser og trangen til å utforske og sette kursen mot nye kyster, er et kjennetegn på Hurtigruten.

Hvis du har reist med Hurtigruten, vil vi gjerne invitere deg til å delta i vårt lojalitetsprogram 1893 Ambassadør og bli en del av et fellesskap som er samlet i denne ånden. Du vil motta gode tilbud om reiser og flere eksklusive fordeler når du er om bord. I tillegg får du tidlig tilgang til spesielle tilbud, nye produkter og arrangementer fra Hurtigruten. Alle gjester som har reist med oss på en reise i minst tre netter eller lenger kan få gratis medlemskap i programmet.

 

Hvorfor registrere deg som medlem?

Avhengig av hvordan du bestilte forrige reise/reiser, er kanskje ikke all kontaktinformasjon registrert hos Hurtigruten. Med en personlig registrering her vil du være sikker på at du ikke går glipp av attraktive nyheter og informasjon om tilbud fra vårt gratis nyhetsbrev som sendes på e-post til medlemmer av 1893 Ambassadør.

Se frem til informasjon og inspirasjon. Nye reiseruter, nye skip i Hurtigrutens flåte, oppussinger og nye matkonsepter er bare noen få eksempler på hva vi gjør for å kunne tilby deg et virkelig flott utvalg av svært spesielle seilaser.

Dine fordeler som 1893 Ambassadør

 • 5 % gjensynsrabatt på din neste norske seilas med Hurtigruten (over 3 netter)
  Hver sesong byr på helt nye opplevelser! La deg inspirere av sesongens høydepunkter på land og om bord. Lær mer om vårt mangfold av skip med vekt på deres ulike atmosfærer, stil og konsepter. 

 •  5 % gjensynsrabatt på din neste Explorer-reise med Hurtigruten
  Visste du at vi startet som en kjent norsk tradisjon, men at vi siden har satset på mange flere land, kontinenter og hav? Alle seilaser gjenspeiler vår oppdagelsestrang. Oppdag spennende og uvanlige destinasjoner nå. Gjensynsrabatten kan brukes i forbindelse med vanlige listepriser, bestill-tidlig-priser og gruppepriser. Rabatter er tilgjengelige på de fleste reiser, men det kan være noen unntak.

 •  5 % rabatt på utvalgte utflukter som bestilles om bord på våre reiser langs Norskekysten
  Se værvarsel, anbefalinger og dagens stemning. Vær spontan, men få fordel av besparelsene ved bestilling om bord.

 • 3 dagers gratis sykkelutleie på reise med Hurtigruten langs Norskekysten (på minimum 6 dager). Gjelder ikke MS Lofoten.

 • Velkomstkurv i lugaren ved ankomst
  Litt nøtter eller frukt og andre små hilsener fra kjøkkenet er bare vår måte å si «velkommen tilbake» på! Vi setter pris på din lojalitet og at du har lyst til å oppdage verden og nye farvann.

Ditt eksklusive medlemskort vil bli utstedt et par uker senere, og dine fordeler kan snart brukes ved fremtidige bestillinger.