Photocompetition_winner.jpg
Bilde: Tomasz Furmanek - Guest image Bilde

Fotokonkurranse

Mange entusiastiske stemmer og en heldig vinner

Se for deg dette! Vi er ferdig med sjette sesong av Hurtigrutens fotokonkurranse, og også denne gangen fikk vi flere tusen flotte bilder tatt av våre gjester. Hver måned velger vi ut månedens bilde, og på slutten av konkurranseperioden velger vi årets vinnerbilde.

Kvaliteten på bildene er svært høy, og når årets beste bilde skal kåres, består juryen også av eksterne jurymedlemmer. De nordnorske fotografene Trym Ivar Bergsmo og Ørjan Bertelsen er kjent for sine bilder av nordnorsk natur, mennesker og kultur, og var ekstra medlemmer av juryen da de tre nominerte bildene møttes i finalen.

Visste du at ruten langs Norskekysten går via ulike fjorder avhengig av sesong? Om høsten blir vi bl.a. bedre kjent med Hjørundfjorden, som ligger midt blant de majestetiske Sunnmørsalpene. Det er der Tomasz Furmanek tok sitt spennende vinnerbilde med kajakken pekende mot MS Nordlys i bakgrunnen.

Dommerne kommenterte:

Vinneren av Hurtigrutens fotokonkurranse er Tomasz Furmanek. Tomasz, som også er kjent som @tfbergen på Instagram, padler ofte kajakk i de norske fjordene, og han har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier med sine signaturbilder av kajakken som er rettet mot den skjønnheten han beveger seg inn i, landskap, fjorder, strender, kulturlandskap m.m. Hurtigruten er stolte av å være blikkfang på dette vinnerbildet fra Tomasz.

PS: Tomasz, husk å ta med deg kajakken når du benytter deg av 1. premien som er en reise langs kysten av Norge med Hurtigruten!

Hvilket bilde viser dine magiske øyeblikk?

Vi oppfordrer våre gjester til å fortsette å ta slike flotte bilder – bilder til vår nåværende konkurranse kan legges ut her.

Alle som liker å lene seg tilbake og slappe av og nyte utsikten mens andre tar seg av det gylne snitt, er velkommen til å bla i gjestenes online-galleri og nyte en reise på skjermen, sett gjennom øynene til andre tilhengere av Hurtigruten.

Og hvis du også er interessert i å padle kajakk, kan du se hvor vi har utvidet vårt utfluktsprogram med guidede kajakkturer i Norge eller i Patagonia!

Sidehandlinger