Hurtigruten Svalbard

Leter du etter flere landsbaserte opplevelser på Svalbard? Utforsk denne utrolige øygruppen med Hurtigruten Svalbard.

365 dager med eventyr med lokale eksperter

De landbasterte eventyrene på Svalbard byr på moro året rundt. Med utgangspunkt i fargerike Longyearbyen kan du bli med på spennende villmarks utflukter. Svalbard er den ultimate destinasjonen for å se nordlys, og det eneste bebodde stedet hvor du kan oppleve lysene på dagtid. 

På våren kommer lyset tilbake og forvandler Svalbards snødekte landskap. Sommeren byr på åpne fjorder og fantastiske fjelltopper under midnattssolen.

Som et heleid datterselskap av Hurtigruten ASA tilbyr Hurtigruten Svalbard alt du trenger for å utforske Norges arktiske krone. Bli med på aktiviteter organisert av eksperter på Hurtigruten Svalbard, og velg blant flere gode overnattingsmuligheter i Longyearbyen.


Besøk Hurtigruten Svalbards nettside for mer informasjon, priser og bestilling:

Årstider på Svalbard

Nordlyssesongen

1. oktober -28. februar

Se det magiske naturfenomenet Aurora Borealis i den urørte arktiske villmarken! Fra midten av november til januar er sjansene størst for å se nordlyset, mens dagene tidligere eller senere i sesongen byr på vakre pastellfarger i himmelen. 

Eksempler på nordlysaktiviteter: Nordlyssafari med snøskuter, hunder eller hundeslede.

Den lyse vinteren

1. mars - 17. mai

Når solen vender tilbake til arktis forvandles både landskapet og atmostfæren på Svalbard. Dette gir deg gode muligheter for unike vinteraktiviteter.

Vinterutflukter: Isgrottevandring, snøskutersafari og hundesledeturer.

Arktisk sommer

18. mai - 30. september

Midnattsolen lyser opp dagene og fjordene våkner til liv under isen. Den arktisk sommeren byr på en helt fantastisk opplevelse. 

Aktiviteter på sommeren: fjellturer til fots og kajakpadling.

.