Det norske flagget den 17. mai, med MS nordlys i bakgrunnen
Bilde: Trond Gansmoe Johnsen - Guest image Bilde

Vilkår og betingelser for 1893 Ambassadør

1. Fordeler

 • 5% ambassadør-rabatt på din neste Explorer-reise
 • 5% ambassadør-rabatt på reiser langs norskekysten (over 3 netter)
 • 5% rabatt på utvalgte utflukter
 • Gjelder for brosjyrepriser, bestill-tidlig tilbud og gruppepriser
 • Ambassadør-rabatten kan kun kombineres med andre tilbud dersom det står spesifikt beskrevet under vilkår og betingelser for tilbudet.
 • Ambassadør-rabatten på 5% gjelder kun prisen på selve båtreisen, og ekskluderer dermed flyreiser, overganger og utflukter
 • Dersom ambassadør-rabatten kombineres med bestill-tidlig tilbud eller andre rabatter, trekkes den fra det tilbudet.
 • Pensjonist-rabatt kan ikke kombineres med ambassadør-rabatten.
 • Rabatt på utflukter kan kun bestilles om bord.
 • 5% ambassadør-rabatt på oppdagelsesreiser (Antarktis, Grønland, Svalbard, Island og Atlanterhavskysten/kryssinger)
 • Dersom ambassadør-rabatten kombineres med bestill-tidlig tilbud eller andre rabatter, trekkes den fra det tilbudet.
 • Ambassadør-rabatten på 5% blir trukket fra prisene som står oppgitt. Rabatten gjelder ikke før/etterprogram og fly-pakker.
 • Du mottar gratis nyhetsbrev til din registrerte e-postadresse hvert kvartal
 • Velkomstgave i lugaren din.

Ambassadør-fordelene fra 1893 vil gjelde dersom medlemmet oppgir medlemsnummer ved bestilling, samt viser medlemskort ved sjekk-inn før ombordstigning. Fordelene gjelder reiser som har en varighet på minst tre netter.

2. Vilkår

Medlemskap i ambassadør-programmet fra 1893 er tilgjengelig for kunder som ved registreringen har:

 • Tilbrakt minst tre netter på rad ved en tidligere reise
 • Fylt 18 år

Medlemskapet er gratis. Bedrifter, klubber, myndigheter og ansatte ved Hurtigruten kan ikke være medlem.

3. Registrering

Registrering av medlemskap blir gjort skriftlig ved å fylle ut registreringsskjemaet, enten om bord eller på web. Par som deler samme adresse trenger bare å fylle ut ett skjema (i begges navn). For å registrere deg, bruk fornavn og etternavn slik det står på din forrige faktura fra oss (til registrering via post eller på nettet) eller fakturaen fra din aktuelle reise (for registrering om bord).
Kun ett medlemskort per husholdning. Medlemmer trenger ikke søke om flere kort til felles reisende. Dersom kortet blir borte eller skadet, kan du motta et nytt medlemskort gratis (se punkt 10 ”Kontakt”)

4. Vilkår og oppsigelse av medlemskapet

Medlemskapet begynner når medlemmet mottar medlemskortet i posten. Medlemskortet som bekrefter medlemskapet blir sendt ut innen fire til åtte uker etter registrering, til den postadressen som er oppgitt. Medlemskapet og retten til fordeler opphører automatisk dersom medlemmet ikke benytter seg av en reise med Hurtigruten med minst tre overnattinger på rad, innen en tidsperiode på fem år fra medlemmet registrerte seg. Medlemskapet forlenges med ytterligere fem år dersom medlemmet benytter seg av en reise med Hurtigruten, som har en varighet på minst tre overnattinger på rad. Medlemmet kan når som helst avslutte medlemskapet sitt. Oppsigelsen må være skriftlig og sendes til Hurtigruten (se punkt 10 ”Kontakt”). Hurtigruten kan avslutte ambassadør-programmet når som helst, med en tre måneders oppsigelse. Publisering i medlemmets nyhetsbrev, så vel som på hjemmesiden, anses som tilstrekkelig varsel om at fordelene opphører. Retten til ekstraordinær oppsigelse forblir upåvirket av dette. Hurtigruten har rett til å opphøre et medlemskap uten varsel og uten begrunnelse, dersom kunden har brutt vilkårene for medlemskap.

5. Overføring og virkeområde

Medlemskapet og de tilhørende fordelene er ikke overførbare. Ambassadør-rabatten gjelder kun den som står oppført på medlemskortet og de som reiser i samme kabin som kortholderen. Rabatten på 5% på utvalgte utflukter og gratis leie av sykkel, gjelder kortholderen og maks én felles reisende.

6. Gyldighet

Medlemskapet begynner så straks medlemmet mottar sitt medlemskort i posten. Hurtigruten reserverer seg retten til å endre vilkårene når som helst.

7. Ansvar

Ansvar for tjenester i fordelsprogrammet er basert på reisekontrakten for medlemmer om bord. Medlemmer har ingen rett til et tilsvarende beløp i kontanter dersom tjenestene eller fordelene ikke blir brukt.

8. Personvern

Medlemskap kan ikke inngås dersom navn, adresse eller fødselsdato ikke blir oppgitt ved registrering. Medlemmet aksepterer at Hurtigruten registrerer personlig informasjon og bruker det til å styre sin egen database av medlemmer, og til deres interne kommunikasjonsformål. Hurtigruten skal ikke oppgi informasjonen til en tredje part. Et unntak er at postordreselskap mottar kundedata for å kunne sende ut Hurtigruten-kampanjer til medlemmer. Disse selskapene har ikke lov til å spre disse dataene.

9. Avbestilling

Medlemmer kan når som helst få personlig informasjon fjernet etter at de har registrert seg, samt slippe å motta mail fra Hurtigruten. Se punkt 10 ”Kontakt”.

10. Kontakt

Spørsmål angående ambassadør-programmet 1893:
E-post: [email protected]

Bestillinger:
E-post: [email protected]