Nye polarsirkelbåter

Hurtigruten med nye polarsirkelbåter til MS Fram

De trosser vind og bølger, er ekstremt solide og er godkjent for antarktiske farvann – vi snakker naturligvis om de to nyanskaffede polarsirkelbåtene som skal utfylle MS Fram og sikre enda mer fantastiske utflukter. De nye båtene er sju meter lange og har plass til opptil tolv personer. De er svært sjødyktige og trygge, og sikrer at våre gjester raskt kan komme fram til interessante reisemål, enten det er mellom isfjellene i Antarktis eller i Grønlands disco bay, eller det bare er for å gli gjennom de spektakulære islandskapene.

Oppkalt etter våre berømte polfarere, ble Amundsen og Nansen høytidelig døpt av deres faddere, ekspedisjonsleder Karin Strand og Dr. Milagros Aguirre og deres samlede mannskap.

Små båter, store muligheter

Med litt flaks vil gjestene kunne se på hvaler fra båtene i farvannene rundt Grønland. I Antarktis vil derimot det å passere gjennom Lemairekanalen i en av de nye polarsirkelbåtene garantert være et av høydepunktene i ekspedisjonen. Kanalen, som er kjent for sin skjønnhet og mange isfjell, er omgitt av fjell og isbreer som er opptil 1000 meter høye. Med dette imponerende bakteppet vil en tur i en av disse båtene garantert være en virkelig magisk opplevelse!

Et is-cruise med en polarsirkelbåt vil definitivt utgjøre en forskjell når det gjelder explorer-reiser.

Finn explorer-reiser med MS Fram her

Båter i Grønland
Båter i Antarktis

 

Lite båtcruise i Grønland

https://www.hurtigruten.com/excursions/greenland/small-boat-cruises-in-greenland/#.VtWdSuZ-R_Y

Båttur til Qooroq isfjord

https://www.hurtigruten.com/excursions/greenland/boat-trip-to-the-qooroq-icefjord/#.VtWd2-Z-R_Y


On the rocks
Når vi driver rundt i fjorden, vil vi også samle is. Denne isen vil bli brukt i den cocktail som serveres senere. Denne unike opplevelsen akkompagneres av små eksplosjoner når tusen år gamle luftbobler slipper ut i glasset. Sett av tid til å nyte den fantastiske utsikten til flere tusen isfjell, stupbratte fjellsider og den enorme breen før vi returnerer til Qassiarsuk.

 

• Grip øyeblikket – og bli med på et polarsirkel-cruise
• Kom enda tettere på naturen
• Merk: Kan bare bestilles om bord
• Vanskelighetsgrad: Passer for alle
• Varighet: 1-2 timer i polarsirkelbåt
Ta spennende valg og lev i øyeblikket. I tillegg til vårt faste utfluktsprogram, arrangerer vi noen ganger turer med polarsirkelbåter når værforholdene tillater det. Disse uforglemmelige turene tar deg så tett på naturelementene, dyrelivet og isfjellene som mulig i en liten båt.
• Overlevelsesdrakt og varm drikke etter retur er inkludert i denne utflukten.
• Avhengig av vær- og isforhold.

Sidehandlinger